Umarım sağlıklı bir hamilelik vardır. İğneden korktuğum için mecbur kalmadıkça kan vermemeye çalışıyorum ben. Kan vermek en mantıklısı aslında. Testlere bakmak gözlerimi bozduSu an bende seninle aynı durumdayım 10 dpo bu gün benimde laboquik bu şekilde çıktı bu gün ama catlamadan sonra 5. Günden beri Lekelenmem var hala devam ediyor göğüslerimde Ağrı var daha önce dusuklerim de var randevu aldım kan vermeyi dusunuyorum yarın yerleşmemi üstün görmemi değil mi bilmiyorum ovulasyon takibi yaptım catlamayida gördüm adet içinde daha 5-6 gün var
İnan ki bende aynı öyle 7. Günden beri yapiyorum gözlerim ağrıdı bakmaktan dun yarım saat sonra hayali bir çizgi vardi sonradan durdukça koyulasti ama bu gün hemen çıktı çizgi pembeydi yani kuruma çizgisi değil bakalım yarın ne çıkacakUmarım sağlıklı bir hamilelik vardır. İğneden korktuğum için mecbur kalmadıkça kan vermemeye çalışıyorum ben. Kan vermek en mantıklısı aslında. Testlere bakmak gözlerimi bozdu
Ayy bana da haber verin, inşallah iyi haberdirİnan ki bende aynı öyle 7. Günden beri yapiyorum gözlerim ağrıdı bakmaktan dun yarım saat sonra hayali bir çizgi vardi sonradan durdukça koyulasti ama bu gün hemen çıktı çizgi pembeydi yani kuruma çizgisi değil bakalım yarın ne çıkacak
Umitlendirmek istemem ama ben de bir şeyler görüyorum. İnşallah gönlünce olurKızlar selam. Henüz dpo 9’dayım ama sabırsız biri olduğum için hemen test yapmaya başladım. İnnovita’yı sabah idrarıyla yaptım. Diğeri laboquick kaset test. Onu da gün içinde yaptım. İnnovita kuruma çizgisi çıkarıyor diyolar ama ikisi de 10-15 dk sonra bu şekildeydi. Sizce ihtimal var mı? Fikirlerinizi merak ettim. Umarım fotoğrafların kalitesi düşmez. Renklerle hiç oynamadım.
İnşallah vardır laboquick e guveniyorum eğer çıkmazsa bu teste guvenimde biterAyy bana da haber verin, inşallah iyi haberdir
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizinUmitlendirmek istemem ama ben de bir şeyler görüyorum. İnşallah gönlünce olur
Ben de güveniyorum. Önceki negatif testlerime baktım hiç kuruma çizgisi bırakmamış. İnşallah hamileyizdir, aminİnşallah vardır laboquick e guveniyorum eğer çıkmazsa bu teste guvenimde biter
Amin inşallah canım ama bu lekelenme beni korkutuyor bu gün miktarı biraz daha fazla geldi ama normal adet görüp hamile olanları yada üstüne gitme olayını okudum sayfada o yüzden de umutlaniyorum birazBen de güveniyorum. Önceki negatif testlerime baktım hiç kuruma çizgisi bırakmamış. İnşallah hamileyizdir, amin
Ben hiç yaşamadım ama burada yaşayıp hamile olanları ben de gördüm. Bence korkup stres yapma hiç. Hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep. Senin için de edicemAmin inşallah canım ama bu lekelenme beni korkutuyor bu gün miktarı biraz daha fazla geldi ama normal adet görüp hamile olanları yada üstüne gitme olayını okudum sayfada o yüzden de umutlaniyorum biraz
Allah razı olsun arkadaşım inşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbimBen hiç yaşamadım ama burada yaşayıp hamile olanları ben de gördüm. Bence korkup stres yapma hiç. Hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep. Senin için de edicem
Ayy bence hamilesin küçük bir değer de olsa kanda da pozitif olacaktırSabah idrarıyla yaptım. Soldaki predictor sağdaki laboquick. 7-8 dk sonra böyleydi. Kan vereyim mi sizce kızlaaar
Yaaa teşekkür ederim, inşallah. Birkaç saat sonra kan vericem sanırım. DPO 10 biraz erken aslında ama bilemedim :)Ayy bence hamilesin küçük bir değer de olsa kanda da pozitif olacaktır
Verince haber ver merak ettimYaaa teşekkür ederim, inşallah. Birkaç saat sonra kan vericem sanırım. DPO 10 biraz erken aslında ama bilemedim :)
Freely yalancı çıkarıyorKızlar arkadaşımda sabah ilk idrarla frely erken gebelik testi yapmış ilk beş dakikada çıkmış sizce var mı
Bende dedim ama hemen çıkmışFreely yalancı çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?