Hakında hayırlısı olsun. Ama sendeki sabırdaYok
Kuzum daha çıkmamış ya
2.42 çıkmış canımTsh kaç çıkmış
Vallahi herkes senin gibi söylüyorHakında hayırlısı olsun. Ama sendeki sabırda
Büyük ihtimalle hap verir bunun için doktorun ben hala kullanıyorum2.42 çıkmış canım
Yüksek degilki amaBüyük ihtimalle hap verir bunun için doktorun ben hala kullanıyorum
Valla benimde ilk 2.60 çıkmıştı kullandım ben belki sana vermez bana yarim yarim ictirdi sonra 3 lere çıkınca 1 e çıkardı tedbir amaçlıYüksek degilki ama
Daha öncede bu şekilde çıktı bişey demdi doktorun ama bilmiyorum tabiki bakalim yahu hepsi ama hepsi çıkmış bı tek beta kalmış delirtcem nasıl uyycam benValla benimde ilk 2.60 çıkmıştı kullandım ben belki sana vermez bana yarim yarim ictirdi sonra 3 lere çıkınca 1 e çıkardı tedbir amaçlı
İnşallah yarın çıkar ama bu işte bir terslik var ben kanı verdim Birgün sonra sabahına çıkmıştı ya seninkine bakılmadı yada birşeyler olmuş kesinDaha öncede bu şekilde çıktı bişey demdi doktorun ama bilmiyorum tabiki bakalim yahu hepsi ama hepsi çıkmış bı tek beta kalmış delirtcem nasıl uyycam ben
Bilmiyorum ki kuzum ya aile hekimi ne verdim kanlar Halk sağlığı laboratuvarı na gidiyor burdan doktor da dedi 2 güne ancak çıkar diyeİnşallah yarın çıkar ama bu işte bir terslik var ben kanı verdim Birgün sonra sabahına çıkmıştı ya seninkine bakılmadı yada birşeyler olmuş kesin
Sen nerelisin bu aradaBilmiyorum ki kuzum ya aile hekimi ne verdim kanlar Halk sağlığı laboratuvarı na gidiyor burdan doktor da dedi 2 güne ancak çıkar diye
Sen nerelisin bu arada
Bende Manisa Akhisar da yaşıyorum yakınız hadi yarın güzel haberlerle gelAs
Aslen Erzurum ama İzmir'de yaşıyorum kuzum
Bende ertmed test yaptim boyle oldu bakarmisin regliye 5 gun var canimKuzum ben 2 gün kala yaptım gününde yaptım bide 2 gün geçtikten sonra yaptım bide yarin yapicam
Canım çizgi net görünüyor da artmede güvenmiyor sitedekiler. Farklı markayla da denesen için rahatlar. Ha diyosan bu pozitif mi baya pembe çıkmış pozitif duruyorrBende ertmed test yaptim boyle oldu bakarmisin regliye 5 gun var canim Eki Görüntüle 3678408 Eki Görüntüle 3678409
Baska markalarda denedim canim ama kiminde negatif kiminde pozitif cikti anlayamadimCanım çizgi net görünüyor da artmede güvenmiyor sitedekiler. Farklı markayla da denesen için rahatlar. Ha diyosan bu pozitif mi baya pembe çıkmış pozitif duruyorr
Kuzum o zaman ya kan vereceksin ya da güvenilir markalarla bakacaksın. Testlerin de hassasiyeti farklı oluyor sanırım. İnşallah vardıııırrrBaska markalarda denedim canim ama kiminde negatif kiminde pozitif cikti anlayamadim
Oyle yapicam kuzum artik bir iki gun daha bekleyip kan veririm o daha kesin sonuc verirKuzum o zaman ya kan vereceksin ya da güvenilir markalarla bakacaksın. Testlerin de hassasiyeti farklı oluyor sanırım. İnşallah vardıııırrr
Güzel haberlerle gelllOyle yapicam kuzum artik bir iki gun daha bekleyip kan veririm o daha kesin sonuc verir
Insallah kuzumGüzel haberlerle gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?