Hamilelik ve kariyer

beyzzzucr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
11
5
1
27
Kızlar selam
1 ay sonra doğum yapacağım özel sektörde iş bulup çalışmak da istiyorum bebeğime kayınvalidem bakar bakmak da istiyor ama bir yönden içime de sinmiyor tecrübeli anneler sizin cevaplarınıza çok ihtiyacım var ne zaman işe başlamalı mıyım bebeğimi ne zaman bırakayım ? İhtiyacım yok maddi durumumuz iyi fakat ben kariyer odaklı da yaşamak istiyorum kimseye muhtaç olmayı sevmiyorum( yaş 25)

Bebegin minimum 8-9 aylik olana hatta 1 yasina kadar anneyle birebir durmasi gerekir bence. Ben de calisiyorum dogumdan sonra bebegim 9 aylik olunca baslayacagim ona gore ayarlayacagim. Hatta en guzeli ilk 2 yas ama calisan anneler icin pek mumkun olmuyor. Madem maddi olarak ihtiyaciniz yok en az 1 yil siz bakin derim.

Bence minimum 3 yaşına kadar hatta 4 yaşına kadar bebeğiniz de size muhtaç.durumunuz müsaitse kendiniz bakmanızı öneririm.
Ama iki aylıkken bırakıp çalışan annelerimizde var.ben 18 aylıkken tam zamanlı çalışmaya döndüm benim için süreç yine de çok zordu.

Tesekkur ederim yanıtınız İçin ♡

Tesekkur ederim öneriniz icin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…