Hamilelik var mı

geç döllenmeyse değer normal, 2 gün sonra ki artış önemli
6.gunde kanda değerim 9.83 çıktı geç döllenme mi oluyor idrarda da 2-3 gün gecıktıgınde çıkmadı oda kan verdiğim gün gözle görülür derecede 2. Çizgi çıktı geç döllenme mi oluyor

Merhaba kızlar adetimi 9 gün geçti dün kan verdım sonucum 9.83 çıktı doktora gösteremedim sızce hamilelik var mi idrar testimde ikinci çizgi çıktı
Kanda bildiğim 0 12 cıkınca gebelik olmuyor du 2. Çizgi varmı silikmi goremedim ama ben umarım hamilesinizdir

Benimde geç dollenme olmus 2. De şuan hamileyim 12 gün geçti öyle 2. Çizgi çıkmıştı galiba doğru aslında geç dollenme olabilir

Benimde geç dollenme olmus 2. De şuan hamileyim 12 gün geçti öyle 2. Çizgi çıkmıştı galiba doğru aslında geç dollenme olabilir
Benm 6 gun geçti ikinci çizgi çıktı 5 dk olmadan kanda da 9.83 çıktı doktora gidemedim ama benm kendi doktoruma sordum oda 1 hafta sonra birdaha ver sınırda çıkmış dedi

Benm 6 gun geçti ikinci çizgi çıktı 5 dk olmadan kanda da 9.83 çıktı doktora gidemedim ama benm kendi doktoruma sordum oda 1 hafta sonra birdaha ver sınırda çıkmış dedi
Bencede 1 hafta 10 gun daha bekleyin tekrar kan verin emin olursunuz

Bencede 1 hafta 10 gun daha bekleyin tekrar kan verin emin olursunuz
Ole yapıcam zaten ama işte ınsan duramıyor biran önce öğrenmek istiyor birde böle bişey basıma hıc gelmedı aslımda bırazda korkuyorum

Evet şimdi bu salgın zamanında hamilikte biraz zorlu oluyor 3 gun sonra birdaha test yapın ondada 2 çizgi çıkarsa muhtemelen kesindir zaten

Benim ilk kızımda 10. günde 37 çıkmıştı. Geç döllenmeydi. Dediğim gibi 2 günde bir 2 kat artması gerek. testi tekrarlarsanız net öğrenirsiniz inşallah

Eğer geç döllenmeyse olabilir. Bugün tekrar test vermesi lazımdı, o değerlere göre yorum yapabiliriz aslında.
Haklısın bugün de test verseydi daha net konuşurduk şöyle bir 30-40 olduysa süper olur bakalım Pazartesi gitsin bize de yazsın 150 üstüyse iyi geçer insallah

Merhaba kızlar adetimi 9 gün geçti dün kan verdım sonucum 9.83 çıktı doktora gösteremedim sızce hamilelik var mi idrar testimde ikinci çizgi çıktı
hayırlı olsun gebeliğin canım benim adet günü kan testi 0 dı.10 gün sonra idrarda pozitif 14.günde kanda 6000lerdeydi geç dollenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…