hamilelik testinde ikinci cizgi silik

kızlar bende aranızda yeniyim bana da cevap verir misiniz.dün reglimin ilk günüydü ama gelmedi test yaptım silik çıktı bugünde test yaptım yine silikti.Kan tahlilinde kesin bir sonuç çıkar mı?yerleşme kanaması yazmışlar hiç kanama olmadı bende..

çıkar bence hamilesin sen canım çünkü ben test yaptım bi pozitif bir negatif negatifi görünce de regli oldum zatennnn ama sen kesin hamilesin suan kan testi yapsan çıkar canım hadi hayırlısı olsun şimdiden darısı başımızaa ve bekleyenlereeeee

kızlar bende adetime 5 gün varken evde yaptığım testte 2. çizgim silikti.o gün bi daha yaptım oda aynı çıktı.adetime 2 gün kala yine yaptım bariz belliydi 2. çizgim.adet günümdede kan testi verdim 389 çıktı.4 gün sonra tekrar kan testim 1583 tü.kısacası evde yapılan testlerin geneli doğru ama hata payı da yok değil.allah gönlünüze göre versin kızlar

Eli ayağı düzgn sağlıklı bir bebişin olur inşallah =) Birşey sorabilir miyim ? benimde adetime 7 gün var test yapim mi yapmim mi düşünüyorum ayrıca sabah ilk idrarırlamı yaptn?

Eli ayağı düzgn sağlıklı bir bebişin olur inşallah =) Birşey sorabilir miyim ? benimde adetime 7 gün var test yapim mi yapmim mi düşünüyorum ayrıca sabah ilk idrarırlamı yaptn?

çok sağol cnm.hayır akşam yaptım 7 8 civarı.hele adetime 2 gün kalanı gece 12 de yaptım:))sabırsızlığın sonucunda:)).2 gün daha sabret derim.çıkmazsada üzülme geç döllenme olabiliyor.annem bana hamileylen adeti 15 gün geçmiş ve o şekilde öğrenmiş düşün yani döllenmeye bağlı.senin normal yolla mı hamile kaldın yoksa tedavi falan mı cnm

Yok normal yolla,7 aylık evliyim korunmuyorz çocuk istediğimiz zaman tüm tahlilleri yaptrdım.Hormonlarım,vajinal muaynem Allahıma hamd olsn bir sorun yok :) İnşallah bu ay kalırım. Tamam o halde 2 gün sabredim umarım bu ay olur...

cnm hayırlı olsun.eşinde mutlaka sperm testi yaptırsın.ama 7 ay daha çok kısa olmasda üzülme.ben 1,5 yıl olmadan gittim doktora aşılama yoluyla kaldım kısmet bugüneymiş

bir gün geçti sabah ilk idararla test yaptım ikinci çizgim silikti yorum bekliyorum kızlar

daha yeni hamile kalmissin galiba oyuzden silik cikmis emin olmak icin kan testi yaptir

Kızlar ikinci çizgi silik derken tam olarak pembe çizgiden mı bahsediyorsunuz? Ben de biraz once yaptım adetim iki gün gecti sadece ben yalnızca beyaz bir çizgi görüyorum kontrol çizgisinin yanında yani silik derken açık pembe falan degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…