Hamilelik testleri negatif olup hamile olan var mı acaba

ehkl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
37
8
6
38
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Sizlere bir sorum olacak.Normalde adetlerim pek düzensiz değildir aslında,Ama bu ay tam 22 gün gecikti.Gecikmenin 5. Günü kan testi yaptırdım negatif çıktı (0.2)iki kez idrar testi yaptım negatif.Ama hâlâ adet belirtisi de yok.Merak ettiğim şu acaba gebelik testleri negatif çıkıp da hamile olan oldu mu aranızda?

Geç döllenme olduysa cikmz yada erkn geblik testi yön yada kan verin

beta hcg geç yükselenleri duydum ama artış olması gerekirdi eğer gebelik varsa

beta hcg geç yükselenleri duydum ama artış olması gerekirdi eğer gebelik varsa
Ben de geç yükselenleri duydum o yüzden kafam karıştı.Önceki gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım bir hafta geçince evde test yaptım pozitifti ardından kanda da çıkmıştı.Şimdi de ikinci gebelik için 1 senedir düşğnüyoruz umutlanmıştım ama negatif olunca da umudumu kaynediyorum.

Ben de geç yükselenleri duydum o yüzden kafam karıştı.Önceki gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım bir hafta geçince evde test yaptım pozitifti ardından kanda da çıkmıştı.Şimdi de ikinci gebelik için 1 senedir düşğnüyoruz umutlanmıştım ama negatif olunca da umudumu kaynediyorum.
ya benimde günüm geçti ama o kadar umutsuzumki test yapmıyordum negatif duymayayım diye hatta tüp bebek görüşmesi yaptım mayısta başlama kararı aldık 😀 bugün bi arkadaşım kendi gebelik haberini ovulasyon testiyle aldığını söyledi aklıma geldi bir test yapiyim dedim pozitif çıktı benim de ve batım 3 gün falan geçti sayılır rutinime göre

ya benimde günüm geçti ama o kadar umutsuzumki test yapmıyordum negatif duymayayım diye hatta tüp bebek görüşmesi yaptım mayısta başlama kararı aldık 😀 bugün bi arkadaşım kendi gebelik haberini ovulasyon testiyle aldığını söyledi aklıma geldi bir test yapiyim dedim pozitif çıktı benim de ve batım 3 gün falan geçti sayılır rutinime göre
Ne güzel maşallah umarım benim de öyle olur.Ben testleri bir hafta geçince yaptım sonuç negatif olunca bir daha cesaret edemedim

Ne güzel maşallah umarım benim de öyle olur.Ben testleri bir hafta geçince yaptım sonuç negatif olunca bir daha cesaret edemedim
kıyamam sana 😔 inşallah allah ikimize de nasip etsin canım benim

Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve isteyen hak eden her kadına nasip etsin inşallah 🤲
aminnn hamileymişim gibi söyledin ama allah söyletmiştir diye umut ediyorum 😅😍

Bugün sabah tekrar idrar testi yaptım ama yine negatif maalesef
bu gecikmeden sonra sonucunuz ne oldu acaba ? Benim de 4-5 gün geçti günüm. Dün akşama kadar bir şeyim yoktu ama akşam bir anda tuhaflıklar hissettim. Regl olacam sanırım dedim sabah kalktığımda olmamıştım test yaptım negatif.

bu gecikmeden sonra sonucunuz ne oldu acaba ? Benim de 4-5 gün geçti günüm. Dün akşama kadar bir şeyim yoktu ama akşam bir anda tuhaflıklar hissettim. Regl olacam sanırım dedim sabah kalktığımda olmamıştım test yaptım negatif.
Merhaba 2 ay gecikmeyle adet oldum hamile değilmişim

Back
X