Yalnız kanı verdıgımde 6 gün gecikmiştiGeç döllenme de olsa bu kadar gecikmeye değer daha Yüksek olmalıydı. Kan verin
Geç döllenme nasıl oluyor ki adetime yakın beraberlik olmustu o zaman mi tutmuş oluyor yaniHayırlı olsun. Tabiki gebelik var. Büyük ihtimal geç döllenme olmuş. Tebrik ederim
5 gün geçti kan verdim Benim de geç döllenmeymiş 136 çıktı. Bu değer az geldi geç döllenme de olsa. Fakat siz bir kan verin bakalım nasılYalnız kanı verdıgımde 6 gün gecikmişti
Aynen öyle diyebiliriz. Yumurtanız beklediğinizden daha geç çatlamış. Ve bu durumda gebeliğiniz geç başlamış. İnşallah kimyasal gebelik değildir. Dün 9 küsür çıkan değer yarın nasıl yükselecek ona göre anlayabilirsiniz sağlıklı gebelilmi. İhmal etmeyin.Geç döllenme nasıl oluyor ki adetime yakın beraberlik olmustu o zaman mi tutmuş oluyor yani
Dün kan vermiş zaten 9.83 çıkmış5 gün geçti kan verdim Benim de geç döllenmeymiş 136 çıktı. Bu değer az geldi geç döllenme de olsa. Fakat siz bir kan verin bakalım nasıl
Evet dün verdım doktor 1 hafta sonra bir daha versın dedi geç döllenme olsaydı yada değer dusuk olsaydı doktor soylerdı zaten değer aralıgımda kalmış birdaha versin dedi5 gün geçti kan verdim Benim de geç döllenmeymiş 136 çıktı. Bu değer az geldi geç döllenme de olsa. Fakat siz bir kan verin bakalım nasıl
Verdım zaten dün benim ilk gebeliğimde de böle çıkmıştı idrar testim 4 haftalık hamileymişimGebelik var gibi ama 9 gün geçmesine daha koyu çıkmalıydı testte kan verin
Burada kızlar 2 günde bir değeri sağlıkla artıyor mu diye kontrol amaçlı veriyorlar ondan söylemiştim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızVerdım zaten dün benim ilk gebeliğimde de böle çıkmıştı idrar testim 4 haftalık hamileymişim
Ole yapıcam zaten ama benmde demek istediğim ilk gebeliğimin testide böle silikdi ama o zmn adet olacağım gün öğrenmiştimBurada kızlar 2 günde bir değeri sağlıkla artıyor mu diye kontrol amaçlı veriyorlar ondan söylemiştim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
o zmn benm sonucum sağlıksız mı senin İlk sonucundan dusukBenim 8 gün gecikmeyle 386 çıktı doktor baya korkuttu beni sağlıksız gebelik olabilir falan diye 2 gün sonra gel dedi bugün gittim çok şükür 856 yükselmiş
Kuzum önemli olan 2 katı artmasıo zmn benm sonucum sağlıksız mı senin İlk sonucundan dusuk
Offf pazartesıye kadar nasıl beklicemKuzum önemli olan 2 katı artması
Hiç stres yapma dicem ama mümkün olmuyor biliyorum bol bol dua edelimOfff pazartesıye kadar nasıl beklicem
Amin insallah cnm dua et olur mu benimkisinde yukselsınHiç stres yapma dicem ama mümkün olmuyor biliyorum bol bol dua edelim ♥ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?