adetıne var mı daha? yda yumurtlama gununu bılıyor musun?Kan testi verdim e nabıza baktım
Referans değer : 0-5
Değer: <1,20
Hamilelik yok gbi gösteriyor ama bazı kişiler yeni olduğunda da böyle olabileceğini söylüyor bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Bu sonuca gore yokKan testi verdim e nabıza baktım
Hamilelik yok gbi gösteriyor ama bazı kişiler yeni olduğunda da böyle olabileceğini söylüyor bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Malesef hamilelik yok görünüyor. Tabi adet gecikmeniz devam ederse tekrar kan verirsiniz.Kan testi verdim e nabıza baktım
Benim adetim geçmedi henüz yarın adet günüm bu arada sadece şüphe ettiğim için test verdim bu arada 5 üzeri nasıl oluyor yaniMaalesef yok 5 ve uzerinde yukselme ihitmali olabilir
Evet yarına adet günümadetıne var mı daha? yda yumurtlama gununu bılıyor musun?
Bu arada yumurtlama günümü biliyorumadetıne var mı daha? yda yumurtlama gununu bılıyor musun?
yanı yumurtlamanın ustunde 13 gun mu gectı?Bu arada yumurtlama günümü biliyorum
Sizin degeriniz 1,20’den kucuk cikmis ya, o deger 5’in uzerinde olsaydi hamilelik olurdu. Adet gununuz yarinsa hamile olsaydiniz en az 7-8 vs 5’in uzerinde olurdu yani. Eger gec dollenme olmadiysa muhtemelen negatif bu sonucBenim adetim geçmedi henüz yarın adet günüm bu arada sadece şüphe ettiğim için test verdim bu arada 5 üzeri nasıl oluyor yani
5 uzerı demek 5 ten buyuk 6 7 .....100 gibiBenim adetim geçmedi henüz yarın adet günüm bu arada sadece şüphe ettiğim için test verdim bu arada 5 üzeri nasıl oluyor yani
Öyle miSizin degeriniz 1,20’den kucuk cikmis ya, o deger 5’in uzerinde olsaydi hamilelik olurdu. Adet gununuz yarinsa hamile olsaydiniz en az 7-8 vs 5’in uzerinde olurdu yani. Eger gec dollenme olmadiysa muhtemelen negatif bu sonuc
anladım cnm. malesef negatıf. gec dollenme olasılıgını yumurtlama tarıhıne bakarak elemıs olduk. hayırlsı olsunBgun 14 gün oluyor
Anladım blmiyorum ki daha önce olmadı 3 yıldır olmuyor yani oyuzden bilgim yok değerlerle falan5 uzerı demek 5 ten buyuk 6 7 .....100 gibi
Çok teşekkür ederim yinedeanladım cnm. malesef negatıf. gec dollenme olasılıgını yumurtlama tarıhıne bakarak elemıs olduk. hayırlsı olsun
Değer olarak 1.20 çıkmış diyorsunuz yaBenim adetim geçmedi henüz yarın adet günüm bu arada sadece şüphe ettiğim için test verdim bu arada 5 üzeri nasıl oluyor yani
1,20 gösteriyor değer yarına adet günüm de yükselme ihtimali olmaz mı sizceDeğer olarak 1.20 çıkmış diyorsunuz ya
0-5 arası gebelık yok demek
Ama olaki 5 ve üstünde değerlwr çıkarsa gebelık var demek
Hatta bazen 10 değerinn üstünü kabul ediyorlar
Benim adetim geçmedi henüz yarın adet günüm bu arada sadece şüphe ettiğim için test verdim bu arada 5 üzeri nasıl oluyor yanibendeo değerlerle karşılaştıgım için
İnşallah olur ama genelde olmuyor1,20 gösteriyor değer yarına adet günüm de yükselme ihtimali olmaz mı sizce
Çok zor canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Adet olana kadar hep test yapardım cikmazdi bu ay adete 5 gun var pozitifi gördüm1,20 gösteriyor değer yarına adet günüm de yükselme ihtimali olmaz mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?