S Sevgibrk Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2021 29 6 1 28 11 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgibrk #21 Funda44 .!.: Çok zor canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Adet olana kadar hep test yapardım cikmazdi bu ay adete 5 gun var pozitifi gördüm Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sizin adınıza rabbim kucağınızda koymayı nasip etsin bnde çok bekliyorum inşallah bende yaşarim bu Duyguyu Funda44 .!.: Çok zor canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Adet olana kadar hep test yapardım cikmazdi bu ay adete 5 gun var pozitifi gördüm Genişletmek için tıkla...
Funda44 .!.: Çok zor canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Adet olana kadar hep test yapardım cikmazdi bu ay adete 5 gun var pozitifi gördüm Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sizin adınıza rabbim kucağınızda koymayı nasip etsin bnde çok bekliyorum inşallah bende yaşarim bu Duyguyu Funda44 .!.: Çok zor canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Adet olana kadar hep test yapardım cikmazdi bu ay adete 5 gun var pozitifi gördüm Genişletmek için tıkla...
Funda44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 2.771 1.340 53 30 11 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgibrk #22 Sevgibrk .!.: Çok sevindim sizin adınıza rabbim kucağınızda koymayı nasip etsin bnde çok bekliyorum inşallah bende yaşarim bu Duyguyu Genişletmek için tıkla... İnşallah en yakın zamanda yaşarsın
Sevgibrk .!.: Çok sevindim sizin adınıza rabbim kucağınızda koymayı nasip etsin bnde çok bekliyorum inşallah bende yaşarim bu Duyguyu Genişletmek için tıkla... İnşallah en yakın zamanda yaşarsın