Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Valla benimde ilk 2.60 çıkmıştı kullandım ben belki sana vermez bana yarim yarim ictirdi sonra 3 lere çıkınca 1 e çıkardı tedbir amaçlı
Daha öncede bu şekilde çıktı bişey demdi doktorun ama bilmiyorum tabiki bakalim yahu hepsi ama hepsi çıkmış bı tek beta kalmış delirtcem nasıl uyycam ben

Daha öncede bu şekilde çıktı bişey demdi doktorun ama bilmiyorum tabiki bakalim yahu hepsi ama hepsi çıkmış bı tek beta kalmış delirtcem nasıl uyycam ben
İnşallah yarın çıkar ama bu işte bir terslik var ben kanı verdim Birgün sonra sabahına çıkmıştı ya seninkine bakılmadı yada birşeyler olmuş kesin

İnşallah yarın çıkar ama bu işte bir terslik var ben kanı verdim Birgün sonra sabahına çıkmıştı ya seninkine bakılmadı yada birşeyler olmuş kesin
Bilmiyorum ki kuzum ya aile hekimi ne verdim kanlar Halk sağlığı laboratuvarı na gidiyor burdan doktor da dedi 2 güne ancak çıkar diye

Canım çizgi net görünüyor da artmede güvenmiyor sitedekiler. Farklı markayla da denesen için rahatlar. Ha diyosan bu pozitif mi baya pembe çıkmış pozitif duruyorr
Baska markalarda denedim canim ama kiminde negatif kiminde pozitif cikti anlayamadim

Baska markalarda denedim canim ama kiminde negatif kiminde pozitif cikti anlayamadim
Kuzum o zaman ya kan vereceksin ya da güvenilir markalarla bakacaksın. Testlerin de hassasiyeti farklı oluyor sanırım. İnşallah vardıııırrr

Kuzum o zaman ya kan vereceksin ya da güvenilir markalarla bakacaksın. Testlerin de hassasiyeti farklı oluyor sanırım. İnşallah vardıııırrr
Oyle yapicam kuzum artik bir iki gun daha bekleyip kan veririm o daha kesin sonuc verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…