Hamilelik ve kum dökme hk;

Peraeylem

ELİT ÜYE 💎
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
2.536
1.719
83
Merhaba kızlar

2 gün önce idrar ve kan tahlillerimi yaptırdım sonuçları almaya gitmedim eNabızda var diye. Bugün aradılar ilaç ismi verdı kum döktügümden şüpheleniyordum dr a da sordum olabılır idrarda enfeksiyon,kristalleşme,az bişey kan vs var.
Daha önceden de kum döktüğüm için bel agrısından anlamıştım bı kaç gündür kesin kum döküyorum demiştim döküyormuşum da.
İnternette bır çok yazı okudum ve gerçekten ınternetre rastgele sayfalara bakılmayacagını bır kez daha anladım ölmeden mezara koyuyorlar insanı biz henüz 9. Hafta (8+5)iz
Acaba sıkıntı olur mu ilerleyen dönemler vs en azından burada deneyimli anne ve anne adayları var onların yaşadıkları en azından gerçek

Kimse yaşamamış anlaşılan neyse ben gelişme olursa yazarım teşekkürler

Ben ilk kızımda yaşamıştım çok zor Allah şifa versin.
Ama ben erken dönem değil 30lu haftalarda geçirdim
Antibiyotuk ve tek kullanımlık toz ilaçlardan vermişti doktor. Sonrasında bi sorun yasamadim

Ben ilk kızımda yaşamıştım çok zor Allah şifa versin.
Ama ben erken dönem değil 30lu haftalarda geçirdim
Antibiyotuk ve tek kullanımlık toz ilaçlardan vermişti doktor. Sonrasında bi sorun yasamadim
Sağol canım paylastıgın için internet de kimi yerde düşük erken doğum vs vs bi sürü şey yazıyor

Sağol canım paylastıgın için internet de kimi yerde düşük erken doğum vs vs bi sürü şey yazıyor ☺
Yok çok şükür zamanında doğum yaptım canim
Ilaç kullandıktan sonra 3 gün içinde rahatlamıştım
Allah şifa versin,sağlıkla zamanında gelsin bebegin insallah❣

Yok çok şükür zamanında doğum yaptım canim
Ilaç kullandıktan sonra 3 gün içinde rahatlamıştım
Allah şifa versin,sağlıkla zamanında gelsin bebegin insallah❣
İnşallah canım çok sağol tüm anne adayları inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar

Ben de 2 hafta once hayatımda ilk kez yasadım. Antıbıtıyık kullanıyorum hala bneım degerlerım baya yuksek cıkmısti Dr sorun olmaz ılerlerse sıkıntı olur o yuzden ılac kullanmak zorundasın dedi ınsallah saglıklı bir sekılde dogururuz

İnşallah canım ben daha öncesinden ağrıya aşina olduğum için anladım bu böbrek agrısı kesın kum dökme dedim kimdi bel agrısına yoruyor ama agrıyı tanıyorum ki tahlillerde çıktı da ışac alacağım bu ılac adı verdı

Merhaba su an bende kum döküyormusum hiç farketmedim yoğun bel ağrım vardı son zamanlarda zaten rutin saglık ocagından gebelik kontrolüne cagırdılar verdiğim tahlilde cıktı. Kaç gün sürer acaba korktum bende internette tabi kötü seyler de yazıyor. Doktorum tek kullanımlık uromisin kullan dedi siz ne kullanmıştınız

Banada ilaç verdiler suda çözünen ama ben kullanmadım açıkçası bıraz benım tembellılıgım oldu bol su içtikçe döktüm sanırım suan bı agrısı yok çok şükür

Nasıl ağrım var anlataman doktora gittim dedi ki üşütmüşsün... yine aynı şekil daha sancılı devam etti o doktora randevu bulamadık doç a aldım gittik tahlil vs dediğin gibi. Doktor bir aradı bunca sene kum dökmek nedir bilmeyen ben kum döküyormuşum. Şükür ki antibiyotik tedavisi ile 5 günde atlattım yanında bir kaç ilaç daha vardı tabi. Nasıl oldum neden oldum belirsiz ama çok sancılı bir süreçti. Hamilelikte ilaç içmeyi hele ki antbiyotik sevmem ama başka bir şansım yoktu.Bol su içip sıvı tüket. Lifli besinler ile beslen geçmiş olsun çokça

Canım aynısı şuan ben yaşıyorum sen nasıl oldun inşallah bebegine birşey yok bende 12 haftalık gebeyim ne yaptınız merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…