- 27 Eylül 2023
- 35
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi eyllllulll
-
Eşim de kontrollerini yaptırdı ben de yaptırdım. Hsg çekmedi dr ama gerekli mi görmedi bilmiyorum sormadım açıkçası. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin.Bu arada çocuk düşünür düşünmez gerekli bütün kontrolleri yaptırmanızı tavsiye ederim. Yoksa birde herşey yolunda zannederek öyle zaman kaybı oluyor.
Hsg
Sperm testi
Gerekli kan testleri
Eşim de kontrollerini yaptırdı ben de yaptırdım. Hsg çekmedi dr ama gerekli mi görmedi bilmiyorum sormadım açıkçası. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin.
İnşallah kolaylıkla sağlıkla gelsinler.İnşallah. Yok kendimi koşullandırmıyorum ama tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakıyorum. Emek veriyorum uğraşıyorum. Folikasit,D vitamini, Balıkyağı, Ovulasyon testi, karadut özü,çam kozalağı pekmezi. Sürekli vücuduma vitamin depolatıp bağışıklığı güçlendirmeye çalışıyorum. Allah'ım vereceği zamanı bilir
Birkaç ay daha bekleyip olmadı ben söyleyeyim doktoruma. Teşekkürler öneriniz için.İsterseniz yinede çektirin. Bazen tüpler tıkalı olabiliyor ve o an açılıyor. Hsgden sonra hamile kalanlarda çok oluyor. İnşallah canım
Hemde bir yanım diyorki biran önce adet olup diğer ayki umuduma bakiyim bir yanımda inşallah adet olmamda bebeğim vardirİnşallah sizinledir. İnsan beklerken gitgide modu düşüyor.
Allah büyüktür bize de nasip edecektir inşallah.Hemde bir yanım diyorki biran önce adet olup diğer ayki umuduma bakiyim bir yanımda inşallah adet olmamda bebeğim vardir
Okurken aynı duyguları yaşadığımı hissettim bat ta aynı sizinle 2 Ocak. Hadi inşallah olur bu ayİnşallah. Yok kendimi koşullandırmıyorum ama tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakıyorum. Emek veriyorum uğraşıyorum. Folikasit,D vitamini, Balıkyağı, Ovulasyon testi, karadut özü,çam kozalağı pekmezi. Sürekli vücuduma vitamin depolatıp bağışıklığı güçlendirmeye çalışıyorum. Allah'ım vereceği zamanı bilir
İnşallahOkurken aynı duyguları yaşadığımı hissettim bat ta aynı sizinle 2 Ocak. Hadi inşallah olur bu ay
Bu hafta bizimde yumurtalama zamanınız o halde nasıl değerlendiriyorsunuz bir gün var bir gün yok muİnşallah
Ben 28 günde bir regli oluyorum. Geçen cumartesi pik oldu sonra catladı.2 gün silikti. Salı tekrar baya köyü pik oldu. Sonra tekrar çatladı. Normalde bir öncegi reglimin bitişinden beri bir boş bir dolu ilerledik. Yumurtlama gunu de zaten doluya denk geldi. Hepsini değerlendirdim. Öyle ilerledim.Bu hafta bizimde yumurtalama zamanınız o halde nasıl değerlendiriyorsunuz bir gün var bir gün yok mu
Hangi marka kullanıyorsunuzBen 28 günde bir regli oluyorum. Geçen cumartesi pik oldu sonra catladı.2 gün silikti. Salı tekrar baya köyü pik oldu. Sonra tekrar çatladı. Normalde bir öncegi reglimin bitişinden beri bir boş bir dolu ilerledik. Yumurtlama gunu de zaten doluya denk geldi. Hepsini değerlendirdim. Öyle ilerledim.
BirgebeningünlüğünüHangi marka kullanıyorsunuz
Ben birgebenin günlüğünü kullanıyorum henüz yumurtalama olmadı ikinci idrarla yapıyorum 11 de aç iken...sizin nasıl..merak etme sebebim de iki kez çatladığını görmüşsünüz o sebeptenBen 28 günde bir regli oluyorum. Geçen cumartesi pik oldu sonra catladı.2 gün silikti. Salı tekrar baya köyü pik oldu. Sonra tekrar çatladı. Normalde bir öncegi reglimin bitişinden beri bir boş bir dolu ilerledik. Yumurtlama gunu de zaten doluya denk geldi. Hepsini değerlendirdim. Öyle ilerledim.
Evet ebru ablaya da sordum ilk pikte test yapmayı bırakabilirsin pik olmuş dedi. Ben devam ettim. Dedim az testim var bitireyim. Sonra tekrar pik gördüm tekrar attım evet tekrar yumurtlama oluyor bugünleri de değerlendir dedi. Ben aç tok farketmiyor testte ama 2 saat önce sıvı alımını kesiyorum 12 de yaptım tüm testlerim ebru ablada 12.00-19.00 arasında önermişti.Ben birgebenin günlüğünü kullanıyorum henüz yumurtalama olmadı ikinci idrarla yapıyorum 11 de aç iken...sizin nasıl..merak etme sebebim de iki kez çatladığını görmüşsünüz o sebepten
Jel kullandınız mı hiçEvet ebru ablaya da sordum ilk pikte test yapmayı bırakabilirsin pik olmuş dedi. Ben devam ettim. Dedim az testim var bitireyim. Sonra tekrar pik gördüm tekrar attım evet tekrar yumurtlama oluyor bugünleri de değerlendir dedi. Ben aç tok farketmiyor testte ama 2 saat önce sıvı alımını kesiyorum 12 de yaptım tüm testlerim ebru ablada 12.00-19.00 arasında önermişti.
Evet bu ay ki yumurtlama dönemlerimde kullandımJel kullandınız mı hiç
Jel nedir? hamileliğe etkisi nedir?Jel kullandınız mı hiç
Bi tane daha varsa yapın bence. Dağılmış. Ama inşallah vardır:)Kızlar sabah 6 da test yaptım ilk idrar ile. Beklemek istemedim çok uykumda vardı koydum kenara yattım 9 da uyandım böyle. Kuruma mı bu sizce?
Bir gebenin günlüğüne ınstagram'dan bakın isterseniz sayfada detaylı bilgi de alırsınız kısaca spermin yumurtaya ulaşmasını hızlandırıyormuş vajinaya sıkılıyor ilişki öncesi.bende denemedim henüzJel nedir? hamileliğe etkisi nedir?
Tekrarladnız mı testi var mı inşallah bebişşKızlar sabah 6 da test yaptım ilk idrar ile. Beklemek istemedim çok uykumda vardı koydum kenara yattım 9 da uyandım böyle. Kuruma mı bu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?