Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr slmm..
Ben bugün gene daktırdaydım ya hanii
Benim bir tanecik pikaçumiğnelik olmamış ama sanki daha bir güzelleşmişş..Yusyuvarlak kontürleri daha belirginleşmişş falan..5,5 mm de ama halenn..
Doktor senin durumunda bu acayip umut verici bir durum dedii.
Sana hayal gibi gelebilir ama daha vakti var büyüyebilir dedi..
Haftaya çarşamba tekrar randevum varr..Eğer atak yapmışsaa kendiliğinden o zaman tekrar düşüneceğiz..Şimdilik paşalar gibi yumurtalığımda duruyorduu..
Ayy bir tanecik pikaçumu ultrasonda sevesim geldii..Bebm olsa orada iki gözüm iki çeşme ağlardımm kesinn..
Şimdi bu yumoş büyütme ile ilgili ne yesem içsemm fikri olan varsa bekliyorumm..
Bu arada video yalan oldu wannaa ben devamm maaleseff![]()
kizlaar
bugun herkesin keyfi yerindedir insallah....
millstone!! harikasın.cok etkili bir videoduydu de mi? ajitasyon yok, gayet mantikli her sey. bir de tum bahaneleri siraliyor ya. umarim rahat rahat birakiriz.
wannabemummy yavrum sen süper bir hatunsun... ilaç gibisin valla...canım kitabimizda 35+ ustu icin bolum 173. sayfadan basliyor.ama asil 175'de yumurta kalitesi ile ilgili yaziyi okumalisin.
berna3572 canimm kemeraltinda bulursan eger bana yazar misin?? ben ebaydeki adresi sana ozelden yollayacagim simdi. ismarlama sirasinda bir problem olursa konusuruz yine. ama kemeraltinda bulursak cok daha iyi olur tabii ki... ben daha ismarlamadim cunku o kadar cok seye basladim ki... senden haber bekliyorum.:26:
dumancigim kolay gelsin yavrucugum... su gibi aksın gitsin işlerin inşallah...![]()
Canım benim senin adına çok sevindim. İnşallah haftaya gittiğinde yumoşun kocamaaannn olurKuzucum sen bal, tarçın ve çörekotu karışımını yapıyor musun ? Büyemesinde çok faydası oluyormuşş
yavruularr bayılıyorum size ben yaaa :))
bernacim pardon kacirmisim senin mesaji. evet canım ebaye uye olmak lazim. bir de ben paypal'ada uye oldum. daha guveniilir diye.... kredi kartini vermemek icin.
nisan_bir'cim bana emailini gondersene ozelden. hemen halledelim
millstone inşallah bir guzel büyür haftaya. soyle tam kıvamına gelir... bu guzel habeer...
yumos buyuten seyleri bende bekliyorum. bugun bende doktora gittim. biraz iyi biraz kötü seyler dedi. bende de 16 mm'lik bir yumosum varmış orada. halbuki bu hafta başında ovu testi pozitif cikmisti. anlamadim. endo inceliginden ve onceki düşüklerden kaynaklı riskli gruptasin, kolay hasta degilsin falan dedi. bizzztt! booole elektrik atlaması zıplaması yaşıyorum her seferinde. kısa devre oluyor bende... bi gülme geliyor ağlamayla karışık...
yavruularr bayılıyorum size ben yaaa :))
millstone inşallah bir guzel büyür haftaya. soyle tam kıvamına gelir... bu guzel habeer...
yumos buyuten seyleri bende bekliyorum. bugun bende doktora gittim. biraz iyi biraz kötü seyler dedi. bende de 16 mm'lik bir yumosum varmış orada. halbuki bu hafta başında ovu testi pozitif cikmisti. anlamadim. endo inceliginden ve onceki düşüklerden kaynaklı riskli gruptasin, kolay hasta degilsin falan dedi. bizzztt! booole elektrik atlaması zıplaması yaşıyorum her seferinde. kısa devre oluyor bende... bi gülme geliyor ağlamayla karışık...
maşallah bu fırsatı kaçırma kardeş incir kürüde yapabilirsin...belkide kendiliğinden hamiş kalırsın hiç belli olmaz bu işler..allah yardımcımız olsun
millstonee inşallah bi anda tomurcuk gibi çiçek açar inşallahh...rabbim ol demişsseeee inşallahhh
yumi kalitesi içinn MUTlaka ARI sütü!!!!
hayıt suyu, çayı,hapı ne bulursan iyi bi multivitaminnn ...herşeyin cevabı kan dolaşımı hızlında kitleniyor...booool su ve kan dolaşımını hızlandıracak activite en kolayı yürüyüş...
bu aradaaa geliyor terlikk söliyimmm.....yuminin büyüyecegi varsada o zıkkıım izin vermiyoo..at onu elinden gariiii![]()
millstonee inşallah bi anda tomurcuk gibi çiçek açar inşallahh...rabbim ol demişsseeee inşallahhh
yumi kalitesi içinn MUTlaka ARI sütü!!!!
hayıt suyu, çayı,hapı ne bulursan iyi bi multivitaminnn ...herşeyin cevabı kan dolaşımı hızlında kitleniyor...booool su ve kan dolaşımını hızlandıracak activite en kolayı yürüyüş...
bu aradaaa geliyor terlikk söliyimmm.....yuminin büyüyecegi varsada o zıkkıım izin vermiyoo..at onu elinden gariiii
speeddyyy mantııı
16 mm lik yumi iyi sakın moralini bozma yavvyuumm yaaa...endo inceyle dayan nar suyunaaa
hatta keşke duphaston tarzı bişee yazsaydıı döllenirse tutunması kolaylaşırdıı...
ayy ovulation testi positive nasıl çıkmış o zaman? ben şimdi ona güvenimi kaybettim amaaa...üstelik yarında test almayı düşünürkennn
yaa ben de anlayamadim. tum calismalarimizi ona gore ayarladik yanee
şaka bir yana cok supheli bir durum. hani dicem bir tanesi catladi da ikincisi mi 16 mm.o da olacak iş degil.dönüp dolaşıp yine eve ultrason alma fantezisine geri dönüyorum. bugun ovu testi yaptim o da negatif cikti. bakalim devam edicem. bu işi anlamamız lazım.
ya bu doktor demedi oyle ilac falan. sahi neden demedi. aslinda bunu bir takip edelim diyebilirdi. gerci benim endo ne kadar bir bebeğin yerleşmesine ne kadar müsade eder orası da süpheli. zaten marifet hamile kalmak degil canlı dogum yapmak dedi.![]()
eve gelirken de ara ara nar suyu bulamadım. daha bakayım başka bir yerlere.
haydi hayırlısı....
canlaaaarrrrııımmmm süper kızlaaar nasılsınız bakalımm...ben çook yogunum eşekleeeerrrrr gibi çalışıyorum akşam 10 da giriyorum eve 2 gündür,uykularım kaçtı iş yogunlugundan o derece yanii....şu önümüzdeki haftayıda atlatırsam rahatlıycam inş.. siz nasılsınız bakalım milstoneeeee canım yumini mi gördünüz maşallahhh ona inşallah kardeşleride vardır hepsi birden büyür bebek olurlar inşallah ikizin olur senin :) hepinizi özledim valla ama beni kimse özlememişneyse bi bakim dedim size çıkıyorum şimdi öptüm sizleri iyi geceleerrr..
çıtırım özledim demeye kalmadıı gittin
eee tabii çok yorgunsun anlıyorummçok yorma kendini desem de nafileee belki bu hengamedee kütdedenekk hamile kalırsınnn...
bizde burda bayram yaparız
ben bugün soğan kürüne başladım reglin 7.günü akşam gece yapacagım...arada gel bennn ösledimmm![]()