hepinizin bir an önce hayırlısı ile yavrularına kavuşma dileği ile iyi geceler kızlar :)
sizleri bilgilendirmek istedim bugün ilk kntrol oldu iğnelerin 5. günü e2 265 çıktı bana düşük geldi doktorum gayet güzel dedi 9 folükülle başladık artması gerekirken 2si firari yok hatta nereye kaybolmuşlar dedim benim bay rahat doktor gelecekler dur daha dedi en büyüğü 12mm diğerlerini söylemedi eski doktorum tek tek yazdırırdı bu sanırım kayıd ediyor anlamıyorumda artık çapı kaç diye sordum en büyüğü 12 dedi yani pek birşey anlamış değilim sadece şuna çok sevindim rahim kalınlığım hep 7 de kalırken şuan 7 nar sularım yalan oldu eşime dokundurtmuyordum bugün tekini uçurdu..... bulamayanlar varsa migroslarda oluyor kızlar ben ankamal migrosdan almıştım yani böyle gelişmelerden sizide haberdar ederim hepinizi sewgiyle öpüyorum şimdidlik hoşçakalın....
amin aminn aminnn
7 folikülde hiç fena sayılmazz hep şu klasik cümle''bir tane saglıklı yumi olsun '' 7 taneden inşallah hepsi döllenir kalanlarda dondurulur...
anladığım kadarıyla ankarada yaşıyorsun...hangi merkezde tedavin? adetin 5.günü için 7 mm kötü degil hele dur bak nasılda kalınlaşacak ...
allah yardımcın olsun
gelişmeleri yazzz