hamilelik ve vajinal kaşınti

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.492
238
688
Sakarya
arkadaslar bugun vajen bölgesinde kaşıntım basladı..hafif yanmada var..
hamile olduğum icin ne kullanmam gerektiğini de bilmiyorum.
doktorumu arayip soracagim ama önce size sorayım dedim.
fungoral diye bir krem kullanıyordum daha önce acaba işe yarar mı??kafamçokkarıştı

dr.una ulaşamazsan bi prospektüsüne bak...hamilelikle ilgili bi şey yazıyomu
canım günlük ped kullanıyorsan o yapmış olabilir,bende de olmuştu dr. yasakladı dinlemedim tekrar kullandım yine oldu inandım o zaman :mymeka::mymeka:
vajinal şampuanlar var e vitaminli çok iyi ,sürekli kullanıyorumm şu an evde değilim ismini bilmiyorum

prospektüsünü atmısım o yuzden bakamıyorum
o vajinal sabunlardan bende kullanıyorum doktorum vermisti.
ama ben bir operasyon gecirdim,rahim agzıma dikis atıldı 5 gun oldu onunla ilgisi var mıdır acaba
korkuyorum

canım bence doktoruna ulaşana kadar hiçbir şey kullanma kuru kalmasına dikkat et ve çamaşırını değiştir sıkça geçmiş olsun bende hamile kalmadan önce yaşamıştım gerçekten çok rahatsızlık verici bir durum

Hamilelikten dolayı hormonların değişimi ve mantara dönüşümü söz konusu..
İlaçsız geçirmeye bak ama doktoruna sormadan da kafana göre ilaç kullanma derim ben sana..
Direk bebeğe temas edebiliyor çünkü vajinal ilaçlar..

2 litre kaynamış suyun içine 1 çay bardağı sirke koyup onunla temizleyebilirsin az yakıyo ama yan etkisi yok ana cocuk sağlığında doktor önermişti bana çok geçmiş olsun ..hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

arkadaslar bugun vajen bölgesinde kaşıntım basladı..hafif yanmada var..
hamile olduğum icin ne kullanmam gerektiğini de bilmiyorum.
doktorumu arayip soracagim ama önce size sorayım dedim.
fungoral diye bir krem kullanıyordum daha önce acaba işe yarar mı??kafamçokkarıştı

CANIM RİCA ETSEM NE KADARLIK HAMİLE OLDUĞUNU YAZABİLİRMİSİN?

Ben Hamile Değilim Ama Geçen Adetimden 2 Hafta Kadar Sonra Vajinal Kaşinti Oldu Sonra Sari Akinti Geldi Sonrada şeffaf Akinti Geldi Adetimi 1 2 Gün Geçti Acaba Diyorum Sanmiyorum Ama :(

Arkadaşlar vajinal kaşıntı sadece gebelik dolayısıyla mı oluyor ? Sabahtan beri çok kaşıntım var. Adet olacağım zamanlarda hiç böyle olmuyordu. Hayra alamet mi yoksa ?

Yok tatlim olmaz merak etme bende mantar coktu.surekli kasinti yanma bilirim fena. Ben gyn diye bi fitil kullandim travazol krem.sen yinede sakin dr sirmadan hareket etme. Daha gebwligin ilk aylarindasin. İlik bi dus al vajinal dus yapma.kuru tut ve ic camasiri giymeden altina bi etek cek bacaklarin acik otur. Saka gibi ama cok etkili tarafimdan test edildi onaylandi

Back
X