Hamilelik ve Evcil Hayvan Besleme Hk.

Benim de iki yaşında yaramaz mı yaramaz bir kızım var. Enerjisi bitmek bilmese de yerde onunla yatıp oynamaktan parkta boğuşmaktan çok keyif alıyorum. Eğitilemez denen cinsten olmasına rağmen gel git bekle hayır dan anlıyor. Mesane rahatsızlığı olduğu için günde 7-8 defa çişini yapıyor. Banyoda özel bi yer yaptık çişi için. Oraya yapıyor. Günde 7-8 kez dışarı çıkarmamız imkansız çünkü. Ama temizlenebilir bir yere gazete üstüne yapmayı öğrendi sıpa :)) eve girince beni kapıda büyük bir coşkuyla karşılaması, ben ağlarken patisini bacağıma koyup beni teselli etmesi, ben hazırlanırken peşimden ayrılmayıp ön sağ patisini havaya kaldırarak beni de götür demesi, daha pek çok şey var onun yaptıklarını düşündükçe duygulandığım. Evimizde bir birey o da. Kırsa da yıksa da yasaklı hiç bir yeri yok. Zaten pek kırmıyo kemirmiyo.
Şu an 6 haftalık hamileyim. Başta aile büyüklerime veriyorum bu savaşı. Herkes neyse şimdi dursun çocuk doğmadan verirsin diyor. Köpeklerin bebeklere olan zararlarını söyliyim: eğitimli ve aşılıysa HİÇBİRŞEY!!! Faydalarıysa başta hareket takibini artırma, sosyal zekayı geliştirme, bağışıklık sisteminin güçlü olması, paylaşmayı ve şevkat göstermeyi öğrenmesi, kendine güven. Eeee ben daha ne diye vazgeçiyim kızımdan. Ha bir de bu hafta o da birlikte olacak sevgilisiyle :)) inşallah ikimiz de doğurcaz peş peşee :)) ve onun yavrularıyla benim yavrum BİR ARADA BÜYÜYECEK!!! ben bir sakınca görmüyosam kimse karışamaz arkadaş!!! Jüriden çıktım, asabiyimmm :))

peki sen evdeyken evin her yerini kullanıyor mu? Tuvalet alışkanlığını nasıl edindirdin? Bizim ev 3 katlı koridorda merdivenler olduğu için orayı kullanamam sanırım :(

sadece antre ve banyoyu kullanıyor çişini yapması için banyoya yer yaptık sadece oraya yapıyor birde evimiz müstakil altta kayınvalidem ve görümcem var onlar dışarı çıkarıyorlar yada yanında oynuyorlar şuan mutlu mesut yaşıyor bakalım :16:

Kopeginiz cok tatli...:16:
Kedilerde durum farkli degil, bosu bosuna hamilelikte bircok kadin bu fikir yuzunden kedilerini evden yolluyor...
Internette arastirirsaniz bu konu ile ilgili yayimlanmis onlarca makale, yazi, icerik bulunabilir...
Hatta bu sitede bile, arkadaslar paylasiyorlar, hem gerekli onlemleri alip, hem de bosu bosuna kedi ve kopeklerimizden ayrilmayalim diye...
Size soyluyorum, kadinlar kulubu sen anla... :34:
köpeğim adına size teşekkür ederim kedi ve köpeklerle büyüyen çocukların gelişiminin ne kadar uyumlu ve olumlu olduğunu biliyoruz bu konuda özellikle kayın validem yanımdayken muyene sırasında doktoruma bu soruyu sordum verdiği yanıt enfesti bağışıklığı hiç olmayacak kadar güçlü olacak emin olabilirsiniz ve ruhsal olarak hiç yalnız hissetmeyecekler dedi :21: o gün bugündür köpeğe ne olacak diye bana sormuyorlar artık yani anlamıyorum o benim ilk göz ağrım diğeride canımın parçası hangisinden nasıl vazgeçerim bu şeye benziyor ikinci çocuk olduğunda birinciyi sokağamı atıyoruz :20: beni çok kızdırsada haylazlığıyla onsuz olmaz kiiii :24:

çok teşekkür ederim arkadaşlar. Buffyi Cuma günü gidip alacağız, maması yatağı vs herşeyini verecekler. İnşallah birbirimize uyum sağlarız. Haftaya çok yoğunum ama sonraki hafta 2-3 gün de işten izin alıp bol bol onunla vakit geçireceğim. Bende çook çocuğum olsun istiyorum, tüp bebek vs bissürü şey denedik. Ailemiz bize de hayvan besleme konusunda ön yargılı.
Salon halısını kaldırayım diyorum, yerine ne sereceğim emin değilim, halısız dursa sorun olur mu?
Bakalım nasıl bir hayat bekliyor olacak bizi :) İnşallah kokularım gerçek olmaz.

Buda benim bıcırığım,daha önce toxoplasma gecirmemisim..Nasıl gecirmediysem senelerdir kedi bakıyorum bide...
Şu anda hamileyim doktor o kediyi yolla dedi evden.
O kedi evden giderse üzüntümden ölürüm dedim.
Asla bırakamam mingmi ona kardeş geliyo zaten.
Sadece kumunu eşim degiştiriyo artık..
Bence o minik dostunuzu düzeltmek sizin elinizde.
Yazık onun psklojsi ne haldedir şimdi.
Ben ne kadarlık evliyim,koltuk dgştiriyorum sagolsun bzmki mahfetti kucukken ama şmdi oyle bi huyu yok.
Bence evde sizede arkadaş olur.

Eklentiler

• $IMG_30069896487208.webp
    $IMG_30069896487208.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 60
Buda benim bıcırığım,daha önce toxoplasma gecirmemisim..Nasıl gecirmediysem senelerdir kedi bakıyorum bide...
Şu anda hamileyim doktor o kediyi yolla dedi evden.
O kedi evden giderse üzüntümden ölürüm dedim.
Asla bırakamam mingmi ona kardeş geliyo zaten.
Sadece kumunu eşim degiştiriyo artık..
Bence o minik dostunuzu düzeltmek sizin elinizde.
Yazık onun psklojsi ne haldedir şimdi.
Ben ne kadarlık evliyim,koltuk dgştiriyorum sagolsun bzmki mahfetti kucukken ama şmdi oyle bi huyu yok.
Bence evde sizede arkadaş olur.

Annemmmm çok tatlı kedin :) Allahım bebeğine de sağlık sıhhat versin, hayırlısı ile kollarına al inşallah... Allahım olmayan herkese nasip etsin.

desteğiniz için çok teşekkür ederim :) Neden korktuğumu bilmiyorum ama korkuyorum işte. Dün kendime eldiven şapka, koltuklara örtü felan baktım. Dışarda gezerken üşümeyelim ama dimi :) Bir yandan da heyecan basıyor.. Bu gece eşimle evde son yalnız gecemiz.. Yarın akşam Bufy ile uyuyacağız.. İlginç valla..

merhaba, dün buffyi aldık. eve girmeden önce tuvaletini yaptırdık. Sadece Koridor ve biz evdeyken salonu kullanmasına karar verdik. Koltuklara çıkmasıda yasak. Tüm gece ağladı, şimdi uyuyo. Yerini yadırgadı tabi. İşte böyle :)))

Back
X