Hamilelik testlerimi yorumlar mısınızz

Bende görünüyor mu birşey Predictor early birde pembe görüne fotoğrafta önce çizgi belirdi sonra o belirginlik kayboldu sende öyle bir durum yaşandı mı Predictor teste baltın mı ilk 10 saniye filan
Benim dün dpo9’da gördüğüm çizgiler kayboluyordu. Bugün dpo10’daki kaybolmadı. Belki henüz HCG düşük diye öyle olmuştur.

Benimde mavi olan erken gebelik dpo 9 kaset olan dpo10 biri 30 ekim diğeri 31 ekimdi aynı gün 31 ekim 12.40 ta kan verdim 26.21 çıktı hCG sizdede var bence bir kan verin netleşsin inşallah güzel haberle gelirsiniz

Eklentiler

• IMG_20251111_073220.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20251031_103503.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 28
Benimde mavi olan erken gebelik dpo 9 kaset olan dpo10 biri 30 ekim diğeri 31 ekimdi aynı gün 31 ekim 12.40 ta kan verdim 26.21 çıktı hCG sizdede var bence bir kan verin netleşsin inşallah güzel haberle gelirsiniz
Çok teşekkür ederiim, 22 çıktı benim de. İkimizin ki de çok sağlıklı bir gebelik olur inşallahh

Çok teşekkür ederiim, 22 çıktı benim de. İkimizin ki de çok sağlıklı bir gebelik olur inşallahh
Maşallah cok yakın çıkmış inşallah Amin ❤ ben keseyi gördüm pazartesi günü darısı basına inşallah haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var sende 2 günde 1 kan verip değer artısına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…