valla ben de merak ediyorum ne yalan söylim :)
kendimi salmadim canim bak simdi paspal sayilmam hergun esim evde olsun olmasin dus alirim.ki bu bence bakimdan bile sayilmaz.onun disinda sacim basim derli topludur ustum basim hic kokmaz kaldi ki hamilelikte koku hassasiyetime ragmen.derdim zaten tüy alamamak üsenmek degil alsam jiletle aliyorum.ama ben agda yapip uzun sure kurtulmak istiyorum ondan da cok korkuyorum canim yaniyo diye.sizin acı eşiginiz farkliysa boyle düşünmenizi anlayabilirim
Hayatımda ağda yaptırmadım, canım tatlıdır öyle söyleyeyim.
Ama bu geçici bir süreç en güzelini yapıyorsunuz jilet ile, temizlik bir kere.
Birkaç ay idare edilebilir, göbekten alamayan arkadaşlara duşa küçük ayaklı kaş falan alınan aynalardan koyup, o şekilde temizlik yapmasını öneririm.
Tabi ki beden, ağız temizliği zorunlu olarak Allah güçten kuvvetten düşürmedikçe, sağlık elden gitmediği sürece yapılmalı hatta lafı bile edilmemeli.
Sıkıntılı gebelikler vardır, anlarım ama her şey normal seyderen bir durumda bahane olamaz durum.
Ben kalkıp demiyorum ki ojeler sürünün makyajlar yapın ama size de kişisel demiş olmayayım yanlış anlamayın.
2 yaşında ve 9 aylık bebekleri olan bir kadın olarak, kişisel temizliğin kıl tüy işlerine bu durumun bahane olamayacağını düşünüyorum.
Bazı üyeler yazmış, ağzım açık okudum.
Erkek kadın farketmez ki, ne o öyle orman gibi görüntü?
Bence şuanki boş zamanlarınızın tadını kendinize yatırım yaparak çıkarın, sonra 5 dk duş alabilmek için tüm gün programlama yapmanız gerekecek.
Kimyasallardan kaçmak için kozmetik kullanmayan arkadaşlar, bebeklerine aldıkları vücut losyonları ile ciltlerini nemlendirebilirler.
Aynı şekilde ayakları yağlı ve limonlu suda bekletmek yumuşatır, ödemi alır.
Saçlarına çeşitli yağlardan bakım yapabilirler.
İnanın sonra saç taramaya fırsat olmayacak, hamilelik işin balayı kısmı.
Şimdi ipin ucu koparsa sonra toparlamak çok zor.