Maalesef bir çözümü yok. Uzaylilarla mi uğraşmadımMerhaba güzel insanlar. Şu 1-2 haftadır deli gibi rüyalar görüyorum. Çoğu hep kötü başlıyor çok korkutuyor, sonra uyanıyorum çok rahatsız hissederek. Psikolojim bozuluyor yatakta kıvranıyorum bir türlü uyuyamıyorum. Uyursam yine bir sürü rüya görüyorum. Hep korktuğum hayvanlar giriyor rüyalarıma kopuk kafalar falan ölüyorum korkudan. Bir de o kadar saçma rüyalar ki anlatılamaz. Yoruluyorum uyurken resmen baş ağrısı ve terle uyanıyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Öneriyle akşamları ılık süt içip yatıyorum ama.
:)) valla bende bide ruyamdakilere anlatiyorum. Ben ruya goruyorum falan diyeBen de alıştım artık hiç tanımadığım etmediğim insanlar bile giriyor rüyama, rüyada olduğumu anlıyorum artık. Ben de normal oturup sohbet ediyorum. Kafalar 1500. Ahahahaha.
Ay hakkaten ya acayip rüyalar oluyo bazen yazsan senaryo olur hiç aklında olmayan şeyleri görüyor insan az kaldı geçecekBebekle alakalı eşle alakalı kabuslar çok görülüyormuş, çok doğalmış. Özellikle doğumun kötü gitmesi falan filan. Hiç gerçeğe yormayın diyor uzmanlar. Ama tabi insan paranoyak oluyor valla.
Merhaba güzel insanlar. Şu 1-2 haftadır deli gibi rüyalar görüyorum. Çoğu hep kötü başlıyor çok korkutuyor, sonra uyanıyorum çok rahatsız hissederek. Psikolojim bozuluyor yatakta kıvranıyorum bir türlü uyuyamıyorum. Uyursam yine bir sürü rüya görüyorum. Hep korktuğum hayvanlar giriyor rüyalarıma kopuk kafalar falan ölüyorum korkudan. Bir de o kadar saçma rüyalar ki anlatılamaz. Yoruluyorum uyurken resmen baş ağrısı ve terle uyanıyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Öneriyle akşamları ılık süt içip yatıyorum ama.
Hayvanları çok seven biriyim hayvanlardan bıktım. Sürekli sürekli. Bir de böcekler. Ufff. Daha çok var bana bir de ya. Neler neler göreceğim daha bakalım.
Neden boyle bir sey yazip hamilelerin aklina bunu sokuyorsunuz ki? Direkt dua edin de diyebilirsiniz. Bu akla kotu seyleri getirmemize yol acabilir.Kızlar dikkatli olun ümmüsübyan denilen birşeyde var .. maalesef köpek yıkan örümcek çingene gibi rüyalara girebiliyorduk dua okuyun birde onun Cevşen'i var yaptırın üzerinizde taşıyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?