Hamilelik ve yumurtalık rezervi

inş. cnm RABBİM gönlüne göre verir en kısa zamanda bebeğine kavuşursun hayırlısıyla

selam bebekk

harika olmuşşş ,başarılıı ,kısa ,öz açıklayıcııı

hemen yarın dong quai alıyım bariii

duman bizde izledik hunger games

ilk konusu saçma sapan geldi fakat filmin 2.yarısından sonra çok heyecanlıydıı..

wannabemummy kızım sen ne hikayeler yazıyorsun öyle. cok fena oldum ben...

hakkaten dimii yaa benimde gözlerim doluyo ....

duygulandırdın beni çok özel anneler olucaz biz bende eminim buna...çok sabrettik çünkü...

evet çooook özel hemde çook özel anneler olacagız...

rabbim o günleri göstersin inşallah

evettt bende 2.yarıyı daha çok beğendim :)
ben birazdan çıkarım arkadaşlar şimdiden iyi geceler diyorum herkese...güzel bi hafta olur inş.hepimiz için...

wanna topiğe geldin gördümm..Seninle paylaşmak istedimm..Egunal benim çok yakın arkadaşım dostum canım ciğerimmm.. Tuhaf bir gün yaşıyoruzzz..Rabbim mucizesini gönderir inşş..Sizde dua edin olarmıı yüütfennn..

merhaba kader arkadaşlarım; bende erken yumurta yetmezliği mağduruyum...mantıcığım sen bu macunu kendinmi hazırladın.hazırını mı aldın...hazır aldıysan adres verebilirmisin güveniilir bi yerden ben de almak istiyorum...

canımsın evet topiğe bi baktım ..yakaldın beni
egunalın durumunu okudumm inşallahh İNŞALLAHH Rabbim tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsunn...egunalın inşallah degeriyükselir emekleri karşılıksız kalmaz... haberini alırız inşallahhh

merhaba eceden20
cok cok gecmis olsun canım.... allah tez elden şifa versin. ben izmir kemeraltinda hacioglu diye bir yerden aldim dahad dogrusu siparisi verince o zaman hazirladilar toz karisimi. ben ozelden gonderiyorum sana.

majunn güzelii nasılsın? deli gibi çikolata krizindeyimmm

kilolar aldı başını gidiyoreeee...kitabı bitirdinmi bebek

ben daha okuycamm ayyy çok üşengeçimmm ya

hala temizmisin?

Wannabemummy
majunn güzelii nasılsın? deli gibi çikolata krizindeyimmm

kilolar aldı başını gidiyoreeee...kitabı bitirdinmi bebek

ben daha okuycamm ayyy çok üşengeçimmm ya

hala temizmisin?

aynen.... canım benim... kurabiye ve cikiletaa bandır bandıra yedim bugun.

ben kitabi tamamen okumadim yaa ama bayagi ilerledim. hatta sonunda 35 yas uzeri hanimlar icinde bir kisim var. oraya kadar geldim aslinda. bu kitap tee ne zamandır bende var bende... benim yanımda üşengeç sayılmazsın
ayrica gururla soylemeyim ki temizim kardesim benimm... 3 kişi yanımda sigara içti. :111::111::111: ayrica arada takıldığım sigara arkadaşımı sigaraya giderken 2 defa rastladım.

ve halen temizim....:82:

kaçıncı sayfada kuşum +35
seninle ne kadar gurur duysak azdır inannn....siagara dumanı olan ortamda pek takılmamaya bak her şey yumurta için

merhaba eceden20
cok cok gecmis olsun canım.... allah tez elden şifa versin. ben izmir kemeraltinda hacioglu diye bir yerden aldim dahad dogrusu siparisi verince o zaman hazirladilar toz karisimi. ben ozelden gonderiyorum sana.

sağol arkadaşım..özelden de yazdım gerçi ama burdan da teşekkür etmek istedim...

Tamam şimdiii paketimin son sigarası kalmıştııı..
Bir deneme yapıcamm bakalım nolucakk..Mantı kadar azimlimiyim göreceğizz..

millstone sen bizim herşeyimizsin:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

millstone sen bizim herşeyimizsin:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bak yaaa yirim seniiiii kızzz..
Valla izledimmm terapi gibiydii..Son sigaramı içtimm..
Başım ağrıdı biraz ama ne yalan söyliyimm..İnş yarın paket almamakla başlıcamm..
Nikotin krizim tutarsa söylenen yolları izlicem izlemey çalışıcamm.
Rabbim inş ikrah versinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…