- Konu Sahibi yakamozz2012
-
evet silik bir çizgi gözüküyor ama bence adetin geçerse takrarla derim
iste fotosu insallah net gorunuyordur
benimde aynı durumdaydı hatta abartıp 6 kez tekrarladım testi ve hepsinde ikinci çizgi silikti.Kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim umarım sende aynı duyguları yaşarsın.
Hayret bir durum
resmen çift çizgi nasıl kaybolu negatif çıkar bence testi yenile canım yoksa düştü mü bebişin?
kızlar bende aranızda yeniyim bana da cevap verir misiniz.dün reglimin ilk günüydü ama gelmedi test yaptım silik çıktı bugünde test yaptım yine silikti.kan tahlilinde kesin bir sonuç çıkar mı?yerleşme kanaması yazmışlar hiç kanama olmadı bende..
kızlar bende adetime 5 gün varken evde yaptığım testte 2. çizgim silikti.o gün bi daha yaptım oda aynı çıktı.adetime 2 gün kala yine yaptım bariz belliydi 2. çizgim.adet günümdede kan testi verdim 389 çıktı.4 gün sonra tekrar kan testim 1583 tü.kısacası evde yapılan testlerin geneli doğru ama hata payı da yok değil.allah gönlünüze göre versin kızlar
Eli ayağı düzgn sağlıklı bir bebişin olur inşallah =) Birşey sorabilir miyim ? benimde adetime 7 gün var test yapim mi yapmim mi düşünüyorum ayrıca sabah ilk idrarırlamı yaptn?
çok sağol cnm.hayır akşam yaptım 7 8 civarı.hele adetime 2 gün kalanı gece 12 de yaptım:))sabırsızlığın sonucunda:)).2 gün daha sabret derim.çıkmazsada üzülme geç döllenme olabiliyor.annem bana hamileylen adeti 15 gün geçmiş ve o şekilde öğrenmiş düşün yani döllenmeye bağlı.senin normal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi falan mı cnm
cnm hayırlı olsun.eşinde mutlaka sperm testi yaptırsın.ama 7 ay daha çok kısa olmasda üzülme.ben 1,5 yıl olmadan gittim doktora aşılama yoluyla kaldım kısmet bugüneymiş
1 senem dolsun ki inşallah dolmaz,gidicezDua et bana bu ay bende bu mutlu haberi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?