Hamilelik ve İlgi

Allah korusun eşimin kardeşi vefat etse uç hafta ben bile kendime gelemem yahu esinizin kardeşi var mı ötesi..
Kendi haline bırakın bence. İlgi beklemenizi anlayışla karsilamis ama biraz daha ilgi beklerseniz onun da sabrını tasirirsiniz.

Eltim var kardeşini kaybeden üzerinden 10 sene geçti hala atlatamadı. Bahsetmediği gün yoktur. Hala antidepresan kullanıyor. Annesi babası yaşadıkları şehri terk etti. Genç ölümü çok zor. Bende arkadaşımı kaybetmiştim. Hala içim sızlar üzerinden 3 sene geçti. Bencilliği geçtim utanmadınız mı ya Bende anneyim. Bir kere belim ağrıdı ov demedim. Doğurana kadar işe gittim. Ayakta metrobüslerde...

Eşinizin sizden daha çok ilgiye ihtiyacı var inanın... Onunla konuşun kardeşi hakkında dertlesin bu durumu oyle 3 haftada atlatamaz anlayışlı olun Allah anne babasina eşinize sabırlar versin

Kardeş bu ya. Allah esirgesin kim bilir ne acılar çekiyordur canım yakendimi düşündüm de bi an... cocuğun cinsiyeti belli ise ismini koymayı teklif edebilirsiniz belki biraz mutlu olur

Basınız sağolsun. 8 aylığım bel sırt kalmadı ki eşime 2 kez falan sirtimi ovar misin dedim işten yorgun geliyor diye istemiyorum fazla ev işi çocuk derken akşam yerimden zor dogruluyorum lütfen sen de güçlü durmaya calis. 3 ay çok yeni bulantinin halsizligin en berbat hallerinden birini yaşamıştım 3 aylıkken. inan gözüm dünyayı görmedi . Bence senin ilk hamilelik biraz ondan fazla ilgi bekliyorsun ne yazık ki kardeşi vefat etmiş çok zor olmalı o acı. TV de tanımadığımız insanlara bile üzülürken eşinizin yaşadığı acıyı bir düşünün...
Babam kalp krizi geçirdi hastaneye kaldırıldı ben hamile olduğum için gidemedim goturmediler evde ağlarken abimin eşi bana hayat devam ediyor bunlar olacak şeyler tarzı cümleler kurmuştu o an ona çok sinir olmuştum

Eşinizi bırakın biraz acısını yaşasın kardeşi sonuçta. Kusura bakmayın bana çok bencilce geldi düşünceniz.

İlgi ihtiyacınızı şu an aileniz karşılasa ya da arkadaşlarınız?
Umarım eşiniz hemen toparlanır ama yıllarca sürecek derin bir acı bu.

Hamilelikten değilde Çok yürüdüğüm zaman yorgunluktan oluştuğunu düşünüyorum
Konunuzla alakasız ama hamileliğin 3. Ayındasınız ve ağrılarınız var. İlerleyen aylarda ağırlaştıkça ağrılarınız artabilir.
Bel kaslarınızı ve bacak kaslarınızı güçlendirecek egzersizler yapın.
Hamile olduğunuz için egzersizler konusunda da Bir fizyoterapiste danışın derim.

Daha 3 hafta olmuş istekleriniz çok bencilce benim başıma böle gelse 3 ay geçse ve eşim bu şekilde davransa yine de beklenti içine giremem.Hamilesiniz diye dünya sizin etrafınızda dönmez

Aynı haftalardayız sanırım, evet bulantı vs çok kötü ama bence siz de kendinizi eve kapatmayın. Ben bu halde okula gidip 7 saat ders anlatıyorum, aarlarda çıkıp lavaboda kusuyorum. Hamileyiz diye hayat durmuyor devam ediyor. Eşinizin acısı çok çok taze.. Ben nisanda dedemi kaybettim, onun bile acısı taze bende, kardeş acısını tahmin bile edemiyorum. O ruh halinde olan birine masaj yap demek bilmiyorum ama çok acımasızca geldi bana..

Zencefil cayi bulantiniza iyi gelirama hamileler icebilir mi bilmiyorum, doktorunuza sorun. Birde hormonlarınız yüzündendir umarım ama cok bencil göründünuz buradan. Eşiniz yas tutuyor kardeşinin 40'ı bile cikmamis daha. Masaj yap mi dediniz cidden?

Bırakın da eşiniz kardeşinin yasını tutup bu süreci atlatsın. Belli ki konuşmak bile zul geliyor adama ki çok doğal.Zaman tanıyın.

Kardeş acısı çok zordur
Henüz çok yeni
Sizle ilgilenmesini beklemeyin
Hamileliğin ilk 3 ayında hiçbirsey yok
Siz bir de son 3 ayı görseniz
Sağlıkla kucağınıza alın

Normal erkekler bile odun ilgi konusunda. Allah kimseye yasatmasin adam kardesini kaybetmis. Dünyadaki en büyük acılardan. Hayat devam ediyor benle ilgilenmeli diye düşünmek icin 3 hafta yeterince uzun bir süre değil. Anlayışlı olması gereken taraf sizsiniz maalesef. Zira kardeş acısı hamilelik psikolojisinden ağırdır muhakkak

Offf içim yandı ağlayarak yazıyorum acınızı tazelemek istemem ki eminin kapanmayacak bir acı ama ölüm sebebi neydi.Zaten melekti Melek olmuş yeğeniniz Allah size ailesine sabırlar versin
Konu sahibi sana diyecek lafım yok pes cidden pes

Her ayrilik bir travma yaratir. Birakin adam yasını yasasin. Zamanla yarasi sarildikca duzelecektir. Zaman verin esinize. Destek olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…