Hamilelik ve bel ağrısı

Yaşamadım canım. Ama hamile olduğumu hissettim sanki adetime 5 gün vardı. Eczaneden test aldım adetimin tarihi geçmemesine rağmen silik çizgi çıktı. 3 gün sonra bi daha yaptım netleşti. Test al bence. Ikinci çizgi silikte olsa çıkarsa hamilesindir. Doktor söylemişti hamilelik en son idrarda gözüküyormuş o testte çıktıysa pek yanıltmıyor. Kan testi yapmıyorlar sağlık ocağında. idrarda çıkıyorsa, hastaneye git dedi direkt doktor o zaman. Aldığım kana yazık olur demişti..

cnm benim yanımda hastane var kan testi ne zaman yapılır. adet geçmeden yaptırsam olurmuki. dr adetin geçtiyse hemen test yapalım demişti geçen ay. adetim geçen ay 18 di. her ay bir hafta önce olurdu daha olmadım. adet belirtisi var. ağrı fln. olmazsa test alıyım

cnm benim yanımda hastane var kan testi ne zaman yapılır. adet geçmeden yaptırsam olurmuki. dr adetin geçtiyse hemen test yapalım demişti geçen ay. adetim geçen ay 18 di. her ay bir hafta önce olurdu daha olmadım. adet belirtisi var. ağrı fln. olmazsa test alıyım

Adet geçmeden yapmazlar canım 7 gün geçince yapıyorlar.

Adet geçmeden yapmazlar canım 7 gün geçince yapıyorlar.

cnm yedi gün geçtiğini nasıl hesaplıcam. geçen ay 18 di. ona göremi yoksa olması gerekn 11 ine göremi

birde dr a yalan söylerim geçti diye :) biraz değerler yükselse bile anlıyorlarmış kandan diye duydum doğrumuki.

Doktorumu değiştirmek istemiyorum alıştım. Aslında abarttığımı düşündü galiba. Halbuki 22 aylık bebeğim var hiç ağrım olmadı onda. Zaten doktora gidene kadar kesin bebeğe bişey oldu dedim şükür bebek sağlıklı ama ben çok kötüyüm.

anlıyorm cok gecmıs olsun

Sizdeki nasıl bir ağrı yani benimki içerden sanki. Yani masaj falan etkisiz kalır. Hiç normal gelmiyo bana da bu gece yarım saat bile uyumadım. Çok ağrıdı çok. Hala da ağrıyor.

bel ağrısına alıştım ama sağ bacak ve vajinaya doğru kasılma oluyor çok farklı sürekli uzanırken bişe yok ama kalkınca acayip canım yanıyor.Bir süre yürüyemiyorum tam şurası ağrıyo diyemiyorum o yüzden doktor rahim ve bebek büyümesi kasların gerilmesinden oluyor dedi normalmiş ama daha doğuma çok var ve bu ağrılarla daha ne kadar baş edebilirim bilemiyorum :50:

Back
X