hamilelik testinde ikinci cizgi silik

meraba arkadaşlar bende 3 aylık evliiyim adetim 3 gün gecikti ve belimde ağrı karnımda şişkinlikk göğüslerimin içi sanki suyla dolu vee çok uyku halii varrr başımı kaldıramıyorum.Dün yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı bugün ise negatif :s hala anlamış değilimm bu belirtileri

merhaba, benim 8 gün geçmesine rağmen idrar testinde ilk yaptığımda çıktı. ikinci çizgi silikti ama çıkmıştı. sonra birdaha yaptım çıkmadı. sonra 3 tane daha yaptım çıkmadı. sonra bir daha yaptım daha belirgin çıktı ikinci çizgi. inanamadığım için tekrar yaptım çıkmadı. tam 1 hafta bu sıkıntıyı yaşadım eşim sırf bu yüzden resmen hasta oldu. sonra kan testi yaptırdım bhcg 307.23 çıktı. yani idrar testleri bizim durumumuzdaki adayları tramvalara sokmaktan başka bir işe yaramıyor. eğer gebeliğin bozulmazsa ilk çıktığı için muhtemelen sen de hamilesindir arkadaşım. inşalllahhh. ama kan testini reglin 10 gün geçince yaptırdım ben sen de acele etme. sonuçta zaten bekliyeceğiz. insan dayanamıyor ama. o yaşanan hayal krıklıklarıda insana azap geliyor. rabbim sevindirsin seni de.

s.a arkadaslar adetim on gun gecikti dun test yaptim ikinci cizgi silik cikti galiba hamileyim istemedigim halde .Cunku zaten kucuk bi bebegim var.Hamile olmama sansim varmi sizce hic bi belirti yok sadece karnimin altinda agri var hissedilir derecede .Benimle ayni durumda olanvarmi acaba

bu sabah benimde yaptigim test boyle cikti once bir cizgi oldu baya koyu iki dakika sonra otaki cizgi cikti ama silik, goguslerim aciyor ve 3 gun adetim gecikti, oteki hamileliklimde boyle olmadigi icin anlayamiyorum:) digital gebelik testi varmis ondan aldirdim anneme sabah yapacam bakalim:) insallah bnimde bebisim vardir:)

merhaba kızlar,
bugün adet günümdü,olmadım. Ben de gittim test aldım. sonuç fotodaki gibi.
Sevinmeli miyim?? :18:

merhaba kızlar.. Bende adetten önce idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm.. adet dönemime 4-5 gün vardı.. hemen gittim hcg testi yaptırdım ilk seferinde adetime 1 gün kala 44 çıkmıştı.. bugün 3 gün geçti adet olmadım ve herhangi bir belirtimde yoktu ne gebelikle ne adetle ilgili. bugün tekrar hcg testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı.. umutlandırmak istemem ama bence bi hcg testi yaptırın derim idrar testi silik çıkanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…