Pekii siz yaptırdınız mı sigorta? bekleme süresi olmayan sigortalar hangileri reklam gibi olur mu bilmiyorum ipucu verseniz ya da özel mesaj atsanızeşimle biz de araştırdık bekleme süresi olanlarda hamile kalırsan karşılamıyor. bekleme süresi olmayan sigortalar da var onlar daha pahalı oluyor ama. bir de sigorta tipi önemli. tamamlayıcı sağlık sigortaları hiçbir şeyi karşılamıyor, sadece 8 defa ücretisiz muayene hakkın oluyor. gebelik öncesi gebelik ve doğumu kapsayan paketler var, onlar bize daha mantıklı geldi.
Pekii siz yaptırdınız mı sigorta? bekleme süresi olmayan sigortalar hangileri reklam gibi olur mu bilmiyorum ipucu verseniz ya da özel mesaj atsanızmesela hangisi sizin aklınıza yattı? Çünkü gerçekten beklemek istemiyorum zaten be zaman olacağı belli değil bile isteye beklemek zoruma gidiyor
Biz İstanbul dayız burda hastanelerin gebelik pakedi oluyor mu sanmıyorum ama bilmiyorum da bir araştırayım bakayımHenuz yaptirmadik. Esim universite personeli, Ankara'da yasiyoruz. Bi kendi universitesinde olabilme olasiligini arastiracagiz. Hangi sigortaydi bilmiyorum acikcasi ama ogrenirim esimden. Su an icin ama dusuncemiz eger universite olmazsa tabii, hemen sigorta yaptirmak degil. Gebelikten 3 ay once folik asit kullanmaya baslaman lazim zaten, o yuzden folik asit kullanmaya basladiktan 2 ay sonra falan yaptirmayi dusunuyoruz. Cunku 3 ay oyle hamilelik 9 ay derken falan ki hamile kalma sureci de var sigorta 2.yila sarkiyor. Bir de burada koru hastanesi var oranin da gebelik paketini arastiracagiz bi. Hastanelerin gebelik paketleri de uygun olabiliyor cunku
Dün akşam siz doğum pakedi dediğiniz gibi baktım ve direk sizin bahsettiğiniz Ankara koru hastanesi çıkıyor birde anadolu yakasında bir hastane yani anlayacağınız buralarda paket satan yok malesefSabah bilgisayarda pdf gordum ama pek inceleyemedim sadece soyle bi bakabildim vaktim yoktu. Ergo 6 ay beklemeli 2000e yakin 1800 kusur mu ne. Ray da 4000e yakin. Onda bekleme suresi yok. Sigortalar kisinin yasina ve anemnezine gore degisiyor fiyat olarak. Bana verilen fiyat bu sekilde. Istanbulda hastanelerde dogum pakeyi daha fazladir ama fiyat olarak bircogu cok ucuktur bence
Hmm belki hastaneleri arayip sormak falan lazimdir ya da birkac sigorta acentesini arayip da fiyat istemek lazim
Pekii siz yaptırdınız mı sigorta? bekleme süresi olmayan sigortalar hangileri reklam gibi olur mu bilmiyorum ipucu verseniz ya da özel mesaj atsanızmesela hangisi sizin aklınıza yattı? Çünkü gerçekten beklemek istemiyorum zaten be zaman olacağı belli değil bile isteye beklemek zoruma gidiyor
Şartları nasıl acaba? Biz sırf bekleme süreleri yüzünden sigorta yaptırmayı erteledikDemir hayattan yaptırdım sigortamı..
bende koru hastanesinda yapmayı düşünüyorum doğumumu ama şartları nedir fiyatı nedir bilmiyorum. gidip görüşmek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?