Simdi söyle, 32 yasına giriyorum, 8 senelik evliyim. Daha 4 aylık hamileyim.İlk denemede olmayınca başlıyor genelde stres bundan sonra da olmayacak olmuyor gibi karamsarlık
Yada çevre baskısı kaç yıllık evlisin hala çocuk düşünmüyor musunuz gibi
Bazen de kötü giden evliliği kurtarmak adına çare görünce kesin olmalı diye takıntılı hali
Bu liste böyle uzar gider sizinki hangisi ?
O zaman içmym bn bitki çayı ya bk bunu merak ediyodum hep. Her sene düzenli olarak hormon tahlili yaptırıyorum canım normal hepsi şimdi şüphem var dye de spora fazla yüklenmek istemyrm 4 km den 2ye düşürdüm sabahları süper oluyo özellikle tek sıkıntı sigara azalttım ama arada kafama bşy takınca içesim geliyo o da pskolojik ztn o zaman doktora bırakmak için gitmiştim bıraktım da ama ilaçları bırakınca yne başladım ayy bnm ne çok derdim varmışEvet bitki çayları düşük sebebi olabiliyormuş yasak diye biliyorum
Antidepresan kullanımı bittikten sonra prolaktin hormonu testi yaptırdınız mı bazı ilaçlar yükselmesine sebep olabiliyor
Fakat yürüyüş süper çözüm olmuş o ilaçlarla aldığınız serotonin dopamin vs yürüyüş sağlıyor zaten doğal antidepresan
Çevrenin söyledikleri benim hiç umrumda değil ben ya olmazsa diye korkuyorum. Benim kaygım bu yönde.Evlendikten 1 hafta sonra, kayınvalidem birinin gelininin hamile olduğunu duymuş eltimle bana döndü siz anca oturun zaten dedi düşünün 1 hafta olmuş evlenelieltiminde 2 çocuğu var ayrıca. Ponçik annem yaa yerim onu tombiğimm
Evleneli 2 buçuk ay oldu bazen bende bile oluyor o. Sanırım genelinin stres nedeni bu.Çevrenin söyledikleri benim hiç umrumda değil ben ya olmazsa diye korkuyorum. Benim kaygım bu yönde.
Doktor olmaması için bir neden yok demiş :)Çevrenin söyledikleri benim hiç umrumda değil ben ya olmazsa diye korkuyorum. Benim kaygım bu yönde.
Bende baskı yapan kişilerle daha az ve yüzeysel görüşüyorum ne kadar süredir istiyorsunuzçevre baskısından nefret ediyorum bendede aynı şeyler söz konusu insanların 'aaaa senin hala olmadımı ' soruları daha istemiyoruz diyince tövbe deyin allahın gücüne gider istemiyoruz deme olmaz sonra demeleri birde üstüne eltimin hemen hamile kalıp insanların ilk senin olmalıydı sende hemen yap vb şeyler demeleri beni alt üst etti.
1 hafta öncesine kadar vücudum psikolojik olarak kendine hamile senaryosu düzenledi.yazdı çizdi oynadı ama sonucunda negatifti. kafamda şimşekler çaktı ve ben bu hafta kendime gelemiyorum kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum
şimdi hepten acaba çocuğum olmucakmı modundayım
Evet öyle dedi. Var bir zamanı ve olacak inşallah :) İnşallah o zaman bu aydır :)Doktor olmaması için bir neden yok demiş :)
Bu ay diye sartlama kendini bazı aylar daha çok yumurta oluyor sonuçta olacak olmaması için neden yok sen onu düşünEvet öyle dedi. Var bir zamanı ve olacak inşallah :) İnşallah o zaman bu aydır :)
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Dileyen herkese tez zamanda nasip etsin Rabbim.Bu ay diye sartlama kendini bazı aylar daha çok yumurta oluyor sonuçta olacak olmaması için neden yok sen onu düşün
Amin canımHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Dileyen herkese tez zamanda nasip etsin Rabbim.
Bende baskı yapan kişilerle daha az ve yüzeysel görüşüyorum ne kadar süredir istiyorsunuz
Fsh kaç çıktı diğer hormonlarında sıkıntı var mı ve ne tedavisi uygulanıyor? Bende de benzer sıkıntı var onun için soruyorumkorunmayı bırakalı 3 ay oldu bu haftada tsh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim tedaviye başladım.umarım önümüzdeki aylarda hepimizin bebişleri olurr...
Tsh ı ben fsh okumuşum pardon sadece fsh yüksekse çok sıkıntı olmuyor diyecektim tsh guatr olması gerekkorunmayı bırakalı 3 ay oldu bu haftada tsh hormonumun yüksek olduğunu öğrendim tedaviye başladım.umarım önümüzdeki aylarda hepimizin bebişleri olurr...
Fsh kaç çıktı diğer hormonlarında sıkıntı var mı ve ne tedavisi uygulanıyor? Bende de benzer sıkıntı var onun için soruyorum
Tsh hormonum yüksekti düzene giriyor tekrar çıkıyor stres yok diyor doktor nasıl olacak o diyorum bilmiyorum diyor tam iki yildir anne olamıyorum ve bugün regl oldum artık pes ediyorum eşim de hiç doktora gitme artık kafayı yedin diyor ona da sinirlenip çocuk işini kapattım artık olmuyor ne yapayım artık genç yaşımda saçlarım beyazladi
Sanırım bunun için o olayları yaşayan vücudunu hamilelik olmamasına yoğunlaştırmamak gerekir farklı uğraşlar bulmak, biliyorum çok zor ben bu işin içindeyken ben yapmakta zorlanıyorumşu takmamak nasıl oluyo anlamıyorum yaşayan sensin uğraşan sensin olaylar senin vücudunda oluyo nasıl takmıcan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?