• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

elba27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
15
2
1
34
Merhaba hanımlar, bugün regl olmam gerekirdi olmadım test yaptım hafif çizgi çıktı sizce var mı hamilelik hiç belirtim yok hastalık belirtilerim var sadece

Eklentiler

• IMG_8163.webp
    IMG_8163.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 240
Merhaba hanımlar, bugün regl olmam gerekirdi olmadım test yaptım hafif çizgi çıktı sizce var mı hamilelik hiç belirtim yok hastalık belirtilerim var sadece
canimm hangi markayla yaptin birde gecikmen var mi? benim bu ay 4 gun gecikmem oldu bende pozitif gordum ama ertesi gun adet oldum eger yarin olmazsan sabah hemen kan vermeni öneririm

canimm hangi markayla yaptin birde gecikmen var mi? benim bu ay 4 gun gecikmem oldu bende pozitif gordum ama ertesi gun adet oldum eger yarin olmazsan sabah hemen kan vermeni öneririm
Artımed kaset test ile yaptım gecikmem yok bugün olmam gerekirdi ama benim gecikmem olmaz gününde olurdum 1 yıldır bekliyoruz olmadı bu ay rahim filmi de çekilmiştim ama sorun bende çıkmadı

Artımed kaset test ile yaptım gecikmem yok bugün olmam gerekirdi ama benim gecikmem olmaz gününde olurdum 1 yıldır bekliyoruz olmadı bu ay rahim filmi de çekilmiştim ama sorun bende çıkmadı
benimde olmazdi erken olurdum ama asla gecikmezdim bende eylulde rahim filmi cektim o ay gecikmem oldu sonra da normalden uzun bi regl yasadim bu ay da 4 gun geciktim pozitif gordum ama regl oldum gecikmeni beklemeni oneririm ve artimed disinda bir marka oneririm

Bugün akşama kadar olmazsam kan testi vereceğim, rahim filmi gecikme yapıyor mu diye de baktım yapmıyor yazıyordu ama hep

Hamilesin canım bence ister testini tekrarla istersen git kan ver zaten adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı karıştırman normal

Şuan işteyim o yüzden tekrarlayamıyorum testi heyecan içinde akşamı bekliyorum inşallah canım, normalde gerginliğim çok olurdu o yok sadece 13 aydır korumasızdık o kadar çok bekliyoruz ki

Benim de günüme 2 gün var ve bu sabah test yaptım bu şekilde çıktı bakar mısınız var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20251119_082252.webp
    IMG_20251119_082252.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_20251119_082233.webp
    IMG_20251119_082233.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20251119_082212.webp
    IMG_20251119_082212.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 163
Amin canım inşallah evet var
Belirtilerin nedir canım, bende farklılık aşırı derece durmadan esniyorum belim çok ağrıyor ama regl zamanında da çok ağrır zaten sadece 10 gün önce kasıklarım da batma oldu ama yumurtlama mıydı neydı bilmiyorum

Belirtilerin nedir canım, bende farklılık aşırı derece durmadan esniyorum belim çok ağrıyor ama regl zamanında da çok ağrır zaten sadece 10 gün önce kasıklarım da batma oldu ama yumurtlama mıydı neydı bilmiyorum
Kasık ağrısı ve batma göğüs hassasiyeti uyku isteği halsizlik ateş basması yorgunluk canım bide akıntı

Şüpheniz varsa sizde test yapabilirsiniz 💕

İlk 5 dakika da çıktı benim test gecikmem de normalde hiç olmaz hatta 1 gün erken olurum

Back
X