Hamilelik testime bakarmısınız kızlar ??

gözün aydın canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Faydasi olmustur kesin.İbrahim saracoglu söylüyor, youtubede bak canim detayli anlatiyor.Ama ben 5 gun icebildim midem bulaniyordu, burnumu kapatip iciyordum

Canm bnde denim belki tutar bu ay kan testini ne zamn yapcksın :)

Amin cok tsk edrim canimm
bende neden hamile değilim diye kafama taktığım dönemlerde senin bi durumuna denk gelmiştim yanlış hatırlamıyorsam adetin gecikmişti ama testler negatifti. Şimdi biz 9+4 olduk seninde hamile olmana inan çok sevindim

Evt canim 20 gun gecikmisti ozmn test yaptim iki defa negatifti.Cok sukur bugun poztifi gordum,ama icim rahat degil yine.Emin olmak istiyrm yarin kan vericem ins bnde cok sevindim cnm senin adinaRabbim kucagina almayi nasip etsin

Evt canim 20 gun gecikmisti ozmn test yaptim iki defa negatifti.Cok sukur bugun poztifi gordum,ama icim rahat degil yine.Emin olmak istiyrm yarin kan vericem ins bnde cok sevindim cnm senin adinaRabbim kucagina almayi nasip etsin
amin canım inş kan tahlilinde de yüksek bi sonuç çıkar içini ferah tut bence kesin hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…