Hamilelik var mı?

Kumsall Denizz

Sağlıkla gel sürpriz yumurtam ❤
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
493
334
18
Herkese merhaba
Bebek düşünüyoruz. Yumurtlama zamanıma dikkat ederek o günlere denk getirdik.
Sat 21 Nisan
Bat 20 Mayıs
Bugün iş yerinde, aşırı midem bulantısı ve baş dönmesi nedeniyle acile gittim.
Test yaptılar.
Adetime bugünü saymazsak 8 gün var.
Beta 0.100
Tanım; panıc value over (lower) yazıyor.
5 i geçmediği için gebelik yok zannettim.
Ama panıc value over 'ın anlamı değer dahada artar gibi bşy çıktı çeviriden.

Sizce bu ne demek?
Hamilelik var değer az mı?
Hamilelik yok mu?

Daha çok erken neden yaptırdın demeyin lütfen radyasyonlu ortamda çalıştığım için belki çıkar diye emin olmak istedim

Benim testlerimdede hep 0.100 çıkıyordu ama dediğin gibi bi terim yoktu keşke doktoruna sorsaydın kız
1.5 saat beklemeniz gerekiyor dediler sonuç için bende beklemedi. Çok kalabalıktı. İnternetten bakarım dedm sonucuna. Baktımda bşy anlamadım.
Yarın sağlık ocağındaki doktora göstericem.

Canım daha 8 gün varmış sabah ola şer ola bekle biraz bat gelsin idrar testi yap inşallah vardır

Kızlar umutsuz olmayın diye yazıyorum 3 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk dşünüyoruZ pko'lyum bi kaç aydır adetim gecikiyor doktora gdiyorum kist var diyor adet söktrücü tarlusal veriyor kullanıyorum flan öylee yani iki defa da klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamayınca bırakmıstm 3 aydır... geçem ay yine adet gecikmem oldu 15 gün falan ve kaç tane test yaptım hem kan hem idrar kan yükselmedi diye üzüldüm tarlusal kullandm hastalandm . Veee bu ay yine 10 gün gecikti adetim hiç test yapmadım zaten kist vardır diyee doktora gittm rahim duvarında kalınlaşma oldğnu ve yerleşme olabilecwğni kan testi yapmamı söyledi sonuç dün Kandil mübarrk günde hamile oldğmu öğrendim Rabbim isteyen herkesi sevindirsin inşallah pes etmeyin içinizi ferah tutun !..

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza

Hayırlı olsun kuzummm tekrardan tebrik ediyorumm..

Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin ömrü uzun olur inşallah...

Bende menogon+femara kullandım 3 mayıstada çatlatma iynesi c.tesi öğrenicem hayırlıysa

Kızlar 5 gün önce (adetime 9 gün kala)
Kan sonucum 0.100 dü

Bugün (adetime 4 gün kala) 0.2

Sizce hamilelik olabilir mi bu sonuca göre yok ama artma nedeni nedir?

Testi aynı yerde mi yaptırdınız? Sonuca göre YÖK ama bişeyler hissediyorsan adetin geçene kadar bekle. 1 hafta geçsin test yaptır belki geç döllenmedir

Testi aynı yerde mi yaptırdınız? Sonuca göre YÖK ama bişeyler hissediyorsan adetin geçene kadar bekle. 1 hafta geçsin test yaptır belki geç döllenmedir

Aynı yer evet.
Sık idrara çıkma
Mide bulantısı
Sürekli bşyler yeme isteği var.
3.kan testini 27 mayısta (bat hafta geçince yaptırıcam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…