Evet cnm testimle ayni cikmis ama ben hamilemiyim hala bilmiyorum 2 gün önce yaptmTest mi ayni canim ?
Adetin gecikmismiydi canm.Hemen dr gidip kan ver bende yarin gidicem insEvet cnm testimle ayni cikmis ama ben hamilemiyim hala bilmiyorum 2 gün önce yaptm
Günaydın kızlardört aydır çocuk istiyordum İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor Hic kafaniza takmayin Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin Yarin gidip kan vericem ins vardir Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Faydasi olmustur kesin.İbrahim saracoglu söylüyor, youtubede bak canim detayli anlatiyor.Ama ben 5 gun icebildim midem bulaniyordu, burnumu kapatip iciyordum
Evet bugün 5. günüm 3 gün gecince yapmistim testi birazdan tekrar yapacam doktordan randevu aldm haftaya cuma ancakAdetin gecikmismiydi canm.Hemen dr gidip kan ver bende yarin gidicem ins
Amin tsk edrm canimBu ara da coook tebrik ederim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin
Tamam cnm sonucunu yazarsin buraya bekliyrmEvet bugün 5. günüm 3 gün gecince yapmistim testi birazdan tekrar yapacam doktordan randevu aldm haftaya cuma ancak
Dene cnm ins tutarCanm bnde denim belki tutar bu aykan testini ne zamn yapcksın :)
Amin cok tsk edrim canimmgözün aydın canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin
bende neden hamile değilim diye kafama taktığım dönemlerde senin bi durumuna denk gelmiştim yanlış hatırlamıyorsam adetin gecikmişti ama testler negatifti. Şimdi biz 9+4 olduk seninde hamile olmana inan çok sevindimAmin cok tsk edrim canimm
Evt canim 20 gun gecikmisti ozmn test yaptim iki defa negatifti.Cok sukur bugun poztifi gordum,ama icim rahat degil yine.Emin olmak istiyrm yarin kan vericem insbende neden hamile değilim diye kafama taktığım dönemlerde senin bi durumuna denk gelmiştim yanlış hatırlamıyorsam adetin gecikmişti ama testler negatifti. Şimdi biz 9+4 olduk seninde hamile olmana inan çok sevindim
Cnm yaptm az önce sonuc yine silik çizgiTamam cnm sonucunu yazarsin buraya bekliyrm
amin canımEvt canim 20 gun gecikmisti ozmn test yaptim iki defa negatifti.Cok sukur bugun poztifi gordum,ama icim rahat degil yine.Emin olmak istiyrm yarin kan vericem insbnde cok sevindim cnm senin adina Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Öylemi cnm cok sevindim yaaCnm yaptm az önce sonuc yine silik çizgi
Sagol cnm insamin canıminş kan tahlilinde de yüksek bi sonuç çıkar içini ferah tut bence kesin hamilesin
Tabiki canm :)Öylemi cnm cok sevindim yaaTestin resmini yuklebilirmisjn cnm
Pozitif canim tekrar gozun aydinTabiki canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?