Tamam canim tabi ki inşallahAmin insallah cnm dua et olur mu benimkisinde yukselsın
Senin ilk gebeliğin miBenim 8 gün gecikmeyle 386 çıktı doktor baya korkuttu beni sağlıksız gebelik olabilir falan diye 2 gün sonra gel dedi bugün gittim çok şükür 856 yükselmiş
9 gün gecikmeyle 9.83 normal mi sizce ?Dün kan vermiş zaten 9.83 çıkmış
Benim de 5 gün gecikmede 136 çıktı korkma senin artışın güzel olmuş.Benim 8 gün gecikmeyle 386 çıktı doktor baya korkuttu beni sağlıksız gebelik olabilir falan diye 2 gün sonra gel dedi bugün gittim çok şükür 856 yükselmiş
Evet canım.Senin ilk gebeliğin mi
Senn ilk hamileliğin miBenim 8 gün gecikmeyle 386 çıktı doktor baya korkuttu beni sağlıksız gebelik olabilir falan diye 2 gün sonra gel dedi bugün gittim çok şükür 856 yükselmiş
Ne demek istiyorsunuz anlamadm9 gün gecikmeyle 9.83 normal mi sizce ?
İnsallah saglıcakla kucağına alırsınEvet canım.
Size birşey demek istemiyorum. Siz değerlerinize baktırın bakalım hayırlısı olsun hakkınızdaNe demek istiyorsunuz anlamadm
Yani değer dusuk yükselme ihtimali var mi onu mu solemek istediniz bunu sormak istemiştimSize birşey demek istemiyorum. Siz değerlerinize baktırın bakalım hayırlısı olsun hakkınızda
Canım benim moralini yüksek tutİnsallah saglıcakla kucağına alırsın
içimdeki bir ses zaten yukselicek dıyo ama böle yorumları okuyunca moralim bozuluyor işteCanım benim moralini yüksek tut ♥
İnşallah allah isterse olur sen beklemede kal dua et bol bolYani değer dusuk yükselme ihtimali var mi onu mu solemek istediniz bunu sormak istemiştim
Hayır hiç bozma inşallah hersey guzel olur canım.allahin izniyleiçimdeki bir ses zaten yukselicek dıyo ama böle yorumları okuyunca moralim bozuluyor işte
İnsallahHayır hiç bozma inşallah hersey guzel olur canım.allahin izniyle ♥♥♥
Herkesin bir olmaz ki bence hiç stres yapmayin bekleyebildiniz kadar da bekleyin sonra insan endişe yapiyo9 gün gecikmeyle 9.83 normal mi sizce ?
Peki sende lekelenmeler oldu mu birde senin ki de mi geç döllenme yoksa normal miEvet canım.
İnsallah allah bağışlasın benmde 11 aylık oğlum var allah nasıp ederse Buda ikinci olacak insallahHerkeste hormon salınımı aynı olmayabilir önemli olan 2 günde bir en az %60 artış olması, başladığı değer çokta önemli değil. Belli ki hemen adet öncesi döllenme olmuş. Bence gönlünüzü ferah tutun. Benimde ilk öğrendiğim değer 10 idi. Şimdi 2 aylık sıpam. Dilerim sizinde sağlıkla ilerler.
Zaten pazartesıden asagı gidemem beklicem artıkHerkesin bir olmaz ki bence hiç stres yapmayin bekleyebildiniz kadar da bekleyin sonra insan endişe yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?