Hamilelik ve cep telefonu

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Herkese selamlar benim çok merak ettiğim bi konu var ben genelde kanepeye uzanırken telefonum biraz büyük olduğu için karnımin üstüne koyup öyle takılıyorum telefonla konuşmadigim için radyasyon olmadığı kanaatindeydim ama içime kurt düştü nettede bişey bulamadım sizce yanlismi yapıyorum ben gün içinde tele çok takılırim hiç elimden düşmez bebisime zarar verir mi acaba bilginiz varmı siz ne düşünüyorsunuz yada hamileyken teli nekadar kullanıyorsunuz ben can sıkıntısından sürekli netteyim

Bende bisy izliyorm pc den canim. Gece yatarken odayada sokmuyorum. Ama gundz yanimda sikintidan depresyona gircem yoksa. Biraz kendme gelym daha da uzaklascm ins. Ama karninin ustune koymazsan iyi olur. Kulaklikla biraz uzaktan yapablrsn. Ya da benm gibi elimle biraz havada. Valla butun gun tekim kimse yok ben ondan boylym.

Aynen bende yaşadığım şehirde ne akraba ne bi arkadas var mecbur nete takılıyorum ama bi yandanda korkuyorum burda koyma diyince artık karnimin üstüne yastık koyup üstüne telefonu koyuyorum

Aynen bende yaşadığım şehirde ne akraba ne bi arkadas var mecbur nete takılıyorum ama bi yandanda korkuyorum burda koyma diyince artık karnimin üstüne yastık koyup üstüne telefonu koyuyorum
Hehehe bende aynen senin gibi yalnızım yurtdışındayız bide bende öyle yapıyorum çoğu zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…