Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimm hangi markayla yaptin birde gecikmen var mi? benim bu ay 4 gun gecikmem oldu bende pozitif gordum ama ertesi gun adet oldum eger yarin olmazsan sabah hemen kan vermeni öneririmMerhaba hanımlar, bugün regl olmam gerekirdi olmadım test yaptım hafif çizgi çıktı sizce var mı hamilelik hiç belirtim yok hastalık belirtilerim var sadece
Artımed kaset test ile yaptım gecikmem yok bugün olmam gerekirdi ama benim gecikmem olmaz gününde olurdum 1 yıldır bekliyoruz olmadı bu ay rahim filmi de çekilmiştim ama sorun bende çıkmadıcanimm hangi markayla yaptin birde gecikmen var mi? benim bu ay 4 gun gecikmem oldu bende pozitif gordum ama ertesi gun adet oldum eger yarin olmazsan sabah hemen kan vermeni öneririm
benimde olmazdi erken olurdum ama asla gecikmezdim bende eylulde rahim filmi cektim o ay gecikmem oldu sonra da normalden uzun bi regl yasadim bu ay da 4 gun geciktim pozitif gordum ama regl oldum gecikmeni beklemeni oneririm ve artimed disinda bir marka oneririmArtımed kaset test ile yaptım gecikmem yok bugün olmam gerekirdi ama benim gecikmem olmaz gününde olurdum 1 yıldır bekliyoruz olmadı bu ay rahim filmi de çekilmiştim ama sorun bende çıkmadı
İnşallahhhVar gibi en iyisi kan testi tabii
Hamilesin canım bence ister testini tekrarla istersen git kan ver zaten adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı karıştırman normalMerhaba hanımlar, bugün regl olmam gerekirdi olmadım test yaptım hafif çizgi çıktı sizce var mı hamilelik hiç belirtim yok hastalık belirtilerim var sadece
Senin ki de aynı çıkmış canım inşallah hayırlı haberler alırızBenim de günüme 2 gün var ve bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı bakar mısınız var mı acaba
Amin canım inşallah evet varSenin ki de aynı çıkmış canım inşallah hayırlı haberler alırızbelirtin var mı hiç
Belirtilerin nedir canım, bende farklılık aşırı derece durmadan esniyorum belim çok ağrıyor ama regl zamanında da çok ağrır zaten sadece 10 gün önce kasıklarım da batma oldu ama yumurtlama mıydı neydı bilmiyorumAmin canım inşallah evet var
Testleriniz silik ama kaç dakika içinde çıktığı önemli birde markası nedirBenim de günüme 2 gün var ve bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı bakar mısınız var mı acaba
Kasık ağrısı ve batma göğüs hassasiyeti uyku isteği halsizlik ateş basması yorgunluk canım bide akıntıBelirtilerin nedir canım, bende farklılık aşırı derece durmadan esniyorum belim çok ağrıyor ama regl zamanında da çok ağrır zaten sadece 10 gün önce kasıklarım da batma oldu ama yumurtlama mıydı neydı bilmiyorum
Şüpheniz varsa sizde test yapabilirsinizBelirtilerin nedir canım, bende farklılık aşırı derece durmadan esniyorum belim çok ağrıyor ama regl zamanında da çok ağrır zaten sadece 10 gün önce kasıklarım da batma oldu ama yumurtlama mıydı neydı bilmiyorum
Proclinice ultra erken gebelik testi canım ilk 5 dk içindeTestleriniz silik ama kaç dakika içinde çıktığı önemli birde markası nedir
Testi daha önce hiç duymadım ama ilk beş dakika içinde çıktıysa kan verip teyit edebilirsiniz Beta HCG önce kana sonra idrara geçer testinizde bir sorun yoksa muhtemelen gebesiniz gönlünüzce olsunProclinice ultra erken gebelik testi canım ilk 5 dk içinde
Yaptım silik çıktı bu ay rahim filmi de çektirmiştim akşamı bekleyeceğim artıkŞüpheniz varsa sizde test yapabilirsiniz![]()