Gebeliğe Hazırlık Hamilelik ve kahve☕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben türk kahvesini seviyorum. Gunde 3 kere büyük fincan iciyordum. Kücük fincan asla kesmiyor 😁 tüp bebek transferinden sonra 3_4 günde bir ictim. Simdi gunde 1 defa iciyorum. Büyük fincan yapıp yarısını iciyorum. Büyükte yapınca gözüm anca doyuyor ☕
en azından azaltmışsınız o da başarı😅 içen de var içmeyen de sanırım zararları çok ciddi değil, neyse ki Türk kahvesiyle aram yok🤷🏻‍♀️

Turk kahvesinin de, nescafenin de kafeinsizi var, onu icmeniz daha iyi olur. Kafelerde de decaf urun secebilirsiniz. Tiryakilikten ölup bitmiyorsaniz, her gun degil, "arada caniniz cektiginde" duzeni bebegine sorumlu bir anne adayi icin daha guzel bence. Sakinmaniz gereken sey kahve degil kafein, benzer sekilde siyah ve yesil cayda da, bitter cikolatada da kafein var.
biliyorum zararlı olan madde kafein ama genel anlamda hergün tüketilen çay ya da kahve olduğu için bu bağlamda sordum, çikolata falan yenmesinde problem olmuyor sanırım, miktarı düşüktür belki

Günde 1 kez sütlü köpüklü malum markanın kahvesini içiyorum. Bazen içmediğim de oluyor . Canım çok istediyse kasmıyorum ben. Hamile kalmadan önce sigara içen kuzenime doktor tamamen bırakman daha kötü olur Günde bir tane içebilirsin demişti. Sigaraya böyleyse.....
sigara ama bence tüketilmemeli ya, bu gibi durumlarda en az 3 farklı uzman görüşü alın diyorlar ama, çok kasıp strese girmek de sağlıklı değil tabi

Back
X