Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Bak yaaa yirim seniiiii kızzz..
Valla izledimmm terapi gibiydii..Son sigaramı içtimm..
Başım ağrıdı biraz ama ne yalan söyliyimm..İnş yarın paket almamakla başlıcamm..
Nikotin krizim tutarsa söylenen yolları izlicem izlemey çalışıcamm.
Rabbim inş ikrah versinnn...

aaaa sendemi bırakıyosun sigarayıııı:46::46::46:süpersiniz kızlaaar yaaa. wannaaa sana da teşekkürlerr nasıl bi videoysa izleyen kaçıyo sigaradan :1:

selamarkadaşlar nasılsınız şu saate kadar gelemedim cehennem gibi bigün geçirdim anlatamam o yogunluğu canımdan bezdim saat 21-30 du işten çıktıgım saat.normalde 18-30 da çıkarız ama bugün imkansızdı.çok yoruldum.allahtan yarın tatil,ama beni çook yogun bi hafta bekliyo yarın da dinleneyim... denetime giriyoruz 2 hafta işkence günler yaşıycam haftasonu full çalışıcam,yazık banaaa:43::43: biraz uzak kalabilirim :( ama hergün bakarım size siz uzak kalmayın sakın olurmuuu:16::16:

mantı iyiki nickin lokma değil :)) iştahımı açıyosun söliyimmm

sakın bi yere gitmeee deminden beri aradığım linki buldumm ..sana sigarayı bıraktırcam güven banaaa:21::21::21::21:

mailine atıyorumm fıstıkım,fekat bi ricam var bunu kendine 1 saat kadar ayırabilecegim bir zamanda etrafında dikkatini agıtacak bişey olmadan sigara paketin ve çakmagınla izle....söz mü?:34:

ben brancala ursuliyi ebaydan aldımm

canım bu branca ursului hakkında bayağı iyi şeyler yazıyor nette,ama bulmak dert,ebaydan aldım demişsin bende üye oldum ama nasıl yazıp sipariş vereceğim bilemedim.aslında doğuda otu varmış bunun tavşancılotu yada öğrek otu diye bilinir,fakat buralarda yok aramadığım yer kalmadı,bir tek kemeraltına bakmadım.inşallah bulurum, aktarlardan daha usta olduk bu arada.

kizlaar :3::3::3:

bugun herkesin keyfi yerindedir insallah....

millstone!! harikasın. :16: cok etkili bir videoduydu de mi? ajitasyon yok, gayet mantikli her sey. bir de tum bahaneleri siraliyor ya. umarim rahat rahat birakiriz.

wannabemummy yavrum sen süper bir hatunsun... ilaç gibisin valla... :54: canım kitabimizda 35+ ustu icin bolum 173. sayfadan basliyor.ama asil 175'de yumurta kalitesi ile ilgili yaziyi okumalisin.

berna3572 canimm kemeraltinda bulursan eger bana yazar misin?? ben ebaydeki adresi sana ozelden yollayacagim simdi. ismarlama sirasinda bir problem olursa konusuruz yine. ama kemeraltinda bulursak cok daha iyi olur tabii ki... ben daha ismarlamadim cunku o kadar cok seye basladim ki... senden haber bekliyorum.:26:

dumancigim kolay gelsin yavrucugum... su gibi aksın gitsin işlerin inşallah...:21:

dumanımm kolay gelsin çıtırımm neyseki arada 1 gün nefes alacaksın tatil ilaç gibi gelmiştir...
şu işkence günlerinde gell biz seni gevşetiririzz:32:

berna3572 ben 2 siklus brancala kullandım eminim bi faydası vardıırr çünkü akıntıda fazlalaşma oldu ..ama mantı'nın dediği gibi o kadar çoooooooook şey kullanıyorum ki tekrar sipariş vermedim...izmirdee bulursan (umarım bulursun) mutlaka denemelisinnn
ebay da ki linki mantıcımm sana atacak...şifa olsun arkiimm

mantı sensin süperrrrrr:16:
o dumanlı çubuktan kurtuldun yaaa bak görrr çok güsel şeyler olcek...
hemen bakıyorumm sayfa 175 :8:

bana bunlarla gel çıtırımmm sayfa numarası ver,, yoksa okuyasımm gelmiyooo:51:

öperim severimmm kucaklarım herbikesiii:9:

Son düzenleme:
Wannabemummy
dumanımm kolay gelsin çıtırımm neyseki arada 1 gün nefes alacaksın tatil ilaç gibi gelmiştir...
şu işkence günlerinde gell biz seni gevşetiririzz

berna3572 ben 2 siklus brancala kullandım eminim bi faydası vardıırr çünkü akıntıda fazlalaşma oldu ..ama mantı'nın dediği gibi o kadar çoooooooook şey kullanıyorum ki tekrar sipariş vermedim...izmirdee bulursan (umarım bulursun) mutlaka denemelisinnn
ebay da ki linki mantıcımm sana atacak...şifa olsun arkiimm

mantı sensin süperrrrrr
o dumanlı çubuktan kurtuldun yaaa bak görrr çok güsel şeyler olcek...
hemen bakıyorumm sayfa 175

bana bunlarla gel çıtırımmm sayfa numarası ver,, yoksa okuyasımm gelmiyooo

öperim severimmm kucaklarım herbikesiii

yavrum sn su vucut sicakligini olcuyon mu her gun.... varsa gecen ayinki gonder bi bana... bi de sayfa 43-47 arasındaki testi bi coz... ben o kismin ciktisini almistim. sende de cikti varsa coz bi sonra ister fotosunu cekip bana gonder istersen sayfa 70-76 arasındaki tabloya bak. geri kalan yerde de faydali bilgiler var da insanin kafasi karisiyor bayagi bi... sen bi bak bakalim o dedigim yerlere...

tşkler arkadaşım.aldım linki uğraşayım bakayım.allah nasip ederse hafta sonu kemeraltındayım bide ordaki aktarcıları bi arşınlayayım olmadı doğudaki eş dost kim varsa tlf irtibatına geçeyim.inşallah bulusam sizlerede haber vereceğim.yurt dışında çok övüyorlar bu ilacı, inşallah dermanımız nerdeyse uğraştırmasın ayağımıza gelsin artıkım.

tşkler arkadaşım.aldım linki uğraşayım bakayım.allah nasip ederse hafta sonu kemeraltındayım bide ordaki aktarcıları bi arşınlayayım olmadı doğudaki eş dost kim varsa tlf irtibatına geçeyim.inşallah bulusam sizlerede haber vereceğim.yurt dışında çok övüyorlar bu ilacı, inşallah dermanımız nerdeyse uğraştırmasın ayağımıza gelsin artıkım.

sagol bernacim, sifa olsun insallah... ben de hizimi alamayip ebaydeki satici ile irtibat kurdum.:52: romanyadan 1 hafta geliyormus ancak gumrukte 2 hafta bekletmisler. oda bir musterisine sorup haber verecek... gaziantepe 10şişe gondermis daha once.

kizlar bu gece sessiz biraz burasi sanki :44:

ya kızlar lütfen birisi şu videoyu banada göndersin veya linki özelden mailimide verebilirim evinede gidip izleyebilirim :)

benimde yumiş sorunum var diğer topikde takılıyoruz aynı sorun diye ara ara sizleride takip ediyorum ve şuan 3. tedavideyim ama sıgarasızlık mahvediyor beni günde 2 felan içiyorum en düşük nikotinli olandan ama gelin birde bana sorun lütfen bende çok merak ettim birisi yollarsa çok sevinirim.....

Son düzenleme:
sagol bernacim, sifa olsun insallah... ben de hizimi alamayip ebaydeki satici ile irtibat kurdum.:52: romanyadan 1 hafta geliyormus ancak gumrukte 2 hafta bekletmisler. oda bir musterisine sorup haber verecek... gaziantepe 10şişe gondermis daha once.

evet kimse gelmedi bekledim bekledim ben gittimm:19:

selamlaarrr.

ben linki simdi gonderdim picassoo.... 3. tedavide insallah bebislerine kavusursunn... :16: onumuzdeki aylarda 3.ye baslayacagim kismetse.

ya kızlar lütfen birisi şu videoyu banada göndersin veya linki özelden mailimide verebilirim evinede gidip izleyebilirim :)

benimde yumiş sorunum var diğer topikde takılıyoruz aynı sorun diye ara ara sizleride takip ediyorum ve şuan 3. tedavideyim ama sıgarasızlık mahvediyor beni günde 2 felan içiyorum en düşük nikotinli olandan ama gelin birde bana sorun lütfen bende çok merak ettim birisi yollarsa çok sevinirim.....

bende var ama direk sana yollayabilirmiyimki kendi mailimden dur bi deneyim:18::18:

selamlaarrr.

ben linki simdi gonderdim picassoo.... 3. tedavide insallah bebislerine kavusursunn... :16: onumuzdeki aylarda 3.ye baslayacagim kismetse.

sen çok yaşa emi:)) benden hızlı davrandın cnm:16::16: nslsn?? yatmadan bi bakim dedim,iyi geceler bikaç gün giremeyebilirim beni özleyin:43::43: topiğimiz size emanet 2.sayfaya düşürmeyin olurmu:43::43: iyi geceleeeeerrrrr:16::16:

dumancim iyiyim canim.
sana da allah kolayliklar versin. iyice dinlen bu aksam...

picassoo maalesef mesaj gonderemiyorum kotan doluymus...
iyi geceler herkese...

speedy mantı hemnde ebayla irtibat haaa:))) laris nickli satıcı ile mi? ben ona aylar öncesinden bu ürünü satsın diye mail yazmıştımdaa:9::9::9:kardan pay isticemmm:9::9:
yavvyumm şu ateş ölçme yöntemini benim kafa almadı bi türlü...bi el at şu konuya kuşum ya:32:
nasıl yapcemm ben biraz geç uyanıyorum sabah erken saatlerdemi olcekkk.....vs.vs vs vs
sayfalara baktım desem yalan olur ama bakcemmm bugün pek fırsat bulamadımm:34:

dumann seni öslerizz çıtır çok yıprama kendinii bu vucud ve yımırtalar lasımm:32:
stress yumiyi etkiliyooo...sakin,relax :51:
akşamları bi ceeeeeeeeeeee dersi gayrıı

picassoo güzel bir adım arkadaşımm umarım başarırsın...biçok arkim başardııı tabii bendee
şimdi sıra sende:34:

herkese iyi gecelerr mutlu rüyalarrr....hade melekler govalsın hepiciniziii:3:

Son düzenleme:
dumancim iyiyim canim.
sana da allah kolayliklar versin. iyice dinlen bu aksam...

picassoo maalesef mesaj gonderemiyorum kotan doluymus...
iyi geceler herkese...

hemen siliyorum tatlım uygun olduğunda tekrar denersen çok sewinirim :)

canım ya bu ebay ingilizce benimde çok iyi değil.nasıl yapayım anlamadım.olmazsa ingilizcesi iyi olan birini bulayım bari.önce kayıt olmak gekiyor galiba değilmi

Wannabemummy
speedy mantı hemnde ebayla irtibat haaa:))) laris nickli satıcı ile mi? ben ona aylar öncesinden bu ürünü satsın diye mail yazmıştımdaakardan pay isticemmm
yavvyumm şu ateş ölçme yöntemini benim kafa almadı bi türlü...bi el at şu konuya kuşum ya
nasıl yapcemm ben biraz geç uyanıyorum sabah erken saatlerdemi olcekkk.....vs.vs vs vs
sayfalara baktım desem yalan olur ama bakcemmm bugün pek fırsat bulamadımm

dumann seni öslerizz çıtır çok yıprama kendinii bu vucud ve yımırtalar lasımm
stress yumiyi etkiliyooo...sakin,relax
akşamları bi ceeeeeeeeeeee dersi gayrıı

picassoo güzel bir adım arkadaşımm umarım başarırsın...biçok arkim başardııı tabii bendee
şimdi sıra sende

herkese iyi gecelerr mutlu rüyalarrr....hade melekler govalsın hepiciniziii

ben bi gaz aldim miii on kaplan gucunde oluram...:1:
evet canım laris kendisi daha evvel gaziantepe gonderdim diyo...
fucut sicaligini uyaninca bakiyom ben. artik aliskanlik oldu. saatine pek uyamiyorum napiim...
picassoo inşallah bu ay kavusursun bebisine...:16:

ben bi gaz aldim miii on kaplan gucunde oluram...:1:
evet canım laris kendisi daha evvel gaziantepe gonderdim diyo...
fucut sicaligini uyaninca bakiyom ben. artik aliskanlik oldu. saatine pek uyamiyorum napiim...
picassoo inşallah bu ay kavusursun bebisine...:16:

inşallah tatlım şuan ezanlar okunuyor inşallah hepimizin son çabaları olur bunlar....

Back
X