Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Ay çok enteresan bende her soğan küründe gerçekten belimin falan inceldiğini hissediyorumm..Yağ yakıyor dimiiii:32::32::32::32:
Demek kullandın cnm..Valla bu ay düşünüyorum bende bakalım neler olacak..Ama benim şimdi çarşamba günü yumim bakalım ne olmuş önce onu bilmem gereklii.

yumişinemi bakılcak çarşamba???

Slmmm dumancım dondum aranıza ama yol yorgunuyum cook saclarınımı kestırdın ve boyattın hadı bakalım ugurlu gelır ınsallah hatta ben senı fazla tutmayım bu saate calısmalar baslasın artık;) ozlemısım buraları yazmak ıstedım hemen:)

tavsancilotu ile ilglili diger topikte milyon tane sey yazilmis okuyamadim hepsini simdi de nasil getirtiniz bunu???

Slmmm dumancım dondum aranıza ama yol yorgunuyum cook saclarınımı kestırdın ve boyattın hadı bakalım ugurlu gelır ınsallah hatta ben senı fazla tutmayım bu saate calısmalar baslasın artık;) ozlemısım buraları yazmak ıstedım hemen:)

hoşgeldiin kız ne uzun tatildi:) bebek kesin paris bebeği olacak desene:1: yaa ben sabahın daha kaliteli olduğunu düşünüyorummm,şimdi film filan izlicez:1:

millstone sennsinn çok tatlıı:16:

soğan kürü enteresan gerçekten işe yaradığını bende düşünüyorumm olmadı zayıflatır işte :))) sonuçta soğann :8:

dumann tüpten vazgeçtin bu ay pörformans nasıldı:9::9:
inşallahh bu ay sağlıklı uzuuuuuuuuuuun ömürlü bi bebiş gelir...

yaaaaa mantıı seni kınıyorummm kınıyorummm :20::20::20::20:

hayyylaaaaaaaa mı içiyosunnn??? hemen sana bi mail atıyorum yarın pazar açıyosun izliyosun ve bırakıyosunnn...:51:
anlaştık mı bebek:51:

kızlar bu topiki 21-01-2012 tarihinde açmışım.kaç ay oldu artık aramızdan biri hamile olmalı yaaa... zaten kaç kişiyiz şunun şurasında,bu ay hamiş haberi almaya başlayalım artık lütttfeeeennnnn:26::26:

Cnm hemende ogrenılırmı bu:)) evet romantık aksamların sonuclarını gorucez ınsallah birsencim:)) gercı bılmıyorum geceler coook gectı bır faydasını goremedık ama:((

millstone sennsinn çok tatlıı:16:

soğan kürü enteresan gerçekten işe yaradığını bende düşünüyorumm olmadı zayıflatır işte :))) sonuçta soğann :8:

dumann tüpten vazgeçtin bu ay pörformans nasıldı:9::9:
inşallahh bu ay sağlıklı uzuuuuuuuuuuun ömürlü bi bebiş gelir...

yaaaaa mantıı seni kınıyorummm kınıyorummm :20::20::20::20:

hayyylaaaaaaaa mı içiyosunnn??? hemen sana bi mail atıyorum yarın pazar açıyosun izliyosun ve bırakıyosunnn...:51:
anlaştık mı bebek:51:

canımmm benim bu ayki performansım yeni başladı inşallah ayın 15 i gibi filan varsa bişey gelir müjdeyi veririm....:16::16:

wanna be mummy kına beniii... :53: itiraf ediyorum gecen gun içtim ama hepsi o kadar. ondan sonra içmedim vallahi. benim basettigim gecen haftalarda boyle bi sigara muhabbeti olmuştu o yaniii :26:

Cnm hemende ogrenılırmı bu:)) evet romantık aksamların sonuclarını gorucez ınsallah birsencim:)) gercı bılmıyorum geceler coook gectı bır faydasını goremedık ama:((

çıkar 1 haftaya kadar bellimi olur... natalie sen dr a gitmişmiydin bak aklıma geldi...sana ne demişti dr olmadığı için nsl bi tedavi vermişti?

dumancigim ben gecen gun yazmistim Tincture of Hogweed-tavsancilotu tenkturu diye bisi. suya damlatılıp içiliyor. bu yolla hamile kalanlar olmuş da ondan bahsetmiştim. kizlar biliyormuş bunu...

wanna be mummy kına beniii... :53: itiraf ediyorum gecen gun içtim ama hepsi o kadar. ondan sonra içmedim vallahi. benim basettigim gecen haftalarda boyle bi sigara muhabbeti olmuştu o yaniii :26:

yazık o yumilerine yaa hiç imesenn, bizde pek gaddarızzz:90:

çıkar 1 haftaya kadar bellimi olur... natalie sen dr a gitmişmiydin bak aklıma geldi...sana ne demişti dr olmadığı için nsl bi tedavi vermişti?

aslında dr cok bırsey dıyemedı cnm yanı kalıtesı bıraz dusuk dedı ama cok etkısı olmaz calısmalarınızı surdurun dedı hayırlısı olsun ne dıyım cnm...sen sayfanın kurucusu olarak bebıs haberını senden beklıyoruzzz:))

dumancigim ben gecen gun yazmistim Tincture of Hogweed-tavsancilotu tenkturu diye bisi. suya damlatılıp içiliyor. bu yolla hamile kalanlar olmuş da ondan bahsetmiştim. kizlar biliyormuş bunu...

hımmmmm ii o zaman konuşun siz ben dinliyorumm:16:

aslında dr cok bırsey dıyemedı cnm yanı kalıtesı bıraz dusuk dedı ama cok etkısı olmaz calısmalarınızı surdurun dedı hayırlısı olsun ne dıyım cnm...sen sayfanın kurucusu olarak bebıs haberını senden beklıyoruzzz:))

hımm biraz daha olmazsa iice bi baktırırsın sende canım napıcaksın umarım gerek kalmazda işte... valla açılışı birimiz yapalım hiiiç önemli diil ben olmasamda:)

ınsallah cnm ben cok yorgunum o yuzden yatagıma gıdıp mısıl mısıl uyumak ıstıyorum kocacım uyudu bıle bende sokulayım yanına yavastan ıyı uykular dumancım

Back
X