Hamilelik ve Rüyalar!!

Grielma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
87
78
3
Merhaba güzel insanlar. Şu 1-2 haftadır deli gibi rüyalar görüyorum. Çoğu hep kötü başlıyor çok korkutuyor, sonra uyanıyorum çok rahatsız hissederek. Psikolojim bozuluyor yatakta kıvranıyorum bir türlü uyuyamıyorum. Uyursam yine bir sürü rüya görüyorum. Hep korktuğum hayvanlar giriyor rüyalarıma kopuk kafalar falan ölüyorum korkudan. Bir de o kadar saçma rüyalar ki anlatılamaz. Yoruluyorum uyurken resmen baş ağrısı ve terle uyanıyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Öneriyle akşamları ılık süt içip yatıyorum ama.

Hamilelikte normal diye biliyorum. Ben de hamileligim basladigindan beri kotu ruyalae goruyorum. Vucut strese girince oluyor sanirim. Uyumadan bir sey yiyip icmeseniz belki biraz daha rahatlatir.

Merhaba güzel insanlar. Şu 1-2 haftadır deli gibi rüyalar görüyorum. Çoğu hep kötü başlıyor çok korkutuyor, sonra uyanıyorum çok rahatsız hissederek. Psikolojim bozuluyor yatakta kıvranıyorum bir türlü uyuyamıyorum. Uyursam yine bir sürü rüya görüyorum. Hep korktuğum hayvanlar giriyor rüyalarıma kopuk kafalar falan ölüyorum korkudan. Bir de o kadar saçma rüyalar ki anlatılamaz. Yoruluyorum uyurken resmen baş ağrısı ve terle uyanıyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Öneriyle akşamları ılık süt içip yatıyorum ama.
Maalesef bir çözümü yok. Uzaylilarla mi uğraşmadım :halay:, sadece birkac kez gordugum annemin 20 yil onceki arkadaslariyla mi muhatap olmadım :KK57:, esimin beni aldattigini mi gormedim:KK48::KK17: :) daha neler neler.... napalim bugunumuze şükür geçecek elbet.

Ben de alıştım artık hiç tanımadığım etmediğim insanlar bile giriyor rüyama, rüyada olduğumu anlıyorum artık. Ben de normal oturup sohbet ediyorum. Kafalar 1500. Ahahahaha.

Ben de alıştım artık hiç tanımadığım etmediğim insanlar bile giriyor rüyama, rüyada olduğumu anlıyorum artık. Ben de normal oturup sohbet ediyorum. Kafalar 1500. Ahahahaha.
:)) valla bende bide ruyamdakilere anlatiyorum. Ben ruya goruyorum falan diye :D

Normalde zor uyuyan ve kolay uyanan biriydim şimdi annem gibi oldum. Kafayı koyduğum gibi uyuyorum, uyuduğum gibi rüya görüyorum. Gece çişim geliyor son ana kadar vücut uyandırmıyor. Altıma edecek halde tuvalete koşuyorum. Bir de utancımdan anlatamayacağım bir şey oldu uyurken geçen ama baktım hamilelikte onun da olması çok normalmiş. Vücuda neler neler oluyormuş yahu. Hiç bilmiyordum ben bunları.

Allah korusun bende rüyamda kocam dan bosaniyodum ağla ağla bı hal oldum hamilelik rüyalarını paranoyaklastirdi :bicak:

Bebekle alakalı eşle alakalı kabuslar çok görülüyormuş, çok doğalmış. Özellikle doğumun kötü gitmesi falan filan. Hiç gerçeğe yormayın diyor uzmanlar. Ama tabi insan paranoyak oluyor valla.

Bebekle alakalı eşle alakalı kabuslar çok görülüyormuş, çok doğalmış. Özellikle doğumun kötü gitmesi falan filan. Hiç gerçeğe yormayın diyor uzmanlar. Ama tabi insan paranoyak oluyor valla.
Ay hakkaten ya acayip rüyalar oluyo bazen yazsan senaryo olur hiç aklında olmayan şeyleri görüyor insan az kaldı geçecek :dondurma:

Evet aynen bende cok kotu kabuslar goruyorum hamile kalali.dedigin gibi korkunc hayvanlar ozellikle.hepte ayni hayvan.tek caresi dua okuyup yatmak cnm.

Hayvanları çok seven biriyim hayvanlardan bıktım. Sürekli sürekli. Bir de böcekler. Ufff. Daha çok var bana bir de ya. Neler neler göreceğim daha bakalım.

Kızlar dikkatli olun ümmüsübyan denilen birşeyde var .. maalesef köpek yıkan örümcek çingene gibi rüyalara girebiliyorduk dua okuyun birde onun Cevşen'i var yaptırın üzerinizde taşıyın

Kızlar dikkatli olun ümmüsübyan denilen birşeyde var .. maalesef köpek yıkan örümcek çingene gibi rüyalara girebiliyorduk dua okuyun birde onun Cevşen'i var yaptırın üzerinizde taşıyın
Neden boyle bir sey yazip hamilelerin aklina bunu sokuyorsunuz ki? Direkt dua edin de diyebilirsiniz. Bu akla kotu seyleri getirmemize yol acabilir.

Allaşkına şöyle laflar etmeyi bırakın ya. Benim gibi bünyesi zaten zayıf ve paranoyak insanları soğutmaktan başka işe yaramıyor. Senelerce anlatılan banyo ve cin ilişkisi yüzünden neler çektim korkudan. Şimdi bir de bunu çıkarmayın. Allahın isimlerini anıyorum, Yasin ve İnşikak okuyorum. Yusuf Suresini okuyorum elimden geldiğince. 3 kez Ayetel Kürsimi okuyorum zaten. Niye böyle şeyler aklıma sokuyorsunuz. Bende odak problemi var şimdi dua okurken bile bunlar aklımı karıştıracak. Kim çıkardı şu korkutarak dine çekme olayınıysa insanı soğutuyorsunuz, ürkütüyorsunuz başka bir şey değil. Şu an hormonlar 82000lere çıkmış durumda biz çılgın rüyalar görmicez de kim görecek. Dini bütün olalım hepimiz Allah'ımın izniyle ama bilimsel ayrıntıları da yok saymaya gerek yok. Din Bilimden, bilim dinden ayrı değildir.

Arkadaşlar amacım sizi korkutmak tabi ki değil . Ha inanırsınız inanmazsınız . Ben burda kimsenin inancını sorgulamıyorum. Ama yaşanan var olan birşeye de yok diyemeyiz sonuçta.Rabbim kimseye yaşatmasın yaşanan herşeyin manen sebepleri vardır .. konu açılmış benzer şeyleri yaşadığım için bilgi vermek istedim ..duanın gücüne inanıyorum. Yardımcı olabilmek adına yazdım .biraz araştırın okuyun bence.. Rabb'im herkesin evladını ona bağışlasın .

Back
X