Hamilelik ve yumurtalık rezervi

yumişinemi bakılcak çarşamba???

Evet cnm..Perşembe doktora gittim..Yeni merkez yeni doktorumu seçtimm hayırlısı ile..solda iyi bir seçilmiş yumurta adayı olabilecek folikülüm vardı..sağdaki küçüktü onun akıbeti belli değill..Çarşamba eğer kendiliğinden büyümüş ise iğnelere geçiş yapabilirimm..Hayırlısı bakalım artık..

tavsancilotu ile ilglili diger topikte milyon tane sey yazilmis okuyamadim hepsini simdi de nasil getirtiniz bunu???

Canım benim eşimin oradan bir tanıdığı varr.Öyle getirttik biz..

Evet cnm..Perşembe doktora gittim..Yeni merkez yeni doktorumu seçtimm hayırlısı ile..solda iyi bir seçilmiş yumurta adayı olabilecek folikülüm vardı..sağdaki küçüktü onun akıbeti belli değill..Çarşamba eğer kendiliğinden büyümüş ise iğnelere geçiş yapabilirimm..Hayırlısı bakalım artık..

Canım benim eşimin oradan bir tanıdığı varr.Öyle getirttik biz..

hııı o zaman dualarım seninle cnm inşallah iyi olur sonuç

millstone ve wannabemummy canlar

nereden/nasil getirtiniz bu tavsancil otunu... :44:

mantı iyiki nickin lokma değil :)) iştahımı açıyosun söliyimmm

sakın bi yere gitmeee deminden beri aradığım linki buldumm ..sana sigarayı bıraktırcam güven banaaa:21::21::21::21:

mailine atıyorumm fıstıkım,fekat bi ricam var bunu kendine 1 saat kadar ayırabilecegim bir zamanda etrafında dikkatini agıtacak bişey olmadan sigara paketin ve çakmagınla izle....söz mü?:34:

ben brancala ursuliyi ebaydan aldımm

gun aydin olsun herkeseeee...

wannabemummy'ye ayrica buradan da cok tişikkür ediyom.
sigaraya son verdim galiba ben... garip bi duygu var içimde yaaa... entresan...:53::53::53:

tünaydınlarr :16:

mantı ne diosunnnn:62::64::62::64::62:

ciddimisinn artıkım temizim diosunnnn, o zamannnn :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bende bu videoyu izleyip bırakmıştım 3.yılıma girdimm
dumanımm istersen sana yollarız bebekk:51:

valla ben az içiyorum gunde iki falan diyordum. gercekten ara ara hiç içmedigim zamanlar da cok oldu. her içişimde pişmanlık yaşıyorum. gidip gelmeler bugun içtim içmedim demeler. gercekten insanın ozsaygısı kaybolmaya basliyor... buna bir son vermek lazimdı zaten. o dedigin video da degisik yaklasiyor olaya sevdim. ara ara seyretmek lazim bence.
yanlız bugun seyrederkene yanımda sigara yoktu.son sigara mı içemedim o yuzden napcaz ?? :33:
şaka yapıyorum tabii ki... :66::66:
yok yok bıraktım vallahi. o kadar ilaç içiyorum vitaminler macunlar vs. bir çuval inciri berbat etmicem...:112:

tünaydınlarr :16:

mantı ne diosunnnn:62::64::62::64::62:

ciddimisinn artıkım temizim diosunnnn, o zamannnn :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bende bu videoyu izleyip bırakmıştım 3.yılıma girdimm
dumanımm istersen sana yollarız bebekk:51:

canımmm mantıcım sağolsun göndermiş ama çok uzun yaaa zaten netim de kesik bağlanıyo,uygun bi vakitte izliycem artık... zaten içmiyorum ama iyice bi soğuyum izleyip dumanından filan :))

Back
X