- 29 Haziran 2020
- 5
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi yakamozz2012
-
Hamilemisin canm merak ettim benimde karnim cok sis adetime bi gn kala yaptim tek cizgi on g7nm gecti karnim cok sis basim agriyo arada karnima igne. Atar gibi oluyo sizce neden acaba hamilemiyimResim geldimi acba atiyorum
kesin hamilesin hamiliğin daha yeni ondan silik çıkmış gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah
Sizce bendede varmı acaba çok hafif görünüyorbenim yaptığım testtede aynen böyle ikinci çizgi silik çıkmıştı cnm ben dayanamadım hastanede kan testi yaptırdım vee şu anda 8 aylık hamileyim :)) bekleyebilirseeen bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarla bekleyemezsen hastanede kan testi yaptır cnm en doğru sonucu o veriyo :) bu silik çıkmasının genelde nedeni sadece hamilelikte vücutta salgılanan bhcg hormonunun daha yeni yeni salgılanıyo olmasıymış doktorum öyle demişti... ben öğrendiğimde 3 haftalıktı bebeğim...
Var gibi tekrar yap istersen bide hemn mi ciktiTestim
10 dk cıktı daha sonra böyle olduVar gibi tekrar yap istersen bide hemn mi cikti
Insallah. Vardr tekrar yap bence10 dk cıktı daha sonra böyle oldu
Rabbim izniyle yarın kan verrim9Insallah. Vardr tekrar yap bence
Aleykümselam gebelik testi yaptım da net çıktı da Sonra 10 dakika geçtikten sonra hafif bir silik kaldı acaba varmı?Selam arkadaslar,
Ben yeniyim burda ilk konum
Selamlar bende yeniyim ve bendede hayalet çizgi cikdi 2tane testimde oyle
Adetime 8 gün varken yptım sizce varmı?
Canm ben bise göremedimKimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?