Gebeliğe Hazırlık Hamilelik varmıdır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ezgizem_trk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
8
2
1
28
Arkadaşlar rica etsem bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız 10 gündür sağ kasığımda geçmeyen batmalar sancılar oluştu enfeksiyonmu acaba dedim tahlilerim temiz cıktı ve midem yanmam coğaldı bu iştahım azaldı gündüz uykusu uymayan ben öglene kadar uyuyorum son günlerde gebelik testi yaptım bu sekilde çıktı yardımcı olurmusunuz bana tahlil vericem yarın ama dayanamdım yazmak istedim simdiden çok teşekkür ederim❤️

Eklentiler

• IMG20220206095907.webp
    IMG20220206095907.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 81
Arkadaşlar rica etsem bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız 10 gündür sağ kasığımda geçmeyen batmalar sancılar oluştu enfeksiyonmu acaba dedim tahlilerim temiz cıktı ve midem yanmam coğaldı bu iştahım azaldı gündüz uykusu uymayan ben öglene kadar uyuyorum son günlerde gebelik testi yaptım bu sekilde çıktı yardımcı olurmusunuz bana tahlil vericem yarın ama dayanamdım yazmak istedim simdiden çok teşekkür ederim❤️
Negatif

Adetinize kaç gün var. Çok aşırı silik bişey gorunuyo dikkatli bakınca.

Selam.kizlar adetime 1 hafta var benim kasik ağrım sirt ağrım ve bulantilarim halsizligjm var bugun kanda test yaptım gebelik için negatif çıktı çok moralim bozuk adetimjn geçmesini bekliyorum umarım adetim gecikir ve bebek haberi alirim 😨😨

Back
X