- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
Doğruluğu varmış galibaBen onu daha farklı duydum. Bir arkadaşımın da yüzünde lekeler çıkmıştı kayınvalidesi bebeğin doğar doğmaz yaptığı ilk çişinden yüzüne sürersen geçer diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğruluğu varmış galibaBen onu daha farklı duydum. Bir arkadaşımın da yüzünde lekeler çıkmıştı kayınvalidesi bebeğin doğar doğmaz yaptığı ilk çişinden yüzüne sürersen geçer diye![]()
siz benzerini önceden de açtınız. hala aynı fikirdeyim. kendinizi sorgulamayın. mesafe koyun..Kızlar merhaba. 11 haftalık hamileyim ve bu süreçte çok rahat olmak gibi bir sorunum var sanırım. Yapı itibariyle de pimpirikli bir insan hiç olmadım ama bu ara özellikle eşim ve ailesi tarafından sürekli uyarılmak aşırı sinirimi bozmaya başladı. Oje sürdüm tehlikeli niye araştırmıyorsun dendi. İçimden ayyy ne abarttılar herkes sürüyor dedim ve sıkıntı olmayacağını uzmanından duyayım diye manikurcuye gittim o da evet tehlikeli bende sürmemiştim dedi. Kokmayayim diye deodorant sıkıyorum kimyasal tehlikeli diyip yine önüme Google'dan bilgiler döküyorlar. Bugün sürekli telefona bakmam sorun oldu neymiş radyasyonmuş. Onlarlayken o kadar sıkılıyorum ki telefonla olan münasebetim de ister istemez o yüzden arttı ama gel de bişey de. Bir de düşük riskim oldu doktor eşime bacağını bile bükmeden uzansın demiş ama bu riski yaşayalı 2 hafta oldu,eski kana ait akıntı çoktan durdu hala benden sürekli ağaç gibi uzanmam bekleniyor,doktor ne demiş sen ne biçim oturuyorsun diyorlar. Daha da şu an hatırlamadığım bir çok şey var. İnada bindirsem Allah korusun çocuğa bişey olsa benden bilinir,bak söyledik sen yapmadın böyle oldu olur. Zaten bende vicdan azabı cekerim. Beni asıl düşündüren şey tuhaflık bende mi? Anne olacak olan benim ben niye bu kadar rahatım?Niye o anaç,dikkatli,korumacı kafaya giremiyorum? Bu beni üzmeye başladı. İyi bir anne olamayacak mıyım korkusu başladı. Üstüne 3 gündür beni çaresiz bırakan berbat bir diş ağrısı çekiyorum iyice bunaldım. Sizce sorun bende mi?
O mantıkla kuaförde çalışan tüm manikürcülerin çocukları ya düşer ya sakat kalırdı üstelik boya kokusuna da maruz kalıyorlar. İnsanız her ihtimale karşı dünyaya gelebilmek ve hayatta kalmak için evrimleşmişiz rahat olun. Tabii aklınıza ne eserse yapin demiyorum dikkatli olmalıyız ama oje, boya vs bunlar bebeğe zararı olacak en düşük ihtimaller bence. Kaynananız mıydı karışan bilmiyorum o yanınızdayken oje sürmeyin sürekli birlikte degilsiniz yaAraştırdığım bariz şeylere zaten dikkat ediyorum ama mesela ojeye çok şaşırmıştım hala da kafama yatmıyor çünkü çevremde gördüğüm tüm hamileler ojeli hatta kalıcı vs yaptiriyorlar. Benim de sakıncalı olabileceği gram aklıma gelmedi. İnternette oje ile alakalı yoğun şekilde kokusuna maruz kalmak sakıncalı yazıyor ben manikürcüde çalışmıyorum ki o kadar maruz kalayım ama inada da bindirilmiyor işte![]()
Şuan için derken cok kötü bi durum ne desem bilemedim. Sabırlar diliyorm. Ben bi ara 2 ay yaşadım kaynanamla ciddi manada depresyona girmiştimŞu an için malesef evet
Deli gibi fitness yapan kadınlar var bir de. Onları görseler akıllarını yitircekler demekkielalemin hamilesi pilates topu üstünde gezer, bizimkiler yürümene bile karışır. pimpiriklikle çocuk sağlıklı büyümez.. doktor aksini söylemediği sürece keyfinize bakın. aklınıza takılanı kvye görümceye google amcaya değil, doktorunuza sorun.
İşteki yaz sezonu nedeniyle şehir değiştirdik zaten gelecektik hamilelik oldu. Ayrı ev olcakti olmadı annemin ev musait değil bi anda buraya mecbur kaldık. Aşırı pimpirikli insanlar hamilelikte içlerinden bambaşka bişey çıktı şaka gibiler.Neden hayatinizi insanlarin mudehalesine acik bir hale getiriyorsunuz ki??? Hamilelkkte ben hicbir seye titizlenmem ama strese gecit yok hayatımda. En buyuk zrarli faktor stres. Her seyi de yaptim surdum yedim ictim, hixbir seyi umursamadim. Ama bana stres yaptiracak seyden kosarak uzaklastim. Siz tam tersini yapiyorsunuz. Kv "halini sormak lazim" diyip her gun aramaya baslamisti. Ki hic sevmem muhabbetini kotu niyetlu olmasa da. Baktim artik rahatsiz etmeye basliyor, acmadim, dumduz hocbir gerekce sunmadan acmadim telefonu. Ben telefon konusmasindan bile kacarken bazi insanlar gidip kaynananin burnunun dibine oturuyor jayret ediylrum, caninizin hic mi kiymeti yok ya
Ay benim kayınvalidemde aynı böyle hamile olduğum için geç uyanıyorum her sabah gelip beni uyandırıyor yok sen nasıl anne olycaksin bebek senin yüzünden açlıktan ölecek kalk birseyler ye yok telefonu bırak çocuga zarar veriyorsun yok şöyle yok böyle. Bi üst katta oturuyor bu arada. Ben banyo yaptığım zaman bile gelip daralıyor beni sana yüz kere dedim kocandan uzak dur ilişkiye girme bebeği öldürüceksin çok saçma sapan konuşuyor, oğluyla kavga ettiği zaman gelip bana diyorki sizin yüzünüzden bebeğin kalbinde sorun çıkacak mustafa(eşim) beni çok üzüyorKızlar merhaba. 11 haftalık hamileyim ve bu süreçte çok rahat olmak gibi bir sorunum var sanırım. Yapı itibariyle de pimpirikli bir insan hiç olmadım ama bu ara özellikle eşim ve ailesi tarafından sürekli uyarılmak aşırı sinirimi bozmaya başladı. Oje sürdüm tehlikeli niye araştırmıyorsun dendi. İçimden ayyy ne abarttılar herkes sürüyor dedim ve sıkıntı olmayacağını uzmanından duyayım diye manikurcuye gittim o da evet tehlikeli bende sürmemiştim dedi. Kokmayayim diye deodorant sıkıyorum kimyasal tehlikeli diyip yine önüme Google'dan bilgiler döküyorlar. Bugün sürekli telefona bakmam sorun oldu neymiş radyasyonmuş. Onlarlayken o kadar sıkılıyorum ki telefonla olan münasebetim de ister istemez o yüzden arttı ama gel de bişey de. Bir de düşük riskim oldu doktor eşime bacağını bile bükmeden uzansın demiş ama bu riski yaşayalı 2 hafta oldu,eski kana ait akıntı çoktan durdu hala benden sürekli ağaç gibi uzanmam bekleniyor,doktor ne demiş sen ne biçim oturuyorsun diyorlar. Daha da şu an hatırlamadığım bir çok şey var. İnada bindirsem Allah korusun çocuğa bişey olsa benden bilinir,bak söyledik sen yapmadın böyle oldu olur. Zaten bende vicdan azabı cekerim. Beni asıl düşündüren şey tuhaflık bende mi? Anne olacak olan benim ben niye bu kadar rahatım?Niye o anaç,dikkatli,korumacı kafaya giremiyorum? Bu beni üzmeye başladı. İyi bir anne olamayacak mıyım korkusu başladı. Üstüne 3 gündür beni çaresiz bırakan berbat bir diş ağrısı çekiyorum iyice bunaldım. Sizce sorun bende mi?
Yaw o nasıl kaynana beraber olunca neden bebek ölüyor biz ilk aydan son aya beraber olduk hiç bir sıkıntı da yaşamadık ağzını bir hayra açsın önce bir hayır konuşsun bu nasıl şerli laflar . Anne ben böyle sözlerden hoslanmiyorum de benceAy benim kayınvalidemde aynı böyle hamile olduğum için geç uyanıyorum her sabah gelip beni uyandırıyor yok sen nasıl anne olycaksin bebek senin yüzünden açlıktan ölecek kalk birseyler ye yok telefonu bırak çocuga zarar veriyorsun yok şöyle yok böyle. Bi üst katta oturuyor bu arada. Ben banyo yaptığım zaman bile gelip daralıyor beni sana yüz kere dedim kocandan uzak dur ilişkiye girme bebeği öldürüceksin çok saçma sapan konuşuyor, oğluyla kavga ettiği zaman gelip bana diyorki sizin yüzünüzden bebeğin kalbinde sorun çıkacak mustafa(eşim) beni çok üzüyorbende kalbini kırmak istemiyorum ama bilmiyorum sabrım taşımak üzere
Ya zaten aklı başında olsa böyle cümleler kurarmı hiç. 5 sene boyunca da olmadı bebeğim zaten o dönemler de sürekli bana senin çocuğun olmiycak diyoduYaw o nasıl kaynana beraber olunca neden bebek ölüyor biz ilk aydan son aya beraber olduk hiç bir sıkıntı da yaşamadık ağzını bir hayra açsın önce bir hayır konuşsun bu nasıl şerli laflar . Anne ben böyle sözlerden hoslanmiyorum de bence
Ayy aynısını kaynanam bana dedi aç kalıpta bebeği düşürme diye bende biraz tersledim. Çok samimi değiliz zaten çok şükür. iyi niyetten aradım açmadı ertesi gün öğlen aradı tabi bende uyuyordum açmadım. Eşim arayınca arıyorum açmıyor demişAy benim kayınvalidemde aynı böyle hamile olduğum için geç uyanıyorum her sabah gelip beni uyandırıyor yok sen nasıl anne olycaksin bebek senin yüzünden açlıktan ölecek kalk birseyler ye yok telefonu bırak çocuga zarar veriyorsun yok şöyle yok böyle. Bi üst katta oturuyor bu arada. Ben banyo yaptığım zaman bile gelip daralıyor beni sana yüz kere dedim kocandan uzak dur ilişkiye girme bebeği öldürüceksin çok saçma sapan konuşuyor, oğluyla kavga ettiği zaman gelip bana diyorki sizin yüzünüzden bebeğin kalbinde sorun çıkacak mustafa(eşim) beni çok üzüyorbende kalbini kırmak istemiyorum ama bilmiyorum sabrım taşımak üzere
Benim de kv asiri patavatsızdr sezeryanla doğum yaptım durmadan sanki doğum yaptın dedi durdu . Çocuğum erken doğdu zaten adam akıllı çocuk dogursan sasardim dedi ağzının payını verince de oturup ağlıyor iyice suyunu çıkardılarYa zaten aklı başında olsa böyle cümleler kurarmı hiç. 5 sene boyunca da olmadı bebeğim zaten o dönemler de sürekli bana senin çocuğun olmiycak diyodu
Keşke bendede mesafe olsaydı ama nerdeee her sabah zebellah gibi kapıda dikiliyorAyy aynısını kaynanam bana dedi aç kalıpta bebeği düşürme diye bende biraz tersledim. Çok samimi değiliz zaten çok şükür. iyi niyetten aradım açmadı ertesi gün öğlen aradı tabi bende uyuyordum açmadım. Eşim arayınca arıyorum açmıyor demişmesafe olması daha iyi.
Allah sizede sabır versin gerçekten en zoru da böyleleri işte birşey diyince mağduru oynayıp ağlayanlar var yaa gerçekten anlatılamazBenim de kv asiri patavatsızdr sezeryanla doğum yaptım durmadan sanki doğum yaptın dedi durdu . Çocuğum erken doğdu zaten adam akıllı çocuk dogursan sasardim dedi ağzının payını verince de oturup ağlıyor iyice suyunu çıkardılar![]()
Memleketteler çok şükür ama memlekete gidince beni çok darlıyor annemlerde huzurla kalamıyorum. Istiyor ki yemek ve temizlik yapıp evde onu bekleyeyim o da gezip tozsun. Aile apartmanı benim için felaket olurdu şimdi bile her şeye takıyorum kafayı.Keşke bendede mesafe olsaydı ama nerdeee her sabah zebellah gibi kapıda dikiliyor
İnşallah bende tez zamanda aile apartmanından kurtulurum. AmiiinnMemleketteler çok şükür ama memlekete gidince beni çok darlıyor annemlerde huzurla kalamıyorum. Istiyor ki yemek ve temizlik yapıp evde onu bekleyeyim o da gezip tozsun. Aile apartmanı benim için felaket olurdu şimdi bile her şeye takıyorum kafayı.
Yok artık ilişkiye kadar burun sokmak nedir ya gerçi bizimki duysa oda karışır kesin çünkü geçen vajinal muayene oldum duyunca ayy niye öyle yaptı ki riskli o dedi uzman doçentAy benim kayınvalidemde aynı böyle hamile olduğum için geç uyanıyorum her sabah gelip beni uyandırıyor yok sen nasıl anne olycaksin bebek senin yüzünden açlıktan ölecek kalk birseyler ye yok telefonu bırak çocuga zarar veriyorsun yok şöyle yok böyle. Bi üst katta oturuyor bu arada. Ben banyo yaptığım zaman bile gelip daralıyor beni sana yüz kere dedim kocandan uzak dur ilişkiye girme bebeği öldürüceksin çok saçma sapan konuşuyor, oğluyla kavga ettiği zaman gelip bana diyorki sizin yüzünüzden bebeğin kalbinde sorun çıkacak mustafa(eşim) beni çok üzüyorbende kalbini kırmak istemiyorum ama bilmiyorum sabrım taşımak üzere
Edepli konuş manyak falan hayırdır. İnsanlara kaygı da yüklemedim. Bir kaç yıl önce bir arkadaşımın gorumcesi bu şekilde kremler sürüyormuş zarar görmüş diye anlatmıştı. Bende hamileliklerimde krem ve parfüm kullanmıyorum Dr önermediği sürece. Bunun nesi kaygı.Hayir zarar vermiyor. Kremlerin yuzde 99 u cilt epidermis tabakasinin altina asla inmiyor. Insanlara kaygi yuklemenin anlami yok. Kafa rahatligi her seyden onemli. Surdugun krem icin bile manyak olarak saglikli bi cocuk yetistiremezsin