Hamilelik ve ıhlamur

Haklısın Can'ım Dr a danışman zaten içim rahat etmez

Sadece 1 kez mide yanmam aklima geldi o da aglatcak derecede oluyor gebelik onceside vardi simdi hergun olmaya basladi dr a zorda kaldigimda hangi ilaci alabilirim diye sordum eeee katlancaksin o kdr dedi sanki biz katlanmayi bilmiyoruz iyiki soyledi yani... dun gaviskon surupla bakistim durdum yinede kullanmadim gebelikte kullanilabilir yaziyo icinde ama emin olamadim. Bana ultrason fotografi bile vermiyo kadin bu defada vermezse degistircem onu :)
Aynen Can'ım bebeğimi görünce Zaten dünya duruyor . Bide kalbi sözkonusu olunca dilim düğünlendi. Bende öyle düşündüm bi liste yapıyım en iyisi
Hayirlisiyla bi dogsunlarda rahatlayalm. Hep 2 cock derdim ama midemden dolayi zorlaniyorum ilacta alamiyorum bide dogum korkumda var 2. Cocuk istememeye basladim smdiden

Can'ım benim aşırı mide yanmalı geçiyor iki gebeliğimde böyleydi. Hiç bir dr ilaç vermedi bazı dr gaviscon veriyor ben dedim böyle bi ilaç varmış diye. Bebeğin için dayan dsdi bana da :))

Can'ım benim aşırı mide yanmalı geçiyor iki gebeliğimde böyleydi. Hiç bir dr ilaç vermedi bazı dr gaviscon veriyor ben dedim böyle bi ilaç varmış diye. Bebeğin için dayan dsdi bana da :))
Ayyyy yandim ben o zaman. Cnku zaten yillardir bu mide sorunum vardi gebelikte dahada artti. Benm hayalmde hamile olcaktim bebek hemen buyucekti hamile kıyafeti fln giyip hemen cocuk kucagima gelcekti :) hayaallleeerrr hayatlar

Ben gaviskon içiyorum doktorum birşey olmaz dedi. Kendime işkence çektirmek mantıklı değil. İçiliyor sonuçta devlette dahil olmak üzere en az 5 doktora sordum ben.Üstelik benim birçok arkadaşım kafaya dikip içerdi. Bu arada sarı leblebi dene işe yarıyor. Yanlız çok abartma kabız olursun.

canımmm sağlıkla kucağına al bebişini çok geçmiş olsun... ıhlamur günde 1 bardak tüketebilirsin diye biliyorum.. ben de sık sık hamileykrn grip olduğum için araştırmıştım..

Onuda deniyim bari. Dun su ictim o da aldi yanmayi. Bgnde yanmak uzereydi su ictim devam etmedi yanma insallah su hep keser boyle

Onuda deniyim bari. Dun su ictim o da aldi yanmayi. Bgnde yanmak uzereydi su ictim devam etmedi yanma insallah su hep keser boyle
Su bende arttırıyor. Halam ebr hemşire banada o söyledi. Gaviskonu baya azalttım. Saçlanmaya başlayınca daha beter oldum çünkü.

canımmm sağlıkla kucağına al bebişini çok geçmiş olsun... ıhlamur günde 1 bardak tüketebilirsin diye biliyorum.. ben de sık sık hamileykrn grip olduğum için araştırmıştım..
Saol Can'ım bende Dr a sorcam ama ilk kızımda da iki bardağı geçmeyecek şekilde demişti diye hatırlıyorum sanki

Bence senn durum ozel bi durum o yuzden bu konudaki tecrubeli insanlarin yorumunu dinle canim. Sadece bi tavsiye:) belki internette yaziyodur orayada bakablrsin. Yalniz cay kahvenn kireclenmeyle ne ilgisi varmis merk ettim. Baska bisyde yasakladi mi?

Bence senn durum ozel bi durum o yuzden bu konudaki tecrubeli insanlarin yorumunu dinle canim. Sadece bi tavsiye:) belki internette yaziyodur orayada bakablrsin. Yalniz cay kahvenn kireclenmeyle ne ilgisi varmis merk ettim. Baska bisyde yasakladi mi?
Can'ım bebeğin kalbinde bi odak görüldü çok ufak dedi dr kireçleme büyük ihtimalle Yok olur dedi. Sonra eko çekildi evet kireçleme dendi. Ve bana eko çeken Dr da kendi Dr umda kesinlikle paketli ürünler tüketme çikolata şeker gofret bisküvi kahve ve çay Yok meyvesuyu kola gazoz falan hepsi yasak. Sebebini bilmiyorum ama Dr bana zaten bi hamile bunları tüketmez sen daha çok dikkat edeceksin dsdi

merhabalar kızlar. 3 haftadır hastalıkla boğuşuyorum. hiç ilaç içmek istemedim. o yüzden doktoruma da sorarak günde 3-4 büyük fincan limonlu ıhlamur içiyorum.

merhabalar kızlar. 3 haftadır hastalıkla boğuşuyorum. hiç ilaç içmek istemedim. o yüzden doktoruma da sorarak günde 3-4 büyük fincan limonlu ıhlamur içiyorum.
Ihlamurun bi zararı Yok dedi Yani. Bide senin haftan da ufak daha sana serbestse banada serbesttir .

Ihlamurun bi zararı Yok dedi Yani. Bide senin haftan da ufak daha sana serbestse banada serbesttir .
AYNEN CANIM BEN ÇOK İÇTİM HALA DA İÇİYORUM. NE ZARARI OLABİLİR Kİ. ALLAH BÜYÜK. BEBEKLERİMİZ ALLAHA EMANET. SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH.

Daha baya var doguma Allah yardimcin olsun canim. Neyseki yaza dogru gidiyrz insan artik soguk seyler ister. Ben tam tersi hamilelikte daha cok caya dustum mesela basim agriyor iciyrm geciyor:)) normlde sevmezdm cok. Neyse sen dikkat et de ins sende bebisin de saglikla devam edersiniz hayatiniza

Tatlim doktorum bana en fazla 1 cay bardagi ihlamur vermisti. Bende butun kisi fincan fincan ihlamur icerek atlatirdim. 1 cay bardagi diyince hevesim.kacmisti:)

Aynen Can'ım ben çay hastasıyım ama napalım yeterki sağlıklı olsun ben ömür boyu içmesinde olur :)

Tatlim doktorum bana en fazla 1 cay bardagi ihlamur vermisti. Bende butun kisi fincan fincan ihlamur icerek atlatirdim. 1 cay bardagi diyince hevesim.kacmisti:)
Bütün Dr lar farklı konuşuyor kimine istediğin kadar iç diyorlar kimine sınır koyuyorlar benim Dr bugün iki bardağı geçmesin dsdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…