hamilelik ve elma sirkesi

hilelf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.547
672
123
37
merhabalar
ben 2 yıldır evliyim şimdiye kadar korunduk ama artık bi bebiş istiyorum aynı zamandada zayıflamak için elma sirkeli ballı su içiyorum acaba hamile kalırsam çocuğa zararı olur mu bırakmalımıyım bilmiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim ?????

bi fikri olan yorumu olan yada kullanan kimse yok mu?

hamile kaldığını öğrenene kadar bi zararı olmuyor, zararı olan ilaçlar yada besinler hamile kaldığını öğrendikten sonra zarar vermeye başlıyor. doğanın bi hediyesi buda

gerçekten mi ilk defa duydum, acaba öğrendikten sonra kullanmaya devam etsem bir zararı olur mu ki sonuçta ilaç değil bu ?

evet canım biyerde okumuştum. gebeliği öğrenmeden önce yaptığn hiçbişey bebeğe zarar vermiyor sadece canlı aşı olduysan onun zararı olabiliyor. ben okudugum kadarıyla böyle biliyorum

sence riske atmaya değermi ? ayrıca bi hamile kal bakalım onu içmeye bile gerek kalmıcak hamilelerin %60 ı bulantı kusma sorunu ya şıyo eğer sende bu yüzdelik dilimde yer alırsan bırak elma sirkesini bi parça ekmeği zor götürecekesin ağzına canım ben ve benim gibi bir çok hamile ilk 3 ayda nerdeyse 3 4 kilo verdik .. inanaki yemek yemenin ne kadar muhteşem bir nimet olduğunu anladım kendi adıma konuşayım ama ...
ayrıca vbu dönemde mide çok hassas oluyo sana tavsiyem bukadar keskin bir madeyi sakın ama sakın midene sokma

haklısın cnm kilo almaya çok müsait olduğum için en azından hamile kalana kadar istediğim kiloya geleyim dedim çünkü şimdiden herşeyi canım istiyo eminim hamile kalırsam herşeye aşeririm :) ve şuanki halimin iki katı olurum die çok korkuyorum.

şimiden bi sürü şey canım istiyo yiyorum hamile kalsam kimbilir ne olur

merhaba ben şüpeleniyor daha hamilemiyi bilmiyorum ama her şeyden tadıyorum hamileligim beli olursa ne olur bilmiyorum

merhaba ben şüpeleniyor daha hamilemiyi bilmiyorum ama her şeyden tadıyorum hamileligim beli olursa ne olur bilmiyorum

ben hamile kaldığım an bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum sadece bebeğin kilo alacağı şekilde beslenebileceğim listeler verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…