Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumancımm izle tabiki ama bu videoyu izlemeden önce fziksel koşullarıı iyi oluşturmak lazım,öncellikle kendinize 1 saatlik bi zaman ayırın telefon televizyon etrafınızda olmasın...sonra yanınızda mutlaka sigara ve çakmagınız olsun:32::32::32:

sonraaa dikkatlice izleyip hedefe kitlenmek şart....

mantıda artık temiz sırada millstone ve duman var:66::66::66::66::66::66:

dumancımm izle tabiki ama bu videoyu izlemeden önce fziksel koşullarıı iyi oluşturmak lazım,öncellikle kendinize 1 saatlik bi zaman ayırın telefon televizyon etrafınızda olmasın...sonra yanınızda mutlaka sigara ve çakmagınız olsun:32::32::32:

sonraaa dikkatlice izleyip hedefe kitlenmek şart....

mantıda artık temiz sırada millstone ve duman var:66::66::66::66::66::66:
aaaa ben içmiyorumki amaaa hakkımı yeme lütfeeennnnn:16::16:ben sadece meraktan izlemek istiyorum:34:

kullanılan biçok bitkisel ürün var ama ben suan için sadece keçiboynuzu pekmezi kullanıyorum, diğer kızlar daha bilgililer kür konusunda cnm.

cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm inş. diğer arkadaşlarda bişeyler yazar ben çörekotu tarçın bal kürünü denedim işe yaramadı artık çocuğum olsun bir an önce çokk istiyorum belki kürler vesile olur hamile kalmama

:9::9::9::9::9::9: yaa çıtırım çok tatlısın.

başımaza ne gelirse meraktan:1: izle ama genede belki etrafında tiryakiler varsaaa onlarada izlet

naparsın kuş?

fazla merak iyi diildir sigaraya başlayabilirsinmi demek istedin:26::26: başlamam bundan sonra ama belki etrafımda içenlere bıraktırırım dediğin gibi;) napim canım yaa gene bitirdik bi haftasonunu,neyseki salı günü de tatil çok buruk diilim bugün:1: güzel bi pazardı sinemaya gittim ii geldi:16: sen naparsın???

cevap verdiğin için teşekkür ederim cnm inş. diğer arkadaşlarda bişeyler yazar ben çörekotu tarçın bal kürünü denedim işe yaramadı artık çocuğum olsun bir an önce çokk istiyorum belki kürler vesile olur hamile kalmama
hımm bal,tarçın,çörekotu bi ara bende niyetlenmiştim ona ama kıvamını tutturamadım... ne kadar kullandınki işe yaramadı cnm? inşallah vesile olur doğal yoldan hamiş kalmana,sende amh filan kaç peki?

41zeynep hoşgeldin cnm...sorun tam olarak nedir...
kaç yaşındasın ?kaç yıllık evlisin?
hikayen nedir?
biçok kür var bizde deneye yanıla kullanıyoruz...
mesela benim yumurta rezervimde azalma var ee tabi doğal olarak yumi kaliteside azalıyor...
biiiisürü şey kullanıyorumm

arı sütü
iyi bi multivitamin (solgar gnc ...v.b)
macun karışımları ki bu mantı kardeşin uzmanlık alanı:9::9:
Q10
L-arginine
buay başlayacagım vitex hap
evening prime rose

soğan kürü

yaaaaaa arkadaşlar buarada eşleride ihmal etmemek lazım!!!!
ben koçişe neler yedirip içiriyorum neler:51:

fındık fıstık incir hurma
iyi bi multivitamin
l arginine
keçiboynuzu pekmezi içine karıştırılmış keçi boynuzu unu:)))

her gece uyumadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu

allahımmm emeklerimizi karşılıksız bırakmaa..aminn amin aminnn

Son düzenleme:
41zeynep hoğgeldin cnm...sorun tam olarak nedir...

mesela benim yumurta rezervimde azalma var ee tabi doğal olarak yumi kaliteside azalıyor...

arı sütü
Q10
L-arginine
evening prime rose

soğan kürü

iyi bi multivitamin
l arginine

amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hımm bal,tarçın,çörekotu bi ara bende niyetlenmiştim ona ama kıvamını tutturamadım... ne kadar kullandınki işe yaramadı cnm? inşallah vesile olur doğal yoldan hamiş kalmana,sende amh filan kaç peki?

3 ay kullandım cnm benim tam sınırdaymış 5 çıktı tahlilde inş.şimdiye kadar doğal yoldan hamile kalmadım bu saatten sonrada kalmam gibi geliyo

:21::21::21::21:ohhhhhh sefan olsun dumanımmm pazarın tadını çıkartmışsın:)
hangi filme gittiniz?
salı günü 1 mayıs artık tatil degil mi? ee hadi iyisinnn:34:

41zeynep hoşgeldin cnm...sorun tam olarak nedir...
kaç yaşındasın ?kaç yıllık evlisin?
hikayen nedir?

arı sütü
Q10
L-arginine
evening prime rose

soğan kürü

iyi bi multivitamin
l arginine

hoşbuldum cnm bemim hikayem biraz uzun özet geçeyim önce yumurtlama takibi sonra 3 aşılama 1 tüp bebek denedik sonuç negatif hepsinde sorun yumurtlamam azmış 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim cnm

3 ay kullandım cnm benim tam sınırdaymış 5 çıktı tahlilde inş.şimdiye kadar doğal yoldan hamile kalmadım bu saatten sonrada kalmam gibi geliyo
5 derken 0.5 filanmı?? 5 yüksek bi değer amh için ama... kafam karıştı...

:21::21::21::21:ohhhhhh sefan olsun dumanımmm pazarın tadını çıkartmışsın:)
hangi filme gittiniz?
salı günü 1 mayıs artık tatil degil mi? ee hadi iyisinnn:34:
valla çıkarttık cnm bol bol da uyudum en güzeli o tabi:)) açlık oyunlarına gittik çook beğendim devamını bekliyorum şimdi:1:

5 derken 0.5 filanmı?? 5 yüksek bi değer amh için ama... kafam karıştı...

valla çıkarttık cnm bol bol da uyudum en güzeli o tabi:)) açlık oyunlarına gittik çook beğendim devamını bekliyorum şimdi:1:

5 cnm gittiğim doktorlar sınırda olduğunu sölediler benimde kafam karışıyo bu konularda herkes başka şeyler söylüyo ne yapacağımı şaşırıyorum açıkcası

yavrular selam olsun...

41zeynep merhabalar ben macunu mubarek diye bir sey aldim gecen ay. internette yazinca reçetesi çıkıyor. ben bala degil keciboynuzu pekmezine karistirdim. içinde bir suru sey var. hergun 3 tatlı kaşığı alıyorum.yumi kalitesi için wannabemummy dedigi gibi iyi bir vitamin, arı sütü-polen, omega-3, folik asit, dolng quai (ovulasyona kadar), coenzyme-q10, L-arginine kullanmak olur. tum forumlarda asagi yukari benzer seyler soyleniyor zaten. adetliyken herşeye ara veriyoruz.
bir de hemen degil 2-3 ay sonra etkilerini ortaya çıkıyor bu kullandıklarımızın...

nasıl kızlar iyi özet olmuş mu??

hoşbuldum cnm bemim hikayem biraz uzun özet geçeyim önce yumurtlama takibi sonra 3 aşılama 1 tüp bebek denedik sonuç negatif hepsinde sorun yumurtlamam azmış 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim cnm

anladım cnm bende 9 yıllık evliyim 2 tüp denemem var negative:(((ardından spontan bi gebelik malesef düşükle sonuçlandı
rabbimden umut kesmiyorum ummadığım bian da yollayacak meleğimii biliyorummm

Mecnun ,Leylanın çalıştığı yere gidiyor, yiyecek dagıtan leyla herkesin tabagını dolduruyor fakat mecnuna vermiyor...

Mecnun bu duruma çoooook sevinir,çıldırıyor mutluluktan...yanındaki arkadaşı niye seviniyorsun Ey Mecnun..LeyLA seni sevmiyor sevse böyle yapamıydı diyor...

Mecnun da : bana herkese davrandığı gibi mi davransaydı diyor...

Rabbimiz bizi imtihan ediyorr....bizi deniyorrr inanıyorummm bu dünya üzerinde anne olmayı nasip edecek,etmezsede öpemediğim koklayamadığım kuzum var beni bekliyorrr o kavuşacagım günü bekleyeceğim...:43:

anladım cnm bende 9 yıllık evliyim 2 tüp denemem var negative:(((ardından spontan bi gebelik malesef düşükle sonuçlandı
rabbimden umut kesmiyorum ummadığım bian da yollayacak meleğimii biliyorummm

Mecnun ,Leylanın çalıştığı yere gidiyor, yiyecek dagıtan leyla herkesin tabagını dolduruyor fakat mecnuna vermiyor...

Mecnun bu duruma çoooook sevinir,çıldırıyor mutluluktan...yanındaki arkadaşı niye seviniyorsun Ey Mecnun..LeyLA seni sevmiyor sevse böyle yapamıydı diyor...

Mecnun da : bana herkese davrandığı gibi mi davransaydı diyor...

Rabbimiz bizi imtihan ediyorr....bizi deniyorrr inanıyorummm bu dünya üzerinde anne olmayı nasip edecek,etmezsede öpemediğim koklayamadığım kuzum var beni bekliyorrr o kavuşacagım günü bekleyeceğim...:43:

duygulandırdın beni:43::43: çok özel anneler olucaz biz bende eminim buna...çok sabrettik çünkü...

yavrular selam olsun...

41zeynep merhabalar ben macunu mubarek diye bir sey aldim gecen ay. internette yazinca reçetesi çıkıyor. ben bala degil keciboynuzu pekmezine karistirdim. içinde bir suru sey var. hergun 3 tatlı kaşığı alıyorum.yumi kalitesi için wannabemummy dedigi gibi iyi bir vitamin, arı sütü-polen, omega-3, folik asit, dolng quai (ovulasyona kadar), coenzyme-q10, L-arginine kullanmak olur. tum forumlarda asagi yukari benzer seyler soyleniyor zaten. adetliyken herşeye ara veriyoruz.
bir de hemen degil 2-3 ay sonra etkilerini ortaya çıkıyor bu kullandıklarımızın...

nasıl kızlar iyi özet olmuş mu??

sağol canım bende bakacağın netten hayıt hapı duydunuzmu hiç kızlar onu kullanıp hamile kalan varmış kk de

Son düzenleme:
Back
X