- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
- 

Bazi yerlerde okuyorum millet diyo düsük riski olur yapmayin filan korktum bendedoktorunuz aksini soylemediyse bir zarari olmaz bulantili gecirirseniz zaten yapasiniz gelmiyor 17. haftadayim arada bir bulantim olmayinca iliskiye girebiliyoruz o da narin bir sekilde korkmayin kanama gorurseniz doktorunuza sorun ama bende oyle bi problem olmamisti
Doktorum bana düsükle ilgili bise demedi sana progestan kullaniyorum düsük önleyiciBenim ilk 2 ay düşük riskim vardı olmadı. 2/6 ay arası hafta da bir ama zorlamadan oldu 6. Ayda doktorum yasak verdi yani adamla lohusalık falan 6 ay birşey yaşamadık biraz daha devam etse kanka olacaktık
MerhabaBenim ilk 2 ay düşük riskim vardı olmadı. 2/6 ay arası hafta da bir ama zorlamadan oldu 6. Ayda doktorum yasak verdi yani adamla lohusalık falan 6 ay birşey yaşamadık biraz daha devam etse kanka olacaktık
Hayır canım o bizim kendi doğal akıntılarımızdan sevişmeden dolayı. Korkma ama düşük riskin var ise ve doktor ilişki yasağı verdi ise lütfen girmeMerhaba
Bende bişey sorucam daa
Bende 11 haftalık hamileyim. Düşük tehlikem olduğu için 2 aydır ilişki yaşamıyoruz sevişme bile olmamıştı ama bugün bir sevişme oldu kendimi hiç kasmadım bile ama normal olarak akıntı geldi bundan birşey olmaz dimi. Cinsel ilişki yaşadık çünkü.
Evet evet zaten benim mart ayında düşüğüm olduğu için başıma gelenleri biliyorum ilişkiden sonra şakır şakır kanamam olmuştu ve 10 gün sonra kalbinin durduğunu öğrenmiştim. 13 ekimde hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç ilişkiye girmedik doktor deseydi bile serbest ben yapmazdım en az 5-6 aylık olana kadar. Ya iki ay sonra bugünde böyle bir sevişme oldu dedim acaba rahim duvarlarım gevşer mi ne bilim birşey olur mu kafama taktım zaten iğne vurunuyorum progestanın hemde fitilini kullanıyorum. Artı corasprin kullanıyorum ilaçlara boğulmuş durumdayım. Ama içim rahat olsun demi bebek iyidir.Hayır canım o bizim kendi doğal akıntılarımızdan sevişmeden dolayı. Korkma ama düşük riskin var ise ve doktor ilişki yasağı verdi ise lütfen girme
Evet o bizim vajinamızda olan ıslaklık dediğimiz doğal akıntı , korkma sevişmeden dolayı bebeğe birşey olmaz. Bende hamileliğimde hep korktum. O yüzden çekimserdim eşimde anlayışlı beni ne zorlar ne de birşey der. Sonuçta bu can ikinizin , bebeğin iyidir korkma sen kanaman kahverengi ve kan olmadığı sürece içini rahat tut. Ama kahverengi lekelenme bir kaç sefer devam ederse doktoruna gitmeyi ihmal etme. Bende 15 gün önce bebeğimi kaybettim. İlişki falan olmadı ama kan pıhtılaşması ileri seviyede iğne ilaç ne varsa verdi ama ömrü yokmuş. O gebeliğimde kahverengi leke geldi 2 gün normal olmadığını anladım. Vücudunu takip et, aksi halde korkma.Evet evet zaten benim mart ayında düşüğüm olduğu için başıma gelenleri biliyorum ilişkiden sonra şakır şakır kanamam olmuştu ve 10 gün sonra kalbinin durduğunu öğrenmiştim. 13 ekimde hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç ilişkiye girmedik doktor deseydi bile serbest ben yapmazdım en az 5-6 aylık olana kadar. Ya iki ay sonra bugünde böyle bir sevişme oldu dedim acaba rahim duvarlarım gevşer mi ne bilim birşey olur mu kafama taktım zaten iğne vurunuyorum progestanın hemde fitilini kullanıyorum. Artı corasprin kullanıyorum ilaçlara boğulmuş durumdayım. Ama içim rahat olsun demi bebek iyidir.
şunu yaşadıktan sonra biraz diş sıkıp beklemen gerekmez mi? Canına yazık.Evet evet zaten benim mart ayında düşüğüm olduğu için başıma gelenleri biliyorum ilişkiden sonra şakır şakır kanamam olmuştu ve 10 gün sonra kalbinin durduğunu öğrenmiştim. 13 ekimde hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç ilişkiye girmedik doktor deseydi bile serbest ben yapmazdım en az 5-6 aylık olana kadar. Ya iki ay sonra bugünde böyle bir sevişme oldu dedim acaba rahim duvarlarım gevşer mi ne bilim birşey olur mu kafama taktım zaten iğne vurunuyorum progestanın hemde fitilini kullanıyorum. Artı corasprin kullanıyorum ilaçlara boğulmuş durumdayım. Ama içim rahat olsun demi bebek iyidir.
Pardon? Yeterince zaten dişimi sıkıyorum ve ilişki yaşamadım bu aklı bana verecek kişi siz misiniz.şunu yaşadıktan sonra biraz diş sıkıp beklemen gerekmez mi? Canına yazık.
Aynen benim eşimde kesinlikle yaklaşamaz yapalım demez bu sabahta ben şey oldum ya yapmıyalım birşey olur felan dedi ama işte oldu bir kere sevişmeEvet o bizim vajinamızda olan ıslaklık dediğimiz doğal akıntı , korkma sevişmeden dolayı bebeğe birşey olmaz. Bende hamileliğimde hep korktum. O yüzden çekimserdim eşimde anlayışlı beni ne zorlar ne de birşey der. Sonuçta bu can ikinizin , bebeğin iyidir korkma sen kanaman kahverengi ve kan olmadığı sürece içini rahat tut. Ama kahverengi lekelenme bir kaç sefer devam ederse doktoruna gitmeyi ihmal etme. Bende 15 gün önce bebeğimi kaybettim. İlişki falan olmadı ama kan pıhtılaşması ileri seviyede iğne ilaç ne varsa verdi ama ömrü yokmuş. O gebeliğimde kahverengi leke geldi 2 gün normal olmadığını anladım. Vücudunu takip et, aksi halde korkma.
Hıhıı evet aynen sen akıllısın.Vay arkadas biz esimle kanka olduk valla sonucta rahim boyu kisalma ihtimali olan bir yer ve bebegi kendi keyfimizin onunde tuttuk
Ilk 3 ay dikkat etmek gerekir zaten ozellikle kanama vs yasandiysa daha oncesinde
Es kisisini reddetmemek icin girilen haller cok ilginc
Olaydan sonra tedirgin olmaya degiyorsa devam
Çok şükürHıhıı evet aynen sen akıllısın.
O zaman kendinde kullan canım.Çok şükür
Sizin seviyenize dusmem emin olunO zaman kendinde kullan canım.
Sana şurda ilişki yaşamadık diyoruz yazdığın yoruma gitde bir daha oku.
Aklını kendine sakla boş boş yorumlar yapma insanın canını sıkma hadi.
Sanane kardeşim doktor onları önlem olarak verdi sen doktordan daha iyi mi bileceksin bak yoluna git hamile hamile canımı sıkma.Sizin seviyenize dusmem emin olun
Ayrica ben sizi alintilayip yazmadim uzerine alinan sizsiniz
Hadiseyi gerceklestirip fitile hapa dayanmaya devam
Alintilamayin bir daha mesajimi
Pardon? Yeterince zaten dişimi sıkıyorum ve ilişki yaşamadım bu aklı bana verecek kişi siz misiniz.
ne yazdığın belli değil.Cinsel ilişki yaşadık çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?