• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve Cinsellik

Merhaba

Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?

Eh işte. Bende sorun yoktu da hamile halim eşimi pek cezbetmedi

Merhaba

Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?
Ilk 20 haftalık ken plasenta çıkdı aşağa göründü 1 ay yasaklandı sonra düzeldi yukarı çıkmış di doktor bi sıkıntı görünmüyor diye ve vallaha biz 35 haftalık olana kadar beraber olduk bi sıkıntı olmadı jel filan da kullanmadik

Riskli gebelikler hariç doktorlar herhangi bir kısıtlama koymadığı müddetçe cinsellik yaşanabilir. Ancak bazı çiftler buna biraz uzak bakabiliyor. Tamamen senin ve eşin arasında olan bir durum. Biz susalım libidolar konuşsun :KK16:
Benim düşük tehlikem var 9 ay boyunca yasak sonrasıda sezeryan 40gunde öyle yasak oluyor biz eşimle kardesiz

Aslında son aylarda doktorlar erken dogum rıskı olabılır dıye pek tavsıye etmıyor kı dedıgın gıbı agırlasır ınsan suan benımde ıyı gunlerım aslında degerlendırmek ıcın son aylarda kendımı zor tasırım :KK70:

Benim doktorum cinselliği ihmal etme , yapın dedi. Dedi de , diyorum ya fenalardayım .. ne canım istiyor ne başka birşey . İstesem de yapamam zaten duba gibi konulduğum yerde kalıyorum :olamaz:

Son soruları doktorunuza sormakta yarar var bence..

Benim bir süre kanamam olduğu için doktor yasak demişti. Sonrasında kanama bitti ama eşimin endişeleri devam etti :KK45:

Riskli gebelikse olmamalı. Ama her şey normalse yasaklanmıyor. Kısıtlanıyor sadece..

3,5 aylık hamileyim doktorum hiç bir sakıncası yok dedi ama biz bebeğe sorun olur diye çekindik. 3 kere oldu bizimde şimdiye kadar. sonrasını bilemem ne olur ama arzu istek sadece bebeğe zarar olur mu diye azalıyor.

Doktor uyarıda bulunmadı sonuna kadar devam ettik biz. Jel vs de kullanmadık. Olsun zaten niye uzak kalıyorsunuz ki. Rahat rahat yapılabildiği kadar olmalı bence. Çocuk doğduktan sonra uzun bir süre yapılamıyor çünkü 😒

Hamileyim 2kere ilişkiye girmeyi denedik ikisindede kanamam oldu
Bidaha asla denemeyi düşünmuyorum
(Hiç bi riskim yoktu aslında )

Back
X