Hamilelik ve özel sağlık sigortası

AydanT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
108
41
98
merhaba hanımlar özel sağlık sigortası olan var mı acaba aramızda? Ben özellikle hamileyken test masraflarımı ve doğumumu karşılayacak bir sağlık sigortası arıyorum. Ancak araştırdığım kadarıyla sigortaların belirli bir süre hamile kalmama şartı var bu 6-12 ay arası değişiyor. Ama ben eşimi anca ikna etmişken tekrardan korunmak istemiyorum bu bekleme süresi benim kafamı karıştırıyor. Tabiki ne zaman hamile kalacağım belli olmaz ama bu bekleme süresinde hamile kalma durumumda sigorta hiç birşeyimi karşılamayacak mı? Bana önerebileceğiniz bir sigorta var mıdır? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musınuz?

eşimle biz de araştırdık bekleme süresi olanlarda hamile kalırsan karşılamıyor. bekleme süresi olmayan sigortalar da var onlar daha pahalı oluyor ama. bir de sigorta tipi önemli. tamamlayıcı sağlık sigortaları hiçbir şeyi karşılamıyor, sadece 8 defa ücretisiz muayene hakkın oluyor. gebelik öncesi gebelik ve doğumu kapsayan paketler var, onlar bize daha mantıklı geldi.

Pekii siz yaptırdınız mı sigorta? bekleme süresi olmayan sigortalar hangileri reklam gibi olur mu bilmiyorum ipucu verseniz ya da özel mesaj atsanız mesela hangisi sizin aklınıza yattı? Çünkü gerçekten beklemek istemiyorum zaten be zaman olacağı belli değil bile isteye beklemek zoruma gidiyor

Henuz yaptirmadik. Esim universite personeli, Ankara'da yasiyoruz. Bi kendi universitesinde olabilme olasiligini arastiracagiz. Hangi sigortaydi bilmiyorum acikcasi ama ogrenirim esimden. Su an icin ama dusuncemiz eger universite olmazsa tabii, hemen sigorta yaptirmak degil. Gebelikten 3 ay once folik asit kullanmaya baslaman lazim zaten, o yuzden folik asit kullanmaya basladiktan 2 ay sonra falan yaptirmayi dusunuyoruz. Cunku 3 ay oyle hamilelik 9 ay derken falan ki hamile kalma sureci de var sigorta 2.yila sarkiyor. Bir de burada koru hastanesi var oranin da gebelik paketini arastiracagiz bi. Hastanelerin gebelik paketleri de uygun olabiliyor cunku

Biz İstanbul dayız burda hastanelerin gebelik pakedi oluyor mu sanmıyorum ama bilmiyorum da bir araştırayım bakayım

Sabah bilgisayarda pdf gordum ama pek inceleyemedim sadece soyle bi bakabildim vaktim yoktu. Ergo 6 ay beklemeli 2000e yakin 1800 kusur mu ne. Ray da 4000e yakin. Onda bekleme suresi yok. Sigortalar kisinin yasina ve anemnezine gore degisiyor fiyat olarak. Bana verilen fiyat bu sekilde. Istanbulda hastanelerde dogum pakeyi daha fazladir ama fiyat olarak bircogu cok ucuktur bence

Dün akşam siz doğum pakedi dediğiniz gibi baktım ve direk sizin bahsettiğiniz Ankara koru hastanesi çıkıyor birde anadolu yakasında bir hastane yani anlayacağınız buralarda paket satan yok malesef kaldık yine sigorta şirketlerine

Hmm belki hastaneleri arayip sormak falan lazimdir ya da birkac sigorta acentesini arayip da fiyat istemek lazim

Bende bu konuyla araştımalara başladım..Bende ankaradayım. Önümüzdeki aylardan itibaren düşünüyoruz bizde.Beklemek de istemiyorum.Dediğiniz gibi ne zaman olacağı belli olmaz..Ray sigortaya sordum bende 4000 tl dediler. Araştırdıkça yazarım..Sizde yazın lüften...

yarın gidip görüşücem bakalım. yazarım burayada.. Ray sigortanın şartı 1 ay hamile kalmamakmış sigorta yapıldıktan sonra. Belki diğerleride öyledir.

bende koru hastanesinda yapmayı düşünüyorum doğumumu ama şartları nedir fiyatı nedir bilmiyorum. gidip görüşmek gerekiyormuş

bende koru hastanesinda yapmayı düşünüyorum doğumumu ama şartları nedir fiyatı nedir bilmiyorum. gidip görüşmek gerekiyormuş

Canım öncelikle tebrik ediyorum bende 5 haftalık hamileyim koru hastanesine gittim orada devam etmeyi düşünüyorum :) 6350 TL doğum paketi ve 10 muayeneyle birlikte tetkikler bana fazla geldi bende özel sigorta arayışına girdim...

Merhaba kızlar özel sağlık sigortasını Allianz dan yaptırdım. 5 ay bekleme süresi var. Doğum, muayeneler, tetkikler ve doğum sırasında oluşabilecek komplikasyonları karşılıyor. Bence yapılması gereken bir şey imkan varsa.

Hanımlar allianzım var benim de ve kesinlikle sgk anlaşması olmayan bir hastanede takip olmanızı tavsiye ederim. Son derece konforlu oluyor.
Fiyatları bilmiyorum ama ray sigorta 4000 ve 1 ay bekleme süresi demişsiniz. Bana çok mantıklı geldi. Yalnuz poliçenin teminatı ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…