- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
Canim iki hamileligimdede aç Karina bile içerdim ozellikle uyandigim zaman dolabı açar kolami yudumlardim bi zararinida gormedimhamilelikte kola iciyor musunuz? umrumda olmayan bu icecek hamile kaldigimdan beri hep aklimda. kana kana bi icemedim. ufak yudumlar sadece. doktorum olabilir arada diyo. size de bi sorayim dedim icen var mi?
ayyy neler diyosunCanim iki hamileligimdede aç Karina bile içerdim ozellikle uyandigim zaman dolabı açar kolami yudumlardim bi zararinida gormedim
yerken icerken dusundugum hic bisi yok bu kola disinda. bi tek bunda takiliyorum=))Ayyy valla ben içiyorum yani öyle sürekli degil ama arada içiyorum yaa hic böyle sunu yemesem mi ay bisey olur mu falan cok düsünmüyorum ben mi cok rahatım acaba?
aynen salam sosis vs onlar da yok bende. ama kolayi atamyrm kafamdan.Canım simdi iç derim yanlıs olur içme derim yanlıs olur tıbbi kısmona bisey diyemem de yani ben içiyorum onu diyebilirim :) azıcık düsünsem mi bu konuları ya ben öyle bariz biseyleri kesmedim sadece ciğköfte salam falan net zararlı onları yemedim ama onun dısında ne bilim ya yedim hep yanlış mı yaptık acep?
Kacıncı hafta canım aseriyon mu yani kolayı?aynen salam sosis vs onlar da yok bende. ama kolayi atamyrm kafamdan.
Ben hiç içmedim sevmem zaten ama bir kez sprite içtim çok istemiştim.Yarım bardak da fanta içtim.Zararlı mı fikrim yokhamilelikte kola iciyor musunuz? umrumda olmayan bu icecek hamile kaldigimdan beri hep aklimda. kana kana bi icemedim. ufak yudumlar sadece. doktorum olabilir arada diyo. size de bi sorayim dedim icen var mi?
kolayi ilk haftadan beri kana kana icmek istedim icemedim ole kaldi icimde))) esimin bardagndan falan yudumluyorum arada. kafaya bi dikemedim. asermeyse de bu yudumluyrm zaten ama dedigimi anladn sen=)Kacıncı hafta canım aseriyon mu yani kolayı?
insallah yoktur zarari. korusun bebislerimizi RabbimBen hiç içmedim sevmem zaten ama bir kez sprite içtim çok istemiştim.Yarım bardak da fanta içtim.Zararlı mı fikrim yok
Asermesye dedigin gibi tadına bakmıssın için rahat etmeyecekse içme eve de aldırma gördükce icesin gelir :)kolayi ilk haftadan beri kana kana icmek istedim icemedim ole kaldi icimde))) esimin bardagndan falan yudumluyorum arada. kafaya bi dikemedim. asermeyse de bu yudumluyrm zaten ama dedigimi anladn sen=)
insallah yoktur zarari. korusun bebislerimizi Rabbim
dogru cnmm eve sokmuyorum da disarda da mudahele edemyrm tabi:))Asermesye dedigin gibi tadına bakmıssın için rahat etmeyecekse içme eve de aldırma gördükce icesin gelir :)
Ben bıraksa içeceğim ama kocam izin vermiyor çocuğa zarar diye... Yudum bile vermiyor... çok canım çekiyor diye zorla yarim bardakcik iciyorum çok nadir olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?