Hamilelik ve Yazin tatile gitmek..

Tanempoyraz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
9
0
16
Belçika
Merhaba arkadaslar,

Aranizda yeni hamile olupta tatile gidecek olan varmi?
Doktorum dediki fazla guneslenmek yasak ozellikle oglen gunesinden kacmak gerekiyormus.
Aranizda gitmis olan yada gidecek olan varsa paylasabilirmi yasadiklarini yada dusunduklerini?

Tesekkurler..

Merhaba arkadaslar,

Aranizda yeni hamile olupta tatile gidecek olan varmi?
Doktorum dediki fazla guneslenmek yasak ozellikle oglen gunesinden kacmak gerekiyormus.
Aranizda gitmis olan yada gidecek olan varsa paylasabilirmi yasadiklarini yada dusunduklerini?

Tesekkurler..

mrb canim benim ben 5 aylik hamileyim yaklasik 1 ay once ben tatilimi yaptim ama once doktorumla konusmustum banada aynisini dedi ogle gunesinde asla kalma diye bide yuksek faktorlu gunes kremi kullanmami soyledi,hic oyle guneslenmedim ben sabah bide aksam ustu ciktim sadece gunese ama dikkat ettim cok,guneslenme derim sana cocuga zarari varmis..

canım ben de 2 gün önce döndüm tatilden
doktorum git dedi
güneş atlama zıplama çok yorulma dedi
güneşlenmedim sabah erken saatte ve akşam 5ten sonra denize girdim

Canim anladim seni.. Doktorda dedi bana cunki hamilelik lekeleri cikiyormus fazla guneslenince..
Uuzuldum simdi ama benimde huyum kurusun sabahin korunden ogleden sonraya kadar guneslenirim..
Nasil dayanabileceksem yapmamaya.. Belki yinede bisey olmaz yeterince su icersem ve yuksek faktorde gunes kremi
kullanirsam belki bisey olmaz?

Paylasimin icin tsk canimm x

bende gittim geldim, arkadaşlarında dediği gibi hiç güneşlenmedim,hep şemsiye altındaydım yüzdüm dinlendim ,yüksek faktörlü koruyucu kullandım, bol bol su içtim hiçbir sıkıntım olmadı benimde, ama kesinlikle güneşlenmemek gerekiyor, ne kullanırsanız kullanın zararlı ışınları tam anlamıyla önleyemezsiniz

Son düzenleme:
bende gittim geldim, arkadaşlarında dediği gibi hiç güneşlenmedim,hep şemsiye altındaydım yüzdüm dinlendim ,yüksek faktörlü koruyucu kullandım, bol bol su içtim hiçbir sıkıntım olmadı benimde, ama kesinlikle güneşlenmemek gerekiyor, ne kullanırsanız kullanın zararlı ışınları tam anlamıyla önleyemezsiniz

Haklisin canim.. Artik bende semsiye altinda dururum :) olsun yeterki bebise bisey olmasin.. Tesekkurler kizlar x

Back
X