- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sence riske atmaya değermi ? ayrıca bi hamile kal bakalım onu içmeye bile gerek kalmıcak hamilelerin %60 ı bulantı kusma sorunu ya şıyo eğer sende bu yüzdelik dilimde yer alırsan bırak elma sirkesini bi parça ekmeği zor götürecekesin ağzına canım ben ve benim gibi bir çok hamile ilk 3 ayda nerdeyse 3 4 kilo verdik .. inanaki yemek yemenin ne kadar muhteşem bir nimet olduğunu anladım kendi adıma konuşayım ama ...
ayrıca vbu dönemde mide çok hassas oluyo sana tavsiyem bukadar keskin bir madeyi sakın ama sakın midene sokma![]()
haklısın cnm kilo almaya çok müsait olduğum için en azından hamile kalana kadar istediğim kiloya geleyim dedim çünkü şimdiden herşeyi canım istiyo eminim hamile kalırsam herşeye aşeririm :) ve şuanki halimin iki katı olurum die çok korkuyorum.
merhaba ben şüpeleniyor daha hamilemiyi bilmiyorum ama her şeyden tadıyorum hamileligim beli olursa ne olur bilmiyorum
bende gitsem iyi olurdu ama bizim burada diyetisyen yok
hamile kaldığını öğrenene kadar bi zararı olmuyor, zararı olan ilaçlar yada besinler hamile kaldığını öğrendikten sonra zarar vermeye başlıyor. doğanın bi hediyesi buda