Saol Can'ım inşlh sağlıkla kucağıma alırım kızımı. Ya o an saydı listeyi ama aklıma hiç sormak gelmedi iyi olsunda içmesinde olur dedim ama şimdi sıcak bi içeçek arıyorum. Meyve suyu falan onun yerine ayran süt vişne kompostosu içiyorum ama sıcak Yok yaAdacayi falan tehlikeli onu biliyorumda ihlamur sorun olmaz heralde ama keske dr a sorsaydin yaa.. gecmis olsun canm insallah iyi haberler alirsin bdhaki kontrolunde
Ihlamur normalde içilebilir gebelikte. Ama sizin özel bir durumunuz var o sebeple emin olamadım açıkçası. Sanırım çay kafein içeriği sebebiyle yasaklanmıştır bildiğim kadarıyla ıhlamurda Yok. Sıcak ballı limonlu su yapabilirsiniz ama bir nevi limon çayı. Çokta güzel oluyorKızlar şuan bütün paketli ürünler çay ve kahve yasak bana bebeğimin kalbinde kireçleme gibi bi şey görüldü Dr diyet verdi. Size sorum sıcak bişeyler içme isteğim var ıhlamur içsem olur mu acaba? Yada sıcak ne içebilirim?
Saol Can'ım onuda denicem inşlhCanım ben bazen sıcak suya limon sıkıp azıcık da şeker atıyorum çok ekşi olmasın diye onu içiyorum arada çay yerine istersen dene
Ihlamurda bi zarar Yok ozman saol Can'ım yadiyetisyen bana bitki çaylarıyla riske atma kendini , illa içeceksen ıhlamur iç dedi.
Aynen Can'ım kafeinden sebep yasak . Bütün paketli ürünlerde yasak Dr bu konuda baya hassas davranıyor . Ihlamuru bende zararsız diye hatırlıyorum ama onuda çok içmek doğru değil sanırımIhlamur normalde içilebilir gebelikte. Ama sizin özel bir durumunuz var o sebeple emin olamadım açıkçası. Sanırım çay kafein içeriği sebebiyle yasaklanmıştır bildiğim kadarıyla ıhlamurda Yok. Sıcak ballı limonlu su yapabilirsiniz ama bir nevi limon çayı. Çokta güzel oluyor
Ihlamurda bi zarar Yok ozman saol Can'ım ya
Aynen Can'ım çok saol :))evet , iyi bir diyetisyene gittim ve ıhlamur iç dedi birçok seyi yasaklamasına ragmen. Ama tabi senin bebeginin özel durumu var, bu durumda da zararsızdır iç diye doktor haric kimse diyemez. sen yarın telefon et bence doktoruna sonra için rahat rahat sıcak sıcak iç
Haklisin dr konusuo biz dinleyip cikiyoruz. Ben ultrason fotografimi bile alamadim o an aklima hicbisey gelmiyo :) bdhaki gidisnde eline kagit al yazz sorcaklarini ben oyle yapicam :) ben ihlamur fln iciyorm ama bilmiyorm tbi zarari varmi yokmu. Bana hcbsyde kisitlama getirmedi dr sorun olsa onu yeme bunu içme der diye dusunuyormSaol Can'ım inşlh sağlıkla kucağıma alırım kızımı. Ya o an saydı listeyi ama aklıma hiç sormak gelmedi iyi olsunda içmesinde olur dedim ama şimdi sıcak bi içeçek arıyorum. Meyve suyu falan onun yerine ayran süt vişne kompostosu içiyorum ama sıcak Yok ya
Haklisin dr konusuo biz dinleyip cikiyoruz. Ben ultrason fotografimi bile alamadim o an aklima hicbisey gelmiyo :) bdhaki gidisnde eline kagit al yazz sorcaklarini ben oyle yapicam :) ben ihlamur fln iciyorm ama bilmiyorm tbi zarari varmi yokmu. Bana hcbsyde kisitlama getirmedi dr sorun olsa onu yeme bunu içme der diye dusunuyorm
Aynen Can'ım bebeğimi görünce Zaten dünya duruyor . Bide kalbi sözkonusu olunca dilim düğünlendi. Bende öyle düşündüm bi liste yapıyım en iyisiHaklisin dr konusuo biz dinleyip cikiyoruz. Ben ultrason fotografimi bile alamadim o an aklima hicbisey gelmiyo :) bdhaki gidisnde eline kagit al yazz sorcaklarini ben oyle yapicam :) ben ihlamur fln iciyorm ama bilmiyorm tbi zarari varmi yokmu. Bana hcbsyde kisitlama getirmedi dr sorun olsa onu yeme bunu içme der diye dusunuyorm
Senin sorunun ne Can'ım şeker falan mı vardiyetisyen bana bi öl demedi. yasayacak kadar yememe izin verdi sagolsun.
Haklısın canım onun yerini hiçbişey tutmuyor bu hafta hastaydım bende çareyi bunda buldum.hem boğazıma iyi geldi hem çaya alternatif :)Saol Can'ım onuda denicem inşlhkışın insan sıcak bişey arıyor içmek için
Senin sorunun ne Can'ım şeker falan mı var
Aman ye gitsin ya doğurunca verirsin kilo kendine eziyet etme tabi kontrollü olmak iyi ama :))yok yok Allaha şükür hiçbişey yok. Ben gereksiz kilo almak istemedim . Benim doktorum kilo asla istemiyor :/ hamile kalmadan 2-3 kilo fazlam vardı. Bana soyledıgı ; sen hamılelıge kılolu basladın 3 ay kılo almanı ıstemıyorum. ben şoksolugu aldım dıyetısyende tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?