Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatılıyorumBu konuyla ilgili binlerce makale, acıklama, video ya da haber var. Yani burada yazılacakların hükmü nedir? HiÇ.
Bağımlıysanız tedavi görün. Değilseniz biraz zorlayın kendinizi kullanmayın.
Ama hangi sıklıkta ve ne miktarda? Konu sahibibin bu soruyu onbeşte ayda bi kadeh kırmızı şarap için sorduğunu sanmıyorum.Bana doktorum sinirli sekilde izin vermisti ve ictim, cocuklarda hicbir sorun yok. Hatta aynen soyle soylemisti: sen fransiz kadinlarinin hamile kalinca her gun ictikleri saraplarindan vazgectiklerini mi dusunuyorsun?![]()
Heee bana ortalama o kadar serbesttiAma hangi sıklıkta ve ne miktarda? Konu sahibibin bu soruyu onbeşte ayda bi kadeh kırmızı şarap için sorduğunu sanmıyorum.
Yani 9 ayda bir kaç kez,iki üç kadehi geçmeyip kafayı bulmayacak kadar şarap içmekten bahsetmiyor belli. Bunun için konu acmaya degmez zaten ya da bana göre o kadari alkol almak anlamında değilHeee bana ortalama o kadar serbestti![]()
Alakalı yorum alkol bütün kötülüklerin anasıdırHamileyken az yada çok alkol kullanıp bebeğinde herhangi bir problem yaşayan oldumu?
(sadece tecrübe edenlere soruyorum altına alakasız yorum yapmazsanız sevinirim yok içilmez yok hamile kalamayanlar var gibi)
Cok pimpirik bi hamile de olabilir yaYani 9 ayda bir kaç kez,iki üç kadehi geçmeyip kafayı bulmayacak kadar şarap içmekten bahsetmiyor belli. Bunun için konu acmaya degmez zaten ya da bana göre o kadari alkol almak anlamında değil![]()