anladım cnm bende 9 yıllık evliyim 2 tüp denemem var negative((ardından spontan bi gebelik malesef düşükle sonuçlandı
rabbimden umut kesmiyorum ummadığım bian da yollayacak meleğimii biliyorummm
Mecnun ,Leylanın çalıştığı yere gidiyor, yiyecek dagıtan leyla herkesin tabagını dolduruyor fakat mecnuna vermiyor...
Mecnun bu duruma çoooook sevinir,çıldırıyor mutluluktan...yanındaki arkadaşı niye seviniyorsun Ey Mecnun..LeyLA seni sevmiyor sevse böyle yapamıydı diyor...
Mecnun da : bana herkese davrandığı gibi mi davransaydı diyor...
Rabbimiz bizi imtihan ediyorr....bizi deniyorrr inanıyorummm bu dünya üzerinde anne olmayı nasip edecek,etmezsede öpemediğim koklayamadığım kuzum var beni bekliyorrr o kavuşacagım günü bekleyeceğim...
yavrular selam olsun...
41zeynep merhabalar ben macunu mubarek diye bir sey aldim gecen ay. internette yazinca reçetesi çıkıyor. ben bala degil keciboynuzu pekmezine karistirdim. içinde bir suru sey var. hergun 3 tatlı kaşığı alıyorum.yumi kalitesi için wannabemummy dedigi gibi iyi bir vitamin, arı sütü-polen, omega-3, folik asit, dolng quai (ovulasyona kadar), coenzyme-q10, L-arginine kullanmak olur. tum forumlarda asagi yukari benzer seyler soyleniyor zaten. adetliyken herşeye ara veriyoruz.
bir de hemen degil 2-3 ay sonra etkilerini ortaya çıkıyor bu kullandıklarımızın...
nasıl kızlar iyi özet olmuş mu??
wannabemummy kızım sen ne hikayeler yazıyorsun öyle. cok fena oldum ben...
duygulandırdın beniçok özel anneler olucaz biz bende eminim buna...çok sabrettik çünkü...
evettt bende 2.yarıyı daha çok beğendim :)selam bebekk
harika olmuşşş ,başarılıı ,kısa ,öz açıklayıcııı
hemen yarın dong quai alıyım bariii
duman bizde izledik hunger games
ilk konusu saçma sapan geldi fakat filmin 2.yarısından sonra çok heyecanlıydıı..
yavrular selam olsun...
41zeynep merhabalar ben macunu mubarek diye bir sey aldim gecen ay. internette yazinca reçetesi çıkıyor. ben bala degil keciboynuzu pekmezine karistirdim. içinde bir suru sey var. hergun 3 tatlı kaşığı alıyorum.yumi kalitesi için wannabemummy dedigi gibi iyi bir vitamin, arı sütü-polen, omega-3, folik asit, dolng quai (ovulasyona kadar), coenzyme-q10, L-arginine kullanmak olur. tum forumlarda asagi yukari benzer seyler soyleniyor zaten. adetliyken herşeye ara veriyoruz.
bir de hemen degil 2-3 ay sonra etkilerini ortaya çıkıyor bu kullandıklarımızın...
nasıl kızlar iyi özet olmuş mu??
wanna topiğe geldin gördümm..Seninle paylaşmak istedimm..Egunal benim çok yakın arkadaşım dostum canım ciğerimmm..Tuhaf bir gün yaşıyoruzzz..Rabbim mucizesini gönderir inşş..Sizde dua edin olarmıı yüütfennn..
merhaba kader arkadaşlarım; bende erken yumurta yetmezliği mağduruyum...mantıcığım sen bu macunu kendinmi hazırladın.hazırını mı aldın...hazır aldıysan adres verebilirmisin güveniilir bi yerden ben de almak istiyorum...
wanna banada o videoyu yollamanı istemiştimmm...
Görmedinmiki acaba???
Wannabemummy
majunn güzelii nasılsın? deli gibi çikolata krizindeyimmm
kilolar aldı başını gidiyoreeee...kitabı bitirdinmi bebek
ben daha okuycamm ayyy çok üşengeçimmm ya
hala temizmisin?
aynen.... canım benim... kurabiye ve cikiletaa bandır bandıra yedim bugun.
ben kitabi tamamen okumadim yaa ama bayagi ilerledim. hatta sonunda 35 yas uzeri hanimlar icinde bir kisim var. oraya kadar geldim aslinda. bu kitap tee ne zamandır bende var bende... benim yanımda üşengeç sayılmazsın
ayrica gururla soylemeyim ki temizim kardesim benimm... 3 kişi yanımda sigara içti. :111::111::111: ayrica arada takıldığım sigara arkadaşımı sigaraya giderken 2 defa rastladım.
ve halen temizim....:82:
merhaba eceden20
cok cok gecmis olsun canım.... allah tez elden şifa versin. ben izmir kemeraltinda hacioglu diye bir yerden aldim dahad dogrusu siparisi verince o zaman hazirladilar toz karisimi. ben ozelden gonderiyorum sana.
gördümm yolluyorumama benim sana yazdıklarımı da sen görmemişsin kuzum
millstone sen bizim herşeyimizsin:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?