- 9 Ağustos 2022
- 165
- 32
- 28
- 26
- Konu Sahibi Farmasi 4343
-
Çok güzel rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar ben de 14 aralıkta kimyasal gebelik yaşadım ve sonra bir daha da regl olmadım sakın ümidinizi kaybetmeyin . İnanın iyi düşündükçe her şey iyi oluyor . Allahım inşallah kucaklarımızı doldursun hepimizin
Şimdi baya yükseldi o zaman rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAma benim bir hafta önce 966 mıydı ne öyle bir şeydi
İnşallah canım cümlemizinŞimdi baya yükseldi o zaman rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İlk gebeliğim değil ama sanki ilk defada hamileymiş gibi hissediyorumİnşallah canım cümlemizin
Senin kese karında göründü değil miİnşallah canım cümlemizin
Evet canım 17 mm, peki sen naptın, seninki nasılSenin kese karında göründü değil mi
Dün gece ağrım vardı bugün hastaneye geldim acile rahim boş dedi tekrar kan aldılar acaba dış gebelik miEvet canım 17 mm, peki sen naptın, seninki nasıl
Rahim boş derken kese mi yok yani canımDün gece ağrım vardı bugün hastaneye geldim acile rahim boş dedi tekrar kan aldılar acaba dış gebelik mi
Peki kese için de mi erkendeir 5+2 günlük adete göreBenim de kesenin içinde bebek görünmüyor ama henüz erken dedi doktor
Evet kese yok hiç birşey yokRahim boş derken kese mi yok yani canım
Bilmiyorum canım, inşallah kesen oluşur, pek bir bilgim yok bu konu hakkındaPeki kese için de mi erkendeir 5+2 günlük adete göre
Dış gebelikte tüpte büyüyor bebek, ama kese oluşuyor mu oluşmuyor mu bilmiyorum, rabbim sana en hayırlısını nasip eder inşallah, dualarım seninleQUOTE="Farmasi 4343, post: 76947333, member: 1085689"]
Evet kese yok hiç birşey yok
Keseyi gördü gölge gibi bir şeydi tekrar gideceğim 3 gün sonra Allah razı olsunDış gebelikte tüpte büyüyor bebek, ama kese oluşuyor mu oluşmuyor mu bilmiyorum, rabbim sana en hayırlısını nasip eder inşallah, dualarım seninle
Her şey gönlünce olsun canımKeseyi gördü gölge gibi bir şeydi tekrar gideceğim 3 gün sonra Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?