hamilelik ve kola

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
hamilelikte kola iciyor musunuz? umrumda olmayan bu icecek hamile kaldigimdan beri hep aklimda. kana kana bi icemedim. ufak yudumlar sadece. doktorum olabilir arada diyo. size de bi sorayim dedim icen var mi?

hamilelikte kola iciyor musunuz? umrumda olmayan bu icecek hamile kaldigimdan beri hep aklimda. kana kana bi icemedim. ufak yudumlar sadece. doktorum olabilir arada diyo. size de bi sorayim dedim icen var mi?
Canim iki hamileligimdede aç Karina bile içerdim ozellikle uyandigim zaman dolabı açar kolami yudumlardim bi zararinida gormedim

Ayyy valla ben içiyorum yani öyle sürekli degil ama arada içiyorum yaa hic böyle sunu yemesem mi ay bisey olur mu falan cok düsünmüyorum ben mi cok rahatım acaba?

Ayyy valla ben içiyorum yani öyle sürekli degil ama arada içiyorum yaa hic böyle sunu yemesem mi ay bisey olur mu falan cok düsünmüyorum ben mi cok rahatım acaba?
yerken icerken dusundugum hic bisi yok bu kola disinda. bi tek bunda takiliyorum=))

Canım simdi iç derim yanlıs olur içme derim yanlıs olur tıbbi kısmona bisey diyemem de yani ben içiyorum onu diyebilirim :) azıcık düsünsem mi bu konuları ya ben öyle bariz biseyleri kesmedim sadece ciğköfte salam falan net zararlı onları yemedim ama onun dısında ne bilim ya yedim hep yanlış mı yaptık acep?

aynen salam sosis vs onlar da yok bende. ama kolayi atamyrm kafamdan.

Ben hiç içmedim sevmem zaten ama bir kez sprite içtim çok istemiştim.Yarım bardak da fanta içtim.Zararlı mı fikrim yok

kolayi ilk haftadan beri kana kana icmek istedim icemedim ole kaldi icimde))) esimin bardagndan falan yudumluyorum arada. kafaya bi dikemedim. asermeyse de bu yudumluyrm zaten ama dedigimi anladn sen=)
Asermesye dedigin gibi tadına bakmıssın için rahat etmeyecekse içme eve de aldırma gördükce icesin gelir :)

Dr um bana yasakladı kolayı zaten hamile olmasakta çok zararlı canınız kola çektiğinde tatli bisiler yiyip su için bol bol derim ☺

Ben içtim, bu hamileliğimde de içiyorum.
Tabi öyle litrelerce değil.
Doktorumun bana uyguladığı sakatatlar ve çiğ etler hariç hiçbir yasak yok.
Sadece abartma, her şeyi dozajında tüket, sağlıklı beslenmeye çalış diyor.
1 bardak kola, 1 fincan kahve, 1 küçük paket cips, 1 tane çikolata vs gibi.

ben içiyorum. her gün değil ama iki/üç güne bir bir cay bardagı ya da su bardagı. Sakatat da bildiğim yerse temziliğinden eminsem yiyorum ayda bir kelle paça ya da kokoreç gibi... Doğumdan sonra içmek istemiyorum bebekte pişik ve gaz yapıyor diye ama nasıl dayancam bilmiyorum

Ben bıraksa içeceğim ama kocam izin vermiyor çocuğa zarar diye... Yudum bile vermiyor... çok canım çekiyor diye zorla yarim bardakcik iciyorum çok nadir olarak...

Ben bıraksa içeceğim ama kocam izin vermiyor çocuğa zarar diye... Yudum bile vermiyor... çok canım çekiyor diye zorla yarim bardakcik iciyorum çok nadir olarak...

bu kocalar hep aynı sanırım :) sanki karnımızdaki bebeği bizden iyi düşünecekler :) ben kola içince tekmeliyor bak sana tekmesini göstercem diye içiyorum bazen ki gerçekten de öyle koladan sonra babası tekmelerini görebiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…