Hamilelik ve özel sağlık sigortası

benim doktorumda koruda o yüzden korunun doğum paketlerine bakacağım bilgi için teşekkürler

Demir hayat ankarada tobb ve medicana ile anlaşmalıymış. Bende zaten koru ya da tobb düşünüyodum. Gerçi gidip görmedim hastaneleri, doktorlardan dolayı düşünüyorum. Min 1 ay hamile kalmamak gerekli. Birde poliçe dolmadan doğum gerçekleşirse doğumun 2500 tl sini karşılıyor sigorta. Onun dışında herşey sınırsız gibi bişi. Eğer poliçeyi imzaladıktan 3-4 ay sonra hamile kalırsak onda da 5000 tlsini karşılıyormuş.

Cnm bnm eşimin sigortası yok ortak çalışıyor. Bende çalışmıyorum.. sigortam yok yani. 8 haftalık hamileyim ayrıca bi hastalıgımda var. Bir kerede düşük yaptıgım için bu zamana kadar doktor 2 günde bir kan testi istedi. ÖZelde yaptırdım. 8 haftaya kadar 600 lira harcadık. Sigorta düşünüyoruz araştırdık hamilelikten 6 ay önceydi sanırım yaptırmak gerekiyomuş kapsaması için. Ama bi sigorta şirketi halk tı galiba eşim öyle söylemişti onda yapılıyomuş hamileykende bizde düşünüyoruz. Buarada özel hastaneeeki doktor bi kagıt verdi saglık ocagnda yapılcak testler bunlar dedi. Saglık ocagı sigortasız hastalara bakıyomu yaparmı ücreti ne olur acaba bu konuda fikri olan varmı

Devlet çalışmayan sigortası olmayan kişilere düşük pirimle geneş sağlık sigortası yapıyor diye biliyorum hatta birçok kişiye farkında olmadığı için sgk dan pirim borcu çıktı hiç baktınız mı acaba borç sorgulama ekranından? Yani sizin genel sağlık sigortanız vardır diye düşünüyorum.

Ben sigortaciyim is bankasinda gorev yapiyorum.her sirketin paketlerine gore bekleme suresi degisiyor gecen gun arastirdigimizda allianz sigortanin 3 aylik bekleme sureli bir urunu oldugunu bulduk.benim 12 aylikti ve ben bu ay hamile olma ihtimalim cok yuksek.Gecen sene agustosta yaptirdim eger haziranda hamile kalirsam agustosa kadar dogum ve kontrolle ilgili hicbisey karsilamaz ama agustostan sonra 5300 teminatim var ordan kullanicam.sormak istediginiz bisey varsa yine sorun lutfen

merhaba sanıyorum araştırmış birisiniz genel olarak sigortaları, ben 4+4 haftalık hamile olduğumu öğredim önerebileceğiniz bi sigorta şirketi var mı? eşim dolayısıyla groupama'yı düşünüyoruz ama içeriği hakkında henüz bi yetkiliyle görüşmedim tam olarak prosedür nasıl işliyor açıkçası pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhaba,
Bende çok araştırdım tamamlayıcı sağlık sigortası en mantıklısı.
tamamlayıcı sağlık sigortası 600-700 tl ona birde doğum teminatı ekletiyorsunuz Fiyat sigorta priminize gün sayınıza göre falan değişiyo sanırım. benımkı toplamda 3650 tl oldu. anadolu sigortanın daha dün yaptırdım. Bekleme süresi yok 9 adet muayene ve normal dogum yada sezeryan ve hamilelik surecindeki testleri sınırsız %100 karşılıyor. anadolu sigortanın bu bekleme süresi hiç olmayan teminatı 2-3 aylık çıkan bişey ve kımse bılmıyor bızım akrabamız sigorta şirketinde çalıştıgı için öğrendik bizde.

Benim arkadaşım sigorta yapıyor ve gerçekten çok güzel açıklıyor isteyen özel mesaj atsın numarasını veriyim sinemin

Internet de dolaşırken sadece hamilelere yönelik bir poliçenin olduğunu gördüm hangi hastanelerde hangi şartlarda geçerli bilen var mı ?

Internet de dolaşırken sadece hamilelere yönelik bir poliçenin olduğunu gördüm hangi hastanelerde hangi şartlarda geçerli bilen var mı ?
Vallahi ben sigortaciyim ama hamilelere ozel sigorta duymadim bilmiyorum.Sadece sgk varsa tamamlayici yaptirip dogum teminatindan faydalanabilirsiniz :)

Halk bankasının sigortası var canım bende. Sigortalı oldum hemen hamile kaldım zaten. Şuanda hiç bişeye ek ücret ödemiyorum. Acıbademde bir süre hastanede yattım sadece refakatçinin yatak ücretini ödedim. ( ne alaka bilmiyorum böyle bi şeyi varmış sigortamın) detaylı ultrasondan aklına gelebilecek her türlü test muayne için ücret ödemedim

Bende aklıma göre bi sigorta bulamayınca hastanemin doğum pakedini aldım bende şuan hiç bir muayene ve teste para ödemiyorum. Ama sizin sigortanız da güzelmiş benim için geç ama belki hala ihtiyacı olanlara yardımı olur

Sgklıyım ama tamamlayıcı sigorta dogumu kapsamaz dedi bi sigortacı! O zaman tam poliçe satmak için mi
Bunu söyledi

Hala sigorta ile ilgili ihtiyaci olan varsa yardimci olmak isterim.Bana ozelden ulasabilirsiniz.

kızlar merhaba, ben de çok araştırdım en sonunda demir hayat sigortadan iki can hamilelik sigortası yaptırdım.. Hamile kaldıktan sonra da alınabiliyor , siz de bir araştıın isterseniz.. ben çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…